Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']no waszuniu idz koniecznie :razz: my wierne , oddane dogociólki pójdziemy z Tobą jeśli tylko chcesz :diabloti:

nie wątpie :diabloti: ino nie wiem gdzie mam isć :niewiem:

[quote name='dbsst']waszuniu zajrzyj do mojej galerii sa nowe zdjęcie i wogóle jest prawie fajnie a bedzie zupełnie fajnie jak mnie odwiedzisz :loveu:

ojejjj kochana zaraz pędzę bo Twoją mam w ulubionych :loveu:

[quote name='Pysia']Weszko do mnie proszę wejdx bo tam sa nawet Twoje foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O! i to jest dobry argument :p

[quote name='Maga100']a jednak Decydujące Starcie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Waszka nic....opija imieniny Patryka:p

Waszuś Kuba idzie ewe wtorek na koncercik naszej rybnicko-żorskiej ekipy ..CARRANTUOHILL...:loveu:

nooo fajowo ma Kuba :multi:

[quote name='LAZY']Hej, hej!!!

Na chwilę wpadam i mykam dalej! Duze bizuaki dziewczyny :buzi:

Buziaki :loveu:

[quote name='Pysia']Starcia nie będzie bo Weszka widząc co się święci z rozpaczy udała się na wielkie chlańsko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj tam zaraz wielkie :diabloti:

[quote name='AlKil']Cześć Waszka, jak tam zdrówko?????:beerchug:

nie wiem bo go nie mogę odnaleźć :evil_lol: niedawno wstałam :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):

ojejjj kochana zaraz pędzę bo Twoją mam w ulubionych :loveu:

bleeeeeeeeeeee aż mnie zemdliło od tych uprzejmości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

fajny myszek miki ;) bardzo mi sie podobuja majoreczki :cool1: (bo to majorka prawda :razz: ja sie tam nie znam :evil_lol: )

Posted

[quote name='malawaszka']noo gajowy był :loveu::loveu::loveu: tak to majorek - ja też nie wiedziałam - obok siedział też majorek tylko z czarną maską i totalnie inaczej wyglądał :-o

a co tam robił gajowy :crazyeye: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye:nie wiem :crazyeye: miało być fajowy, ale Behemot mi zgasiła światło :diabloti:

ależ nie wstydz sie swojej miłości

no to powiedz co ty na wystawie z tym gajowym robiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:nie wiem :crazyeye: miało być fajowy, ale Behemot mi zgasiła światło :diabloti:
:mad:widzisz dokąd sięga władza MODA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Agga']Co jak co waszko ale do mojej galerii koniecznie musisz zajrzeć.:diabloti: Ale tutaj sobie dogadzacie słownie.:evil_lol: :eviltong:no tylko słownie się tu da:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mła wczoraj na wystawie - dzisiaj nie dotarłam :roll:
ukradzione od Pysi :diabloti:

Kraść to tak ale komentarz napisać w mojej galerii to nie :obrazic:
:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']WASIU ... ja tu tak tylko nieśmiało zaglądam ... :oops:
One wszystkie takie agresywne się zrobiły ...
Dla mnie nie ma tu już miejsca .... :-(

Haniu jak to nie ma miejsca??? JAK TO??!! :placz: ale tu to znaczy w moim blogasku??? przecież mój blogasek jest przepełniony miłością, radością i ... i ... i w ogóle jest cudowny, jak może tu nie być miejsca dla Ciebie??? :placz: Please don't go... :-(

wasiu srasiu :diabloti:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
WASIU ... ja tu tak tylko nieśmiało zaglądam ... :oops:
One wszystkie takie agresywne się zrobiły ...
Dla mnie nie ma tu już miejsca .... :-(

Jezu !! Haniu!! Słyszałam że ponoć ONI tu są ale o tym że jeszcze jakieś ONE - to nie :shake::crazyeye: Zaczynam się bać :-o

:diabloti::evil_lol:

Posted

dzieńdoberek Waszeczkkko!!! przejrzałam foty- mam deja vu, poczytałam sobie, że jakies takieś niemiłe towarzycho i że dla kogoś tu nie ma miejsca i takie tam... a teraz zapierdzielam dalej...
jeszcze ten fotelik na AA ide ci zarezerwować... choc Ala ma tam ponoc znajomości- pewnie bywa tam też... bedzie nas 3 sztuki :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']e :shake::crazyeye: Zaczynam się bać :-o

nie bój nic - złego licho nie weźmie :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Waszkomła;)

cześć Alumła :evil_lol:

[quote name='clockwork']dzieńdoberek Waszeczkkko!!! przejrzałam foty- mam deja vu, poczytałam sobie, że jakies takieś niemiłe towarzycho i że dla kogoś tu nie ma miejsca i takie tam... a teraz zapierdzielam dalej...
jeszcze ten fotelik na AA ide ci zarezerwować... choc Ala ma tam ponoc znajomości- pewnie bywa tam też... bedzie nas 3 sztuki :diabloti:

ulalaaa toś poczytała :diabloti:całe trzy posty wstecz :evil_lol:
nie mogę się doczekać tej kozetki obok Was :multi::multi::multi:może wtedy uda mi się deczko przyoszczędzić na urządzenie domu :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']czesć ciągle nawalona Weszko :evil_lol:

boszzz przeczytałam napalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

diabeł w anielskiej powłoce :diabloti:

i druga diablica w niewinnej skórce :diabloti:

wcale nie depta po Pysiowym skalniaczku :evil_lol:

kombinatorki

to już było u Pysi :eviltong:

Posted

Nuna do nogi!!! :mad:

ktoś mnie wołał???

You talking to me???

dobre sobie :evil_lol:

oho!! Olka coś ma fajnego

wołałaś mnie kochana? :loveu:

co masz?? pokaaa

no to sie zabawimy :evil_lol:

a ta zawsze coś tu żre na moim podwórku :angryy:

może i ja coś znajdę?:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']

cześć Alumła :evil_lol:........................................:multi::multi::multi::multi::multi:

ulalaaa toś poczytała :diabloti:całe trzy posty wstecz :evil_lol:
nie mogę się doczekać tej kozetki obok Was :multi::multi::multi:może wtedy uda mi się deczko przyoszczędzić na urządzenie domu :evil_lol::crazyeye:to do domku też wstawisz te 3 kozetki:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale slodka mina

i poopalon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: