PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale tu poetycko :crazyeye: Az Waszk wrocila :evil_lol: aga1215 napisał(a):rety - Wasi tysz nie ma :shake: :crazyeye: :placz: Wasia - srasia :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no, no, no - ależ tu sie nam talentów poetyckich namnozyło :razz: Monisiu - sliczne zachody ale... widzę coś co i na wiekszosci moich fot z zachodów można znaleźć :shake: hmmm kokietki dwie :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 malawaszka napisał(a):Masa pracy, me motyle, a tu rymów na mnie tyle czeka i od razu zrozumiałam skąd tą czkawkę ciągle miałam Baby jedne cały ten czas kiedy nie było mnie wśród Was tak tęskniłam i płakałam i włosy z głowy wciąż rwałam troszkę u Was poczytałam ale nic nie napisałam bo ma wena - skromna przecie hen w dalekim fruwa świecie Wiosna piękna nam nadeszła i hormony me buzują ciężej ode mnie pracują i najchętniej moje miłe poleciałabym na chwilę tam gdzie serce moje zarzuciło sieci zwoje... ahhhh wzruszyłam się :placz::evil_lol: Buahahahaha Weszko moja miła Też żeś mnie wzruszyła Coś tam poryszyła Nuta Twa radosna Weszka !! Przaca jest naprade wiosna!!!!!! Quote
Doginka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :diabloti: Monika, ale pięknie wyszłaś na tych fotach.:loveu: A czy Ty teraz masz galerię młodych talentów? Bo od rana samymi wierszami pachnie :diabloti: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Doginka napisał(a)::diabloti: Monika, ale pięknie wyszłaś na tych fotach.:loveu: A czy Ty teraz masz galerię młodych talentów? Bo od rana samymi wierszami pachnie :diabloti: Tak wiosennie, tak radośnie młody talent tu nam rośnie, sypnie rymem, radą chluśnie, w tej galerii nikt nie uśnie! Waszka piękna, lico kraśne, odmieniła miny kwaśne i radocha wręcz z niej tryska, uśmiechami w koło ciska...:eviltong: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 AnkaG napisał(a):Monia w końcu wiooosna - nie dziwię się, że zimny prysznic nie pomaga. :evil_lol: ehh no niestety - krew nie woda :evil_lol: Kati napisał(a):Jak zwykle świetne fotki, cudowny zachód słońca, ale ostarnia fotka rewelacyjna - bardzo ładnie razem wygladacie :) dzięki :loveu: paula_z napisał(a):Weszka :loveu: wrocilas :multi: Wow :mdleje: cudne :loveu: wyglada, jak lawa :cool3: tak nam niebo płonęło :cool3: Agga napisał(a):Waszko powiem CI znowu wyglądacie uroczo. znowu muszę Ci podziękować :loveu: PIKA napisał(a): Wasia - srasia :evil_lol: O!!! :diabloti: Gosiek napisał(a): Monisiu - sliczne zachody ale... widzę coś co i na wiekszosci moich fot z zachodów można znaleźć :shake: chodzi Ci o te druty??? :razz: Pysia napisał(a):Buahahahaha Weszko moja miła Też żeś mnie wzruszyła Coś tam poryszyła Nuta Twa radosna Weszka !! Przaca jest naprade wiosna!!!!!! Pysiu moja miła choćżem Cię wzruszyła dusza ma radosna potwierdza że JEST wiosna :multi: Doginka napisał(a)::diabloti: Monika, ale pięknie wyszłaś na tych fotach.:loveu: :loveu:ahhhh :grins: AlKil napisał(a):Tak wiosennie, tak radośnie młody talent tu nam rośnie, sypnie rymem, radą chluśnie, w tej galerii nikt nie uśnie! Waszka piękna, lico kraśne, odmieniła miny kwaśne i radocha wręcz z niej tryska, uśmiechami w koło ciska...:eviltong: Moja Ewo miła u mnie wiosna w pełni kilka marzeń wnet się spełni dziś dzień miałam kiepski za to wieczór przyniósł mi nowinę z którą się już nie wywinę i obwieszczam Wam radośnie że już na całego mamy wiosnę :evil_lol: serce moje się wyrywa bo ja jestem niecierpliwa ale życie szkołę daje i wciąż czekam na te maje :lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):siemasz zakochany kundelku ;) sie masz ziom from hell :diabloti: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :multi::multi::multi:wpadłam poczytać blogaska ....bo dawno tu nie byłam:eviltong: Quote
aga1215 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 "malawaszka" napisał(a): Witajcie Laski :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wpadłam tylko, żeby potem nie było na mnie :diabloti: aga1215 napisał(a):Witajcie Laski :multi: :multi: :multi: witaj lasko :loveu: Quote
agabass Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a): :eviltong: ale spacerek piękny i widzę, że waszeczko ciwiczysz barki hahha Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 agabass napisał(a):ale spacerek piękny i widzę, że waszeczko ciwiczysz barki hahha był tam jeszcze mój szwagier i siostra, ale Olka jest dobrym dzieckiem i w celu oszczędzania barków rodziców swoich chciała tylko na moje opa :lol::mad: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ktoś mi się wkomponował w łóżko :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):ktoś mi się wkomponował w łóżko :diabloti: prawie jak zeberka...biało-szaro-czarne.....:diabloti: śliczne to Twoje wyposazenie..wnetrz.... Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :crazyeye: a czemu ja tu nie bywam?? :hmmmm::niewiem: cześć weszko!! :loveu: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):prawie jak zeberka...biało-szaro-czarne.....:diabloti: śliczne to Twoje wyposazenie..wnetrz.... noo PRAWIE tylko jej sie wzorki pochrzaniły :evil_lol: clockwork napisał(a): :crazyeye: a czemu ja tu nie bywam?? :hmmmm::niewiem: cześć weszko!! :loveu: cześć Klockowa :loveu: chyba z raz tu byłaś kiedyś :lol: a nie bywasz bo tu nie ma psów morderców, ani nawet dużych psów niemorderców - tylko tu jest jedna mała idealnie wychowana suczynka z idealną psychiką nadająca się do dogoterapii - no takie małe niewinne stworzonko :loveu: i jeszcze jest tu równie idealnie wychowana i grzeczna mała Oliwia - chodzące opanowanie i dobroć :loveu: noo o sobie to chyba nie muszę wspominać bo JA też jestem idealnie wychowana i wogóle mam idealny charakter :loveu: nooo to chyba tyle :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):noo PRAWIE tylko jej sie wzorki pochrzaniły :evil_lol: oj tam....to sa szczegóły......:p cześć Klockowa :loveu: chyba z raz tu byłaś kiedyś :lol: a nie bywasz bo tu nie ma psów morderców, ani nawet dużych psów niemorderców - tylko tu jest jedna mała idealnie wychowana suczynka z idealną psychiką nadająca się do dogoterapii - no takie małe niewinne stworzonko :loveu: i jeszcze jest tu równie idealnie wychowana i grzeczna mała Oliwia - chodzące opanowanie i dobroć :loveu: noo o sobie to chyba nie muszę wspominać bo JA też jestem idealnie wychowana i wogóle mam idealny charakter :loveu: nooo to chyba tyle :diabloti: przesadziłas:razz: .....jak rasowy ogrodnik z ta idealnie wychowana suczka hihihii:diabloti: :diabloti: Quote
Elitesse Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a): cześć Klockowa :loveu:- tylko tu jest jedna mała idealnie wychowana suczynka z idealną psychiką nadająca się do dogoterapii - no takie małe niewinne stworzonko :loveu: i jeszcze jest tu równie idealnie wychowana i grzeczna mała Oliwia - chodzące opanowanie i dobroć :loveu: noo o sobie to chyba nie muszę wspominać bo JA też jestem idealnie wychowana i wogóle mam idealny charakter :loveu: nooo to chyba tyle :diabloti: bosh Waszko z taka wyobraznia to ty mozesz zaczac bajki pisac :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AHA!!! matkoboskabyłabymzapomniała o najważniejszym :shake: czy ja Wam jóż mówiłam, że mam w domu ŁESTA??!!!! ino niewytrymowany jeszcze bo mi się nie chciało :oops: łestik jest równie idealny jak my wszyscy :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ranyyyyy jaki ćliczny łeścik :loveu: od razu widać że po czempionach :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):ranyyyyy jaki ćliczny łeścik :loveu: od razu widać że po czempionach :loveu: :loveu: no oczywiście, że po czempionach tylko zapomniałam z jakiej hodowli :oops: i mam jeszcze cudownego kota w domu - ma równie idealny charakter jak my :loveu: niesamowita dobroć z oczu wyziera :loveu: Quote
AnkaG Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Moniko zajrzyj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52792 Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a): cześć Klockowa :loveu: chyba z raz tu byłaś kiedyś :lol: a nie bywasz bo tu nie ma psów morderców, ani nawet dużych psów niemorderców - tylko tu jest jedna mała idealnie wychowana suczynka z idealną psychiką nadająca się do dogoterapii - no takie małe niewinne stworzonko :loveu: identycznie jak Clockwork :loveu: noo o sobie to chyba nie muszę wspominać bo JA też jestem idealnie wychowana i wogóle mam idealny charakter :loveu: nooo to chyba tyle :diabloti: identycznie jak ja :diabloti: bede zaglądać... chyba... kto by tam na psy patrzał... przeca nikt u nikogo psów nie oglada :diabloti: Quote
Recommended Posts