Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']

bosh jaka mina !!! :evil_lol: :evil_lol: moze ty omijaj hustawki z daleka bo jeszcze sie uzaleznisz albo co ? :roll:

:obrazic: człowiek się cieszy, dobrze sie bawi to już że źle :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka Ty napradę dziecinniejesz :evil_lol:

a kto zimą jeździł na sankach???? JA NIE!!! :eviltong::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz to wy juz tyle samo ważycie

hyhyhy PRAWIE:diabloti:

[quote name='Alka']Oliwka ma wspaniałą ciocię :loveu::loveu:

:oops:

Posted

paula_z napisał(a):

1. B.ladnie wyszlas - exportuj te fotke :evil_lol:

2. Lunka pilnuje malej, zeby nie spadla ;) :loveu:

ad 1 exportowałam :evil_lol::diabloti:
ad 2 tiaaa Luna świrowała i próbowała Olke ściągnąć z huśtawki :mad: ona dostaje korby jak ktoś z nas się huśta :angryy:

Posted

Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye:

Numerek podobnie wygląda jak adresówki. Jest w kolorze zielonym.

Jest na nim napis:
2007 PL
wścieklizna
szczepienie
adres lecznicy
nr telefonu
nr ....

Strażnicy miejscy zostali powiadomieni o tych numerkach. Wiedzą więc, że pies z takim znaczkiem jest zaszczepiony przeciw wsciekliźnie.

Każdy znaczek ma swój numer. Weci każdy wydany numerek mają wpisany w zeszycie z nazwą psa, adresem i telefonami do włascicieli.

Dzięki temu odnalezli już kilka psów i kota, które sie zgubiły.

Posted

AnkaG napisał(a):
Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye:

Jest na nim napis:
2007 PL
wścieklizna
szczepienie
adres lecznicy
nr telefonu
nr ....

Strażnicy miejscy zostali powiadomieni o tych numerkach. Wiedzą więc, że pies z takim znaczkiem jest zaszczepiony przeciw wsciekliźnie.

Każdy znaczek ma swój numer. Weci każdy wydany numerek mają wpisany w zeszycie z nazwą psa, adresem i telefonami do włascicieli.

no prosze ,a jednak można - brawa dla wetów :multi: :multi: :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
no prosze ,a jednak można - brawa dla wetów :multi: :multi: :multi:

takie numerki były u mnie w mieście sto lat temu jak miałam pierwszego psa :razz: jak się szczepiło w czasie takim co były akcje szczepienia - chyba w maju to było zawsze to była taka blaszka z numerem; ale teraz już tego nie dostałam od kilku lat :roll: widzę że niektóre psy mają te stare blachy przy obrożach, ale pewnie to właśnie stare sprzed kilku lat są :niewiem:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja Wam powiem że musze sie zakochać :cool3: Muszę mieć takie kurwiki w oczach jak Weszka :diabloti:

A co na to TZ??? :crazyeye:

Posted

Mówiłam Raperowi, żeby się najpierw ostrzygł zanim uderzy w konkury do Lunki, ale on mnie ostatnio nie słucha i postanowił wskoczyć do Twojej galerii bez mojej zgody:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
takie numerki były u mnie w mieście sto lat temu jak miałam pierwszego psa :razz: jak się szczepiło w czasie takim co były akcje szczepienia - chyba w maju to było zawsze to była taka blaszka z numerem; ale teraz już tego nie dostałam od kilku lat :roll: widzę że niektóre psy mają te stare blachy przy obrożach, ale pewnie to właśnie stare sprzed kilku lat są :niewiem:

unas kiedyś tam dawali taki numerek jak się za psa podatek płaciło , upoważniało to do darmowego szczepienia na wścieklizne :roll: ale to było dawno ,dawno temu ........

Posted

[quote name='Vectra']unas kiedyś tam dawali taki numerek jak się za psa podatek płaciło , upoważniało to do darmowego szczepienia na wścieklizne :roll: ale to było dawno ,dawno temu ........

to u nas dawali ten nr przy szczepieniu :niewiem:

resztka zdjęć z 5 marca :p
:mad:

sępy dwa i Matka Polka :evil_lol:

i jak zwykle o piesku zagłodzonym zapomnieli :placz:

a mały brudas sie obżera

studium konsumowania mlecznej kanapki

:evil_lol:

hahah ja sobie kucnęłam bom nię zmęczyła tymi zabawami i czekałam aż Olka zje kanapkę, a ta myk i już kucamy sobie razem i jest tak fajnie :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Nie no mina Oliwkowej jest zabójcza :evil_lol:

Wygląda tutaj jakby była w błogostanie:diabloti: Swietne na reklamę batonika(po obejrzeniu sama mam ochotę na małe "co nieco"):eating: :sabber: :pepsi:

Posted

[quote name='AnkaG']Pojechałam dzisiaj zaszczepic moją bandę zwierzaków i moi weci wymyślili numerki dla psów przy szczepieniu na wściekliznę. :crazyeye:

Jest na nim napis:
2007 PL
wścieklizna
szczepienie
adres lecznicy
nr telefonu
nr ....

Rewelka :multi:

Mam ale nie dam :evil_lol: