Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad:

Czy ja przypadkiem nie czytałam u siebie w galerii ze Luneta to anielica? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A Behemot pisze się dziwnie i sama ręka leci :cool1: No i zamierzam jedno szczenie tak nazwać :evil_lol: Belzebub też ma być :diabloti: Świat nie widział niufów z takimi imionami ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad:

Dobrze, ze sie w tym nie wytarzala ;) :evil_lol:

Posted

jestem najszczęśliwszą osobą pod Słońcem Córeczka mojego Gordonka zamieszka niedaleko mnie Będę ją widywać, pomagać w szkoleniu, będą wspólne spacerki - Żałuję tylko, że to nie CHEJA, czyli Coni - ta z białą łapką Karoli być może przybędzie malutka pacjentka (zrobie wszystko co będę mogła, żeby tak było)
Matko kozłowska - będę widziała jak dorasta _________________

Posted

Oj Waszka! Ja widzę Ty materialistka jesteś!!! Nie martwisz się co się kochanej Lunetce stało, tylko moooje łóżko i moje łóżkooooo!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad:

wooooowww....no to jestem za...wypchaniem....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ciesz się że nie zeżarte :cool3: bo rzygi można sprać :diabloti:
a gdzieś czytałam że Luna to taki anioł :cool3: :cool3: :evil_lol:

tia...to prawda...jakies takie zupelnie nieprawdziewe te doniesienia były:diabloti:

a poza tym ...raz nie zawsze......

dobrze ze to nie .....kupsko.....np rzadkie dodam opisowo.....:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']qrwww a ja WYPCHAM Lune - wypatrosze, po drodze będę solić a potem wypcham :angryy::angryy::angryy: byłam dziś u Ress na kawce i co??? wracam do domu, a tam narzygane na moje nowe łóżko :angryy::placz::placz::placz::mad::mad::mad:

hhahhaha, łóżko ochrzczone i pobłogosławione przez Lunetkę :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

I WłAśNIE DLATEGO NIE MOżESZ Z NAMI DO WYRA :diabloti:a po co nam taka co to wyzywa zaraz od alkoholoków :diabloti:

Hahaha :evil_lol: Alkoholoki porzygały się na łóżko z przedawkowania :diabloti:

Posted

Czesc Weszko :evil_lol:
Ja siedze w zimnych kapaciach za oknem wieje wichura sąsiedzi chyba już sapią Nugat ścieli sobie wyroko a Ty pewnie baletujesz :evil_lol: i zapominasz o Bożym świecie

ciało :p

Posted

[quote name='olcha']Hahhahaa normalka

nie taka normalka bo zawsze rzygała na dywan :angryy:

[quote name='Kati']Malawaszka, nie złość się na Lunę. W końcu nowe łóżko nie może byc zaesze nowe i ładne.
A zresztą trzeba było Lunce tez kupić nowe łóżko, to moze twoje by ocalało.

ona też ma nowe w pewnym sensie :diabloti:

[quote name='Vectra']ciesz się że nie zeżarte :cool3: bo rzygi można sprać :diabloti:
a gdzieś czytałam że Luna to taki anioł :cool3: :evil_lol:

bo anioł :evil_lol:

[quote name='resuruss']Hehe,Luneta sie obraziła ,ze ją na kaffke nie zabrałas :evil_lol:

dokładnie tak!!! bo ona się strasznie ze mną wybierała :lol:

[quote name='Pysia']Czy ja przypadkiem nie czytałam u siebie w galerii ze Luneta to anielica? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo anielica jest i tyle :diabloti:

[quote name='paula_z']Dobrze, ze sie w tym nie wytarzala ;) :evil_lol:

a kto ją tam wie :mad:

[quote name='Doginka'] jestem najszczęśliwszą osobą pod Słońcem Córeczka mojego Gordonka zamieszka niedaleko mnie Będę ją widywać, pomagać w szkoleniu, będą wspólne spacerki

to fantastyucznie :multi::loveu:

[quote name='AlKil']Oj Waszka! Ja widzę Ty materialistka jesteś!!! Nie martwisz się co się kochanej Lunetce stało, tylko moooje łóżko i moje łóżkooooo!!!:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no pewnie - bo rzyganie to na porządku dziennym jest jak się żre wszystko co Oliwkowa pod morde podsunie :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']wooooowww....no to jestem za...wypchaniem....:diabloti:

chociaż Ty jedna mnie rozumiesz :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
dobrze ze to nie .....kupsko.....np rzadkie dodam opisowo.....:diabloti:

FUJ!!!

[quote name='Maga100']hhahhaha, łóżko ochrzczone i pobłogosławione przez Lunetkę :evil_lol:

:angryy:ale śmieszne!!!

[quote name='clockwork']i ja sie mam kłaśc w tym łóżku... :no-no-no:

TAK :p

Posted

[quote name='paula_z']Hahaha :D

Czesc imprezowiczko :cool3:

cześć :diabloti:

[quote name='beria']Hahaha :evil_lol: Alkoholoki porzygały się na łóżko z przedawkowania :diabloti:

ojjj z tego to już wyrosłam :evil_lol:

[quote name='Nugatowa']Czesc Weszko :evil_lol:
Ja siedze w zimnych kapaciach za oknem wieje wichura sąsiedzi chyba już sapią Nugat ścieli sobie wyroko a Ty pewnie baletujesz :evil_lol: i zapominasz o Bożym świecie

ciało :p

balet dzisiaj był słaby - ale jutro jest sobota :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyżby dzisiaj piatek;)

TAK! a jutro sobota :diabloti:

[quote name='Vectra']a co już masz łikend :cool3: :diabloti:

hahah ALu masz już weekend?? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

ona też ma nowe w pewnym sensie :diabloti:

bo anioł :evil_lol:

chociaż Ty jedna mnie rozumiesz :loveu:

no ktos musi..............i jestem to ja...:diabloti:

FUJ!!!

co fuj,co fuj.....................takie zycie....:diabloti:

:angryy:ale śmieszne!!!

TAK :p

dzien dobry sie bardzo z paniami.....

Posted

ja nie moge laski zajebiste sa te literki :crazyeye:

hahah Weszko fajne wyrko a zapach swojski to w gratisie Luneta daje TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a dlaczego zrobiła Ci rzyg na łóżko a nie na dywan

bo nowy materac jest bardziej chłonny jak stary dwyan PROSTE :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
ja nie moge laski zajebiste sa te literki :crazyeye:

hahah Weszko fajne wyrko a zapach swojski to w gratisie Luneta daje TAK :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a dlaczego zrobiła Ci rzyg na łóżko a nie na dywan

bo nowy materac jest bardziej chłonny jak stary dwyan PROSTE :diabloti:

po co Ty ja dodatkowo draznisz??? swiezo upieczona kwiaciarko???:diabloti:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
tia to jest oficjalna wersja dla prasy:loveu: .....ciekawe jak brzmi nieoficjana.....:diabloti:

Zupełnie nie rozumiem dlaczego uwazasz że ściemniam :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Pysia napisał(a):
Zupełnie nie rozumiem dlaczego uwazasz że ściemniam :obrazic::obrazic::obrazic:

a tak jakos......:diabloti:
znaczy sie obrazasz????
a ja tak pod Twoim kontem pieknie pisze o Tobie u siebie???
no skandal....:obrazic::obrazic::obrazic: