resuruss Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hehe,Luneta sie obraziła ,ze ją na kaffke nie zabrałas :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 malawaszka napisał(a):qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad: Czy ja przypadkiem nie czytałam u siebie w galerii ze Luneta to anielica? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Behemot pisze się dziwnie i sama ręka leci :cool1: No i zamierzam jedno szczenie tak nazwać :evil_lol: Belzebub też ma być :diabloti: Świat nie widział niufów z takimi imionami ;) Quote
Paula Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 malawaszka napisał(a):qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad: Dobrze, ze sie w tym nie wytarzala ;) :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jestem najszczęśliwszą osobą pod Słońcem Córeczka mojego Gordonka zamieszka niedaleko mnie Będę ją widywać, pomagać w szkoleniu, będą wspólne spacerki - Żałuję tylko, że to nie CHEJA, czyli Coni - ta z białą łapką Karoli być może przybędzie malutka pacjentka (zrobie wszystko co będę mogła, żeby tak było) Matko kozłowska - będę widziała jak dorasta _________________ Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj Waszka! Ja widzę Ty materialistka jesteś!!! Nie martwisz się co się kochanej Lunetce stało, tylko moooje łóżko i moje łóżkooooo!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='malawaszka']qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad: wooooowww....no to jestem za...wypchaniem....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']ciesz się że nie zeżarte :cool3: bo rzygi można sprać :diabloti: a gdzieś czytałam że Luna to taki anioł :cool3: :cool3: :evil_lol: tia...to prawda...jakies takie zupelnie nieprawdziewe te doniesienia były:diabloti: a poza tym ...raz nie zawsze...... dobrze ze to nie .....kupsko.....np rzadkie dodam opisowo.....:diabloti: Quote
Maga100 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='malawaszka']qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad: hhahhaha, łóżko ochrzczone i pobłogosławione przez Lunetkę :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 i ja sie mam kłaśc w tym łóżku... :no-no-no: Quote
beria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 malawaszka napisał(a): I WłAśNIE DLATEGO NIE MOżESZ Z NAMI DO WYRA :diabloti:a po co nam taka co to wyzywa zaraz od alkoholoków :diabloti: Hahaha :evil_lol: Alkoholoki porzygały się na łóżko z przedawkowania :diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Czesc Weszko :evil_lol: Ja siedze w zimnych kapaciach za oknem wieje wichura sąsiedzi chyba już sapią Nugat ścieli sobie wyroko a Ty pewnie baletujesz :evil_lol: i zapominasz o Bożym świecie ciało :p Quote
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby dzisiaj piatek;) Quote
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby dzisiaj piatek;) a co już masz łikend :cool3: :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='olcha']Hahhahaa normalka nie taka normalka bo zawsze rzygała na dywan :angryy: [quote name='Kati']Malawaszka, nie złość się na Lunę. W końcu nowe łóżko nie może byc zaesze nowe i ładne. A zresztą trzeba było Lunce tez kupić nowe łóżko, to moze twoje by ocalało. ona też ma nowe w pewnym sensie :diabloti: [quote name='Vectra']ciesz się że nie zeżarte :cool3: bo rzygi można sprać :diabloti: a gdzieś czytałam że Luna to taki anioł :cool3: :evil_lol: bo anioł :evil_lol: [quote name='resuruss']Hehe,Luneta sie obraziła ,ze ją na kaffke nie zabrałas :evil_lol: dokładnie tak!!! bo ona się strasznie ze mną wybierała :lol: [quote name='Pysia']Czy ja przypadkiem nie czytałam u siebie w galerii ze Luneta to anielica? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo anielica jest i tyle :diabloti: [quote name='paula_z']Dobrze, ze sie w tym nie wytarzala ;) :evil_lol: a kto ją tam wie :mad: [quote name='Doginka'] jestem najszczęśliwszą osobą pod Słońcem Córeczka mojego Gordonka zamieszka niedaleko mnie Będę ją widywać, pomagać w szkoleniu, będą wspólne spacerki to fantastyucznie :multi::loveu: [quote name='AlKil']Oj Waszka! Ja widzę Ty materialistka jesteś!!! Nie martwisz się co się kochanej Lunetce stało, tylko moooje łóżko i moje łóżkooooo!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no pewnie - bo rzyganie to na porządku dziennym jest jak się żre wszystko co Oliwkowa pod morde podsunie :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']wooooowww....no to jestem za...wypchaniem....:diabloti: chociaż Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] dobrze ze to nie .....kupsko.....np rzadkie dodam opisowo.....:diabloti: FUJ!!! [quote name='Maga100']hhahhaha, łóżko ochrzczone i pobłogosławione przez Lunetkę :evil_lol: :angryy:ale śmieszne!!! [quote name='clockwork']i ja sie mam kłaśc w tym łóżku... :no-no-no: TAK :p Quote
malawaszka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :D Czesc imprezowiczko :cool3: cześć :diabloti: [quote name='beria']Hahaha :evil_lol: Alkoholoki porzygały się na łóżko z przedawkowania :diabloti: ojjj z tego to już wyrosłam :evil_lol: [quote name='Nugatowa']Czesc Weszko :evil_lol: Ja siedze w zimnych kapaciach za oknem wieje wichura sąsiedzi chyba już sapią Nugat ścieli sobie wyroko a Ty pewnie baletujesz :evil_lol: i zapominasz o Bożym świecie ciało :p balet dzisiaj był słaby - ale jutro jest sobota :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby dzisiaj piatek;) TAK! a jutro sobota :diabloti: [quote name='Vectra']a co już masz łikend :cool3: :diabloti: hahah ALu masz już weekend?? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='malawaszka'] ona też ma nowe w pewnym sensie :diabloti: bo anioł :evil_lol: chociaż Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: no ktos musi..............i jestem to ja...:diabloti: FUJ!!! co fuj,co fuj.....................takie zycie....:diabloti: :angryy:ale śmieszne!!! TAK :p dzien dobry sie bardzo z paniami..... Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :multi::multi::multi:od wczoraj od 12 mam juz weekend.....a jutro zaczynamy terapię u klockowej ...zastanów się .......nie masz daleko;) Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ja nie moge laski zajebiste sa te literki :crazyeye: hahah Weszko fajne wyrko a zapach swojski to w gratisie Luneta daje TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a dlaczego zrobiła Ci rzyg na łóżko a nie na dywan bo nowy materac jest bardziej chłonny jak stary dwyan PROSTE :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 dbsst napisał(a):ja nie moge laski zajebiste sa te literki :crazyeye: hahah Weszko fajne wyrko a zapach swojski to w gratisie Luneta daje TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a dlaczego zrobiła Ci rzyg na łóżko a nie na dywan bo nowy materac jest bardziej chłonny jak stary dwyan PROSTE :diabloti: po co Ty ja dodatkowo draznisz??? swiezo upieczona kwiaciarko???:diabloti: Quote
Paula Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A Ty gdzie? :cool3: Juz lezycie z Pysia w tym wyrku? ;) Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 paula_z napisał(a):A Ty gdzie? :cool3: Juz lezycie z Pysia w tym wyrku? ;) Ja z nią? NIGDY :cool1::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Ja z nią? NIGDY :cool1::evil_lol: tia to jest oficjalna wersja dla prasy:loveu: .....ciekawe jak brzmi nieoficjana.....:diabloti: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):tia to jest oficjalna wersja dla prasy:loveu: .....ciekawe jak brzmi nieoficjana.....:diabloti: Zupełnie nie rozumiem dlaczego uwazasz że ściemniam :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Zupełnie nie rozumiem dlaczego uwazasz że ściemniam :obrazic::obrazic::obrazic: a tak jakos......:diabloti: znaczy sie obrazasz???? a ja tak pod Twoim kontem pieknie pisze o Tobie u siebie??? no skandal....:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts