malawaszka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Agga']Waszeczko ale ta mała kobitka jest śliczna. ano jest jest - po cioci :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to do domku też wstawisz te 3 kozetki:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bhahahaha noo to by była dopiero terapia :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='malawaszka'] bhahahaha noo to by była dopiero terapia :evil_lol::diabloti::cool1:to wstaw 4 ....terapeuta też nieźle daje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nuna do nogi!!! :mad: Wasiu - masz nowego pieska??? :evil_lol::multi: btw-Oliwka-Gość kolorystycznie sie dostosowała do gustów Pysi-Gospodyni ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz przeczytałam napalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podswiadomosc :diabloti: Przeslodki ten aniolek z rozkami :loveu: Hehe :D Swietna fota :multi: Co Luniasta robi? Drapie sie? :cool3: Bo chyba nie zachęca Zmorki do zabawy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 malawaszka napisał(a):jak może tu nie być miejsca dla Ciebie??? :placz: Please don't go... :-( No dobra ! waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie :grins: Quote
Nugatowa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Czyżby za Lunetę wziął sie Groomer Weszka ?!?!?!?!?!:multi: :-o :loveu: Wasiu Srasiu zrobisz mi tez taką bródkę :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć Srasiu :diabloti: Fota ta co podpisałaś ze u mnie była to...nie była :evil_lol: Tamta była z mego badziewia ;) Cholera ...chyba :roll: Quote
malawaszka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to wstaw 4 ....terapeuta też nieźle daje:diabloti: noo to rewelacja!!! będziemy usprawiedliwione, że wszystko w ramach terapii pod czujnym okiem terapeuty :evil_lol: [quote name='AlKil']Dobry wieczór Waszko!!! dobry :p [quote name='aga1215']Wasiu - masz nowego pieska??? :evil_lol::multi: btw-Oliwka-Gość kolorystycznie sie dostosowała do gustów Pysi-Gospodyni ;) :evil_lol: tak - mam nowego pieska i jeszcze jednego - ten trzeci to Nunina :loveu: [quote name='paula_z']Podswiadomosc :diabloti: Hehe :D Swietna fota :multi: Co Luniasta robi? Drapie sie? :cool3: Bo chyba nie zachęca Zmorki do zabawy :evil_lol: 1. noo coś w tym jest :diabloti: 2. Luniasta robi to co zawsze czyli coś ogryza :p [quote name='HankaRupczewska']No dobra ! waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie :grins: uffff no to lece Haneczko leceeee do Twojego blogaska :multi: [quote name='Nugatowa']Czyżby za Lunetę wziął sie Groomer Weszka ?!?!?!?!?!:multi: :-o :loveu: Wasiu Srasiu zrobisz mi tez taką bródkę :evil_lol: 1. no BA!!! zapomniałaś dodać SUPER Groomer :diabloti: 2. nie zrobie Ci bo potem zbankrutuję na odszkodowanie :evil_lol: [quote name='Pysia']Cześć Srasiu :diabloti: Fota ta co podpisałaś ze u mnie była to...nie była :evil_lol: Tamta była z mego badziewia ;) Cholera ...chyba :roll: a Fcale że nie bo to wszystkie z mojego aparatu są :eviltong::diabloti: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ahhh no trudno - nikt nic nie napisał to napiszę post jeden pod drugim i wstawię kilka foteczek jeszcze :p nieswoimi zabawkami bawi sie najfajniej :cool3: tym razem też nie deptamy Pysiowego skalniaczka :evil_lol: Luna dlaczego nie depczesz po {Pysiowym skalniaczku??? rozważna i romantyczna - cała Luna :loveu: Quote
Doginka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [Vectra napisał/a bry wieczór Moniu Wasiu srasiu :diabloti:] Chyba raczej noc:diabloti: Waszko chociaż nie piszę, ale zato jestem i czytam i oglądam i jestem znowu pod wrażeniem ślicznych zdjęć.:loveu: No , ale teraz to już idę spać, bo padam na nos;) Dobranoc:p Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dobranoc Doginko :loveu: dziękuję Ci że nie komentujesz mojej niewytrymowanej Luny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 jestem na Ciebie obrażona :obrazic: nie dostrzeglaś mojego postu :obrazic: :obrazic: a ja tak miło do ciebie :obrazic: :obrazic: Quote
Maga100 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']jestem na Ciebie obrażona :obrazic: nie dostrzeglaś mojego postu :obrazic: :obrazic: od tego się zaczyna :diabloti: najpierw cię ignorują :diabloti: potem dadzą ci do zrozumienia pomiędzy wierszami :diabloti: potem cię wygonią otwarcie :diabloti: potem cię zamkną :diabloti: I będziesz jak Wioletta Villas :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Maga100']od tego się zaczyna :diabloti: najpierw cię ignorują :diabloti: potem dadzą ci do zrozumienia pomiędzy wierszami :diabloti: potem cię wygonią otwarcie :diabloti: potem cię zamkną :diabloti: I będziesz jak Wioletta Villas :evil_lol: a o co chodzi :hmmmm: nie mam pojęcia o czym piszesz :shake: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']Nuna do nogi!!! :mad: You talking to me??? dobre sobie :evil_lol: oho!! Olka coś ma fajnego wołałaś mnie kochana? :loveu: co masz?? pokaaa no to sie zabawimy :evil_lol: a ta zawsze coś tu żre na moim podwórku :angryy: może i ja coś znajdę?:roll: dooopinka, królewna i duze czarne zwierzatka -piekne...:loveu: bardzo lubie czytac tu historyjki obrazkowe.... Luna ma zawsze smieszna mine...jak Pelaśka Magdy...jakby wiecznie byla wkurzona :diabloti: ze sie do niej mowi....czaderska MIłego dnia kobiety...w wawie pada cos na wzor sniegu i deszczu i wieje wiater:eviltong: i piekna jest zima tej wiosny...... Quote
Doginka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 malawaszka napisał(a):Dobranoc Doginko :loveu: dziękuję Ci że nie komentujesz mojej niewytrymowanej Luny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: Witam. Lunki niewytrymowanej nie komentowałam i nie skomentuję, bo wiem jaka to ciężka robota to całe trymowanie:razz: . Sama muszę już zacząć robić Gordona (moje biedne paluszki):placz:. Rapera dam Karolinie L., bo on jest dla mnie nietrymowalny - niech się inni z nim męczą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Waszeczko dam Ci malutką radę na przyszłość:lol: :mnie uczono, że trymowanie zaczyna się od grzbietu, a dopiero później robi się boki i głowę. No ale ja się nie znam:eviltong: - to nie było złośliwe, tylko tak z życzliwości;) Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Maga100']od tego się zaczyna :diabloti: najpierw cię ignorują :diabloti: potem dadzą ci do zrozumienia pomiędzy wierszami :diabloti: potem cię wygonią otwarcie :diabloti: potem cię zamkną :diabloti: I będziesz jak Wioletta Villas :evil_lol: Jest na najlepszej drodze :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze ze mieszkam daleko bobym pewnie już nie zyła :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Pysia']Jest na najlepszej drodze :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze ze mieszkam daleko bobym pewnie już nie zyła :evil_lol: no cos w tym jest........:diabloti: Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz przeczytałam napalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TEŻ :eviltong: Cześc Ładne zdjatka, :loveu: I jaki śliczny niewytrymowany piesek :loveu: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Vectra']jestem na Ciebie obrażona :obrazic: nie dostrzeglaś mojego postu :obrazic: a ja tak miło do ciebie :obrazic: jakiego postu?? :-o [quote name='Maga100']od tego się zaczyna :diabloti: najpierw cię ignorują :diabloti: potem dadzą ci do zrozumienia pomiędzy wierszami :diabloti: potem cię wygonią otwarcie :diabloti: potem cię zamkną :diabloti: I będziesz jak Wioletta Villas :evil_lol: :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']dooopinka, królewna i duze czarne zwierzatka -piekne...:loveu: bardzo lubie czytac tu historyjki obrazkowe.... Luna ma zawsze smieszna mine...jak Pelaśka Magdy...jakby wiecznie byla wkurzona ze sie do niej mowi....czaderska MIłego dnia kobiety...w wawie pada cos na wzor sniegu i deszczu i wieje wiater:eviltong: i piekna jest zima tej wiosny...... dziękujemy :cool1: u nas też śnieg :angryy: [quote name='Doginka']:hand: Witam. Lunki niewytrymowanej nie komentowałam i nie skomentuję, bo wiem jaka to ciężka robota to całe trymowanie:razz: . Sama muszę już zacząć robić Gordona (moje biedne paluszki):placz:. Rapera dam Karolinie L., bo on jest dla mnie nietrymowalny - niech się inni z nim męczą:evil_lol: Ale Waszeczko dam Ci malutką radę na przyszłość:lol: :mnie uczono, że trymowanie zaczyna się od grzbietu, a dopiero później robi się boki i głowę. No ale ja się nie znam:eviltong: - to nie było złośliwe, tylko tak z życzliwości ale ja jej nie trymowałam teraz :evil_lol: głowa i boki są zjechane maszynką, na grzbiecie zostawiony irokez :p:diabloti: a trymować palcami nie będę NIGDY bo to dla mnie niepotrzebny wymysł, chciałam trymerem przeczesać, ale obawiam się że KKKtoś mi go podprowadził żeby trymować swojego ŁESTA :angryy: i trymera nie mam :mad: [quote name='PIKA']TEŻ :eviltong: Cześc Ładne zdjatka, :loveu: I jaki śliczny niewytrymowany piesek :loveu: ahhh dziękujemy :loveu: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no cos w tym jest........:diabloti: Naga prawda :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']ulalaaa toś poczytała :diabloti:całe trzy posty wstecz :evil_lol: :onfire: zawsze... codzień... rano... nadrabiam... WSZYSTKIE...posty... które... zostały... wpisane.... po... moim.... wyjściu.... z.... pracy... dnia.... poprzedniego....we.... wszystkich... interesujących...mnie... blogach.... :bad-word: a teraz zwróć honor :obrazic: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Pysia']Naga prawda :evil_lol: która lezy po srodku.......:evil_lol: Quote
Recommended Posts