Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Będzie powtórka z rozrywki? Ale zauważ tą zmianę...brak Kocham cie misiu...:diabloti:

gacuś jest super :lol: kocham cię misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Waszka nas zabije... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

WaszKKKa zrozumie powage sytuacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
buhahhahaha, Obcy część II

Ciekawe czy będzie z tego Decydujące starcie :diabloti:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ciekawe czy będzie z tego Decydujące starcie :diabloti:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

już się doczekać nie moge :diabloti:

Posted

sznaucerka16 napisał(a):
joł laski jak tam ale mnie tu dawno nie bylo
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o KKKurde ale jazda .......

Weszko ty pamiętaj ze musisz się szanować przed wyjazdem ...majowym:eviltong:

aa no i KKKocham cię misiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Waszka ten Twoj imporcik, chyba Ci coś sugeruje :evil_lol:

:crazyeye:
Oł shit :evil_lol:

buuuahahhha i to by było wsio na ten temat :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sie mano... magda 17 sie melduje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a Ty pewnie na wystawie
razem z Pysią , Viktorem- jego małą lufą i wieeelką torbą :diabloti:
miłej zabawy :p

Posted

[quote name='sznaucerka16']waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie:cool1:noooo Waszuniu .....nie bądź taka wejdź .....
Waszuniu u mnie wprawdzie nie ma zdjęć ale wejdź misiu .....kocham Cię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sznaucerka16 napisał(a):
waszuniu jak jesteś to wejdz i sie wpisz na moją galerie

no waszuniu idz koniecznie :razz: my wierne , oddane dogociólki pójdziemy z Tobą jeśli tylko chcesz :diabloti:

Posted

waszuniu zajrzyj do mojej galerii sa nowe zdjęcie i wogóle jest prawie fajnie a bedzie zupełnie fajnie jak mnie odwiedzisz :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']a jednak Decydujące Starcie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Waszka nic....opija imieniny Patryka:p

Waszuś Kuba idzie ewe wtorek na koncercik naszej rybnicko-żorskiej ekipy ..CARRANTUOHILL...:loveu:

Posted

[quote name='Maga100']a jednak Decydujące Starcie :evil_lol:
Starcia nie będzie bo Weszka widząc co się święci z rozpaczy udała się na wielkie chlańsko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: