AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Będzie powtórka z rozrywki? Ale zauważ tą zmianę...brak Kocham cie misiu...:diabloti: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Będzie powtórka z rozrywki? Ale zauważ tą zmianę...brak Kocham cie misiu...:diabloti: gacuś jest super :lol: kocham cię misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Waszka nas zabije... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Waszka nas zabije... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: WaszKKKa zrozumie powage sytuacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 sznaucerka16 napisał(a):joł laski jak tam ale mnie tu dawno nie bylo buhahhahaha, Obcy część II Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Maga100 napisał(a):buhahhahaha, Obcy część II już mi się podoba :loveu: :loveu: :loveu: kocham cię misiu wróć !!!!! czekamy !!!! :bigok::bigok: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Maga100 napisał(a):buhahhahaha, Obcy część II Ciekawe czy będzie z tego Decydujące starcie :diabloti: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Ciekawe czy będzie z tego Decydujące starcie :diabloti: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: już się doczekać nie moge :diabloti: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 sznaucerka16 napisał(a):joł laski jak tam ale mnie tu dawno nie bylo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o KKKurde ale jazda ....... Weszko ty pamiętaj ze musisz się szanować przed wyjazdem ...majowym:eviltong: aa no i KKKocham cię misiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 PIKA napisał(a):Waszka ten Twoj imporcik, chyba Ci coś sugeruje :evil_lol: :crazyeye: Oł shit :evil_lol: buuuahahhha i to by było wsio na ten temat :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 sie mano... magda 17 sie melduje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a Ty pewnie na wystawie razem z Pysią , Viktorem- jego małą lufą i wieeelką torbą :diabloti: miłej zabawy :p Quote
sznaucerka16 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='sznaucerka16']waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie nooo... waszka... nie bądź taka... :diabloti: a są nowe zdjecia?? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='sznaucerka16']waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie:cool1:noooo Waszuniu .....nie bądź taka wejdź ..... Waszuniu u mnie wprawdzie nie ma zdjęć ale wejdź misiu .....kocham Cię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 sznaucerka16 napisał(a):waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie no waszuniu idz koniecznie :razz: my wierne , oddane dogociólki pójdziemy z Tobą jeśli tylko chcesz :diabloti: Quote
dbsst Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 waszuniu zajrzyj do mojej galerii sa nowe zdjęcie i wogóle jest prawie fajnie a bedzie zupełnie fajnie jak mnie odwiedzisz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Weszko do mnie proszę wejdx bo tam sa nawet Twoje foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='sznaucerka16']waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie a jednak Decydujące Starcie :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Maga100']a jednak Decydujące Starcie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Waszka nic....opija imieniny Patryka:p Waszuś Kuba idzie ewe wtorek na koncercik naszej rybnicko-żorskiej ekipy ..CARRANTUOHILL...:loveu: Quote
LAZY Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hej, hej!!! Na chwilę wpadam i mykam dalej! Duze bizuaki dziewczyny :buzi: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Maga100']a jednak Decydujące Starcie :evil_lol: Starcia nie będzie bo Weszka widząc co się święci z rozpaczy udała się na wielkie chlańsko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts