malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork']:onfire: zawsze... codzień... rano... nadrabiam... WSZYSTKIE...posty... które... zostały... wpisane.... po... moim.... wyjściu.... z.... pracy... dnia.... poprzedniego....we.... wszystkich... interesujących...mnie... blogach.... :bad-word: a teraz zwróć honor :obrazic: a czy mój blog jest wśród tych interesujących?? :diabloti::diabloti::diabloti: jeśli tak to :Rose: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']a czy mój blog jest wśród tych interesujących?? :diabloti::diabloti::diabloti: jeśli tak to :Rose: :diabloti::diabloti::diabloti: chiba tak... bo zagladam co dzień... nie zawsze sie ujawniam ale jesiem... lustruje Cię i reszte czarownic też!!!! P.S. nie wiem czy interesujący, ale uwielbiam pozytywnie zryte berety :loveu: szurnięte baby :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='clockwork']nie wiem czy interesujący, ale uwielbiam pozytywnie zryte berety :loveu: szurnięte baby :diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ide na basen :shock: trzymajcie kciuki, żebym się nie utopiła :oops2: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']ide na basen :shock: trzymajcie kciuki, żebym się nie utopiła :oops2: czesc :diabloti: Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']ide na basen :shock: trzymajcie kciuki, żebym się nie utopiła :oops2: ŻYJESZ???? Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']ide na basen :shock: trzymajcie kciuki, żebym się nie utopiła :oops2::crazyeye:Waszeczko martwie się o Ciebie ......bo z kim pojade do stolicy:razz: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 jestem!!! nie utopiłam się :p BA!!! nawet pamiętam jeszcze jak się pływa :grins: noo iiii nareszcie kupiłam wyro - PODWóJNE!!! so I'm ready:loveu: :diabloti: Quote
Paula Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Vectra napisał(a):a o co chodzi :hmmmm: nie mam pojęcia o czym piszesz :shake: Taa, jasne :p Niewiniatko :evil_lol: malawaszka napisał(a):noo iiii nareszcie kupiłam wyro - PODWóJNE!!! so I'm ready:loveu: :diabloti: Hehe :D Daj fote :cool3: Quote
Elitesse Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 malawaszka napisał(a): noo iiii nareszcie kupiłam wyro - PODWóJNE!!! so I'm ready:loveu: :diabloti: hoho to bedzie sie dzialo !!! :multi: :multi: :eviltong: Quote
PIKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 malawaszka napisał(a):jestem!!! nie utopiłam się :p BA!!! nawet pamiętam jeszcze jak się pływa :grins: A to dobrze, bo juz Ci mialam doradzać, zebyś którąs dziewczyne od Pysi zabrala ze soba :eviltong: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']jestem!!! nie utopiłam się :p BA!!! nawet pamiętam jeszcze jak się pływa :grins: noo iiii nareszcie kupiłam wyro - PODWóJNE!!! so I'm ready:loveu: :diabloti::cool1:no proszę ...to łóżko pewnie wodne jak na basenie kupiłaś:evil_lol::diabloti:a miały być kozetki:diabloti:jak to bedzie my we 3 i terapeuta na 1 wyrku Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='paula_z'] Hehe :D Daj fote :cool3: może jutro zrobię :razz: [quote name='Elitesse']hoho to bedzie sie dzialo !!! :multi: :multi: :eviltong: yhyy :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']A to dobrze, bo juz Ci mialam doradzać, zebyś którąs dziewczyne od Pysi zabrala ze soba :eviltong: dałam rade sama :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no proszę ...to łóżko pewnie wodne jak na basenie kupiłaś:evil_lol::diabloti:a miały być kozetki:diabloti:jak to bedzie my we 3 i terapeuta na 1 wyrku spoko luzik - wyrko to w pokoju w mieście mam a kozetki będą na wsi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochana ja mam wsio przemyślane :diabloti: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka'] spoko luzik - wyrko to w pokoju w mieście mam a kozetki będą na wsi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochana ja mam wsio przemyślane :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja juz klockowej SMSa wysłałam że nam sie na terapii grupensex z terapeutą szykuje:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja juz klockowej SMSa wysłałam że nam sie na terapii grupensex z terapeutą szykuje:diabloti: bhahaha noo to jak tak to co drugą sesję zrobimy na wsi a co :hmmmm: pierwszą na nowym wielkim wyrze w mieście :diabloti: Quote
Alicja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka']bhahaha noo to jak tak to co drugą sesję zrobimy na wsi a co :hmmmm: pierwszą na nowym wielkim wyrze w mieście :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki......jestem za ...psorce z francuskiego przekażę badź doczyta jutro:diabloti: Quote
Maga100 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka'] noo iiii nareszcie kupiłam wyro - PODWóJNE!!! so I'm ready:loveu: :diabloti: z rodzicami w drugim pokoju? :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki......jestem za ...psorce z francuskiego przekażę badź doczyta jutro:diabloti: noo to będzie balet :evil_lol: [quote name='Maga100']z rodzicami w drugim pokoju? :diabloti: spoko spoko - mówiłam, że mam wsio przemyślane :diabloti: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :multi::multi::multi: Witam ............wiosennie:diabloti: Marzanna spierdzieliła .....żyje ........:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Witam ............wiosennie:diabloti: Marzanna spierdzieliła .....żyje ........:diabloti: i teraz dopiero o tym mowisz...???:angryy: :angryy: jak u nas juz leje i wieje...... Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witam ............wiosennie:diabloti: Marzanna spierdzieliła .....żyje ........:diabloti: zauwazyłam :angryy::placz: alee aleee chwalę się :grins: :loveu: :evil_lol: i oczywiście nie tylko ja z niego korzystam :mad: jeden z chwytów karate :mad: nie tociu - wydawało ci się że wkładałam Nunie palec do oka :roll: dumna i blada :diabloti: zdziwiona :lol: nadal nie może uwierzyć no to zmiana zabawki :cool3: ale nie ma lekko - o wszystko trzeba w tym domu walczyć :evil_lol: aaaannnddd the winner iiiiisssssssss Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='malawaszka']zauwazyłam :angryy::placz: alee aleee chwalę się :grins: :loveu: :evil_lol: już widze nas i tego terapeute w tym wyrze :diabloti: niedobry szkodnik.... :mad: tak pieskowi zabawki zabierać :angryy: Quote
Paula Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='malawaszka']nie tociu - wydawało ci się że wkładałam Nunie palec do oka :roll: Hehehe :grin: Zaspany berbeć od rana szaleje ;) Czesc Weszka :loveu: Quote
AnkaG Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czy cioteczki mogą zagłosować w Krakvecie na stowarzyszenie NICZYJE ? A to próba wklejania zdjęć. To mój syn na konkursie tanecznym. Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 ahh tak tak - my trzy i ON jeden :loveu: to będzie bal :diabloti: - to było do Klockowej - Waszych postrów nie było jak to pisałam :lol: cześć Paula :-) cześć Anka - zagłosuję oczywiście ale na co to jeszcze nie wiem - muszę zerknąć Quote
Recommended Posts