Agunia-Pańciunia) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pysia'] Masz paskudo świątecznego baranka ;) :diabloti: jakis taki mało barankowaty......:loveu: Quote
Pysia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: jakis taki mało barankowaty......:loveu: Bo to jest zamaskowany baranek terrorysta :diabloti: Quote
Vectra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Pysia napisał(a):Bo to jest zamaskowany baranek terrorysta :diabloti: wytrymowany do tego :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ohhhh jaki piękny baran :loveu: całkiem jak moja łowca wygląda :diabloti: ino ona nietrymowana :shake: :diabloti: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 -Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żółteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 o masz! ta co świąt nie obchodzi a wszędzie życzenia wlepia :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']o masz! ta co świąt nie obchodzi a wszędzie życzenia wlepia :evil_lol: to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic: ja świętuje ba mama każe :diabloti: a normalnie to bym to olała, ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='clockwork']to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic: ja świętuje ba mama każe :diabloti: a normalnie to bym to olała, ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p :diabloti:czy ja też mogę te wzajemnie sobie pożyczyć:eviltong: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami : Mądrych psów- to banalne, dużo sexu- to normalne, dużo kasy- nie wiem skąd... Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong: Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='clockwork']niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami : Mądrych psów- to banalne, dużo sexu- to normalne, dużo kasy- nie wiem skąd... Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow poetka ........... Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow poetka ........... BA!!! a co Ty myslisz... życzyłam Weszce czego sobie życzyła :p Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 hahahaha Klockowa :klacz: Mistrzu :evil_lol: a to ode mnie :diabloti: ZAJĄCZKA W TYM ROKU NIE BĘDZIE!!!! Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Waszzka błagam powiedz ze to maskotka w pysku psa:crazyeye: Quote
Nugatowa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Weszko miła jak się cieszę żem tu przybyła :evil_lol: :loveu: :loveu: :calus: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Agga']Waszzka błagam powiedz ze to maskotka w pysku psa:crazyeye: obawiam się że nie - tak się przecież "bawią" psy myśliwskie, ale nie ja to foto robiłam :niewiem: [quote name='Nugatowa']Cześć Weszko miła jak się cieszę żem tu przybyła :evil_lol: :loveu: :loveu: :calus: Witaj Nugatowa :hmmmm: fajnie że jesteś :lol: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No dobra pierwszy szok minął. Mam pytanie: Gdzie jest reszta hmmmm królika, zająca???? Quote
Doginka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam - a może to była czapka?:placz: :placz: :placz: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Doginka']Witam - a może to była czapka?:placz: :placz: :placz: Nie widać krwi. Jeszcze się łudzę, że to nie jest prawdziwe zwierzę. Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Agga chyba nie oczekujesz że odpowiem Ci na to pytanie :niewiem: Quote
Doginka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ciekawe, czy zostało coś na pasztecik????:razz: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']Agga chyba nie oczekujesz że odpowiem Ci na to pytanie :niewiem: Bo jak widzę te uszy to bleee. Z tych uszu to nawet pasztetu nie będzie.Biedne zwierzątko. Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka'] oczywiście, że nie wpadłaś na to wcześniej bo nie jesteś tak mądra i inteligentna jak ja :diabloti: tak, tak, jesteś inteligentna i mądra. Nie ma co do tego watpliwości, tak jak nie ma wątpliwości co do dziewictwa :diabloti: Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 pomachałam łopatą odrobinkę, bo cóż to dla mnie :cool1: Ten dól, to eykopałaś, czy zasypywalaś? :evil_lol: [quote name='malawaszka'] strasznie ta duzo kretow macie :evil_lol: Quote
Recommended Posts