malawaszka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Elitesse'] bosh jaka mina !!! :evil_lol: :evil_lol: moze ty omijaj hustawki z daleka bo jeszcze sie uzaleznisz albo co ? :roll: :obrazic: człowiek się cieszy, dobrze sie bawi to już że źle :shake: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz to wy juz tyle samo ważycie Quote
Alka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='malawaszka'] Oliwka ma wspaniałą ciocię :loveu::loveu: Quote
Paula Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 B.ladnie wyszlas - exportuj te fotke :evil_lol: Lunka pilnuje malej, zeby nie spadla ;) :loveu: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='PIKA']Waszka Ty napradę dziecinniejesz :evil_lol: a kto zimą jeździł na sankach???? JA NIE!!! :eviltong::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz to wy juz tyle samo ważycie hyhyhy PRAWIE:diabloti: [quote name='Alka']Oliwka ma wspaniałą ciocię :loveu::loveu: :oops: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 paula_z napisał(a): 1. B.ladnie wyszlas - exportuj te fotke :evil_lol: 2. Lunka pilnuje malej, zeby nie spadla ;) :loveu: ad 1 exportowałam :evil_lol::diabloti: ad 2 tiaaa Luna świrowała i próbowała Olke ściągnąć z huśtawki :mad: ona dostaje korby jak ktoś z nas się huśta :angryy: Quote
AnkaG Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye: Numerek podobnie wygląda jak adresówki. Jest w kolorze zielonym. Jest na nim napis: 2007 PL wścieklizna szczepienie adres lecznicy nr telefonu nr .... Strażnicy miejscy zostali powiadomieni o tych numerkach. Wiedzą więc, że pies z takim znaczkiem jest zaszczepiony przeciw wsciekliźnie. Każdy znaczek ma swój numer. Weci każdy wydany numerek mają wpisany w zeszycie z nazwą psa, adresem i telefonami do włascicieli. Dzięki temu odnalezli już kilka psów i kota, które sie zgubiły. Quote
agabass Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='malawaszka']i jeszcze troszke wspólnych zabaw :evil_lol: iihhaaaa:evil_lol: jeeszczeee :placz: kurde ale pannica super zabawa :lol: Quote
Doginka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A te małe "łapki" to kogo ratują - Ciebie czy Lunkową?:diabloti: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 AnkaG napisał(a):Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye: Numerek podobnie wygląda jak adresówki. Jest w kolorze zielonym. Jest na nim napis: 2007 PL wścieklizna szczepienie adres lecznicy nr telefonu nr .... Strażnicy miejscy zostali powiadomieni o tych numerkach. Wiedzą więc, że pies z takim znaczkiem jest zaszczepiony przeciw wsciekliźnie. Każdy znaczek ma swój numer. Weci każdy wydany numerek mają wpisany w zeszycie z nazwą psa, adresem i telefonami do włascicieli. Dzięki temu odnalezli już kilka psów i kota, które sie zgubiły. no prosze ,a jednak można - brawa dla wetów :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A ja Wam powiem że musze sie zakochać :cool3: Muszę mieć takie kurwiki w oczach jak Weszka :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Vectra napisał(a):no prosze ,a jednak można - brawa dla wetów :multi: :multi: :multi: takie numerki były u mnie w mieście sto lat temu jak miałam pierwszego psa :razz: jak się szczepiło w czasie takim co były akcje szczepienia - chyba w maju to było zawsze to była taka blaszka z numerem; ale teraz już tego nie dostałam od kilku lat :roll: widzę że niektóre psy mają te stare blachy przy obrożach, ale pewnie to właśnie stare sprzed kilku lat są :niewiem: Quote
AlKil Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pysia napisał(a):A ja Wam powiem że musze sie zakochać :cool3: Muszę mieć takie kurwiki w oczach jak Weszka :diabloti: A co na to TZ??? :crazyeye: Quote
Doginka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mówiłam Raperowi, żeby się najpierw ostrzygł zanim uderzy w konkury do Lunki, ale on mnie ostatnio nie słucha i postanowił wskoczyć do Twojej galerii bez mojej zgody:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 malawaszka napisał(a):takie numerki były u mnie w mieście sto lat temu jak miałam pierwszego psa :razz: jak się szczepiło w czasie takim co były akcje szczepienia - chyba w maju to było zawsze to była taka blaszka z numerem; ale teraz już tego nie dostałam od kilku lat :roll: widzę że niektóre psy mają te stare blachy przy obrożach, ale pewnie to właśnie stare sprzed kilku lat są :niewiem: unas kiedyś tam dawali taki numerek jak się za psa podatek płaciło , upoważniało to do darmowego szczepienia na wścieklizne :roll: ale to było dawno ,dawno temu ........ Quote
Pysia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 AlKil napisał(a):A co na to TZ??? :crazyeye: A po licho jemu o tym wiedzieć :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Vectra']unas kiedyś tam dawali taki numerek jak się za psa podatek płaciło , upoważniało to do darmowego szczepienia na wścieklizne :roll: ale to było dawno ,dawno temu ........ to u nas dawali ten nr przy szczepieniu :niewiem: resztka zdjęć z 5 marca :p :mad: sępy dwa i Matka Polka :evil_lol: i jak zwykle o piesku zagłodzonym zapomnieli :placz: a mały brudas sie obżera studium konsumowania mlecznej kanapki :evil_lol: hahah ja sobie kucnęłam bom nię zmęczyła tymi zabawami i czekałam aż Olka zje kanapkę, a ta myk i już kucamy sobie razem i jest tak fajnie :lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Weszka to przyjedziesz dzisiaj czy nie? Kurcze chmury :placz: Quote
jo-jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='malawaszka'] Nie no mina Oliwkowej jest zabójcza :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jo-jo napisał(a):Nie no mina Oliwkowej jest zabójcza :evil_lol: Wygląda tutaj jakby była w błogostanie:diabloti: Swietne na reklamę batonika(po obejrzeniu sama mam ochotę na małe "co nieco"):eating: :sabber: :pepsi: Quote
PIKA Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='AnkaG']Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye: Numerek podobnie wygląda jak adresówki. Jest w kolorze zielonym. Jest na nim napis: 2007 PL wścieklizna szczepienie adres lecznicy nr telefonu nr .... Strażnicy miejscy zostali powiadomieni o tych numerkach. Wiedzą więc, że pies z takim znaczkiem jest zaszczepiony przeciw wsciekliźnie. Każdy znaczek ma swój numer. Weci każdy wydany numerek mają wpisany w zeszycie z nazwą psa, adresem i telefonami do włascicieli. Dzięki temu odnalezli już kilka psów i kota, które sie zgubiły. Rewelka :multi: Mam ale nie dam :evil_lol: Quote
Recommended Posts