malawaszka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ceść :p byłam u Pysi, ale nam się pogoda zrypała :angryy::angryy::angryy: więc nici ze spaceru nad jezioro :placz: a to fotki z wczorajszego spaceru nad jeziorem :razz: niestety też było już przed 17 więc zachodziło słonko :placz: Olka kombinator Luna zżera wsio co Olka weźmie do ręki - piasek też :p koniec bo sie imageshack zbiesił :angryy: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Weszka a gdzie foty dzisiejsze :mad: Na gmaila proszę mi je wysłać babo !! Mogą być zmniejszone ;) Quote
Vectra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Weszka a gdzie foty dzisiejsze :mad: Na gmaila proszę mi je wysłać babo !! Mogą być zmniejszone ;) nie przeszkadzaj Weszce :mad: ona teraz pewno randkuje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Pysia']Weszka a gdzie foty dzisiejsze :mad: Na gmaila proszę mi je wysłać babo !! Mogą być zmniejszone ;) i VICE VERSA ino NIE mogą być zmniejszone!!!! :diabloti: taaadddaaaammmm :loveu::loveu::loveu: :grins: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):nie przeszkadzaj Weszce :mad: ona teraz pewno randkuje :evil_lol: Też tak myślę :diabloti: Więc jej podokuczam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Vectra napisał(a):to ta sama poczta co poprzednio ?? ;) uhm :loveu: stara się ten mój imporcik stara :loveu: Pysia napisał(a):Też tak myślę :diabloti: Więc jej podokuczam :evil_lol: właśnie że już skończyłam randeczke :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pysia napisał(a):Też tak myślę :diabloti: Więc jej podokuczam :evil_lol: Nie ma to jak przyjaciółki :diabloti: Prawda Wasiu ? :loveu: Quote
Maga100 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='malawaszka'] :shock: M.A.G.A. a po co z DUŻEJ wysokości?? :crazyeye: no bo jesteś tak zachudzona, że jak byś rzucała sie z niedużej wysokości, to materac nawet by się nie ugiął był :grins: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Maga100']no bo jesteś tak zachudzona, że jak byś rzucała sie z niedużej wysokości, to materac nawet by się nie ugiął był :grins: buahahahaha poplułam monitor budyniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nie ma to jak przyjaciółki :diabloti: Prawda Wasiu ? :loveu: Przecież mówiłam Ci Haniu że na czczo się nie spożywa alkoholu....:diabloti: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Nie ma to jak przyjaciółki :diabloti: Prawda Wasiu ? :loveu: PRAWDA Haniu :loveu: wasiu-srasiu :diabloti: [quote name='Maga100']no bo jesteś tak zachudzona, że jak byś rzucała sie z niedużej wysokości, to materac nawet by się nie ugiął był :grins: MAGDA!!! ale ja nadal nie rozumiem PO CO mi materac który nie skrzypi podczas rzucania się z dużej wysokości :crazyeye: nosz moja wyobraźnia nie daje rady sobie TEGO wyobrazić :mdleje: Quote
malawaszka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 PIKA napisał(a):Waszka jakie piekne importowe kfiatki :cool3: ahh wiem wiem wieeemmmm :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mój mały grzeczny piesunieniek :loveu: tak ślicznie i grzecznie bawi się z dziećmi :loveu: cioooo uśmiech do kamery :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Waszka, też uśmiech jest naj, naj, naj!!!! Niech męski ród drży, bo w przyszłości będą gotowi zrobić wszystko dla tego uśmiechu...:loveu: Quote
Elitesse Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hahahha padlam jak to zobaczylam !! :lol: :lol: a takiego niewinnego kocurka ma na czapeczce :eviltong: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nie widzę fotek :placz: Pisze mi że nie działa stronka imageshoka :shake: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pozachwycam się Oliwką :loveu::loveu: dziewczynka jest urocza, a te jej rzęsy...:loveu::loveu: Monia, fajny wypadzik miałyście :multi: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka'] cioooo Mówisz że mam się uśmiechnąć:cool3: Dobra :evil_lol: Koffana jest:loveu: Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Rzęsy rzęsami ale jakie ona ma piękne oczy :loveu: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 :loveu:cieszę się, że Wam się podoba moja coora :lol: a tak to wszystko się skończyło :angryy::mad: w marcu! BA! na początku marca! bo przecież trzeba było wyłowić piasek który Oliwka wrzuciła do wody :angryy: a potem wyżerała z wody chleb który jakaś pani z dzieckiem rzucała dla ptaków :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 i jeszcze miny Panny O. :cool1: no co znowu chcesz? aaa o uśmiech ci chodzi :p a może o taki?:cool3: albo o taki :lol: jeszcze ci mało??? :-o to sie wypchaj :obrazic: Quote
Vectra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Monika ja już ci kiedyś pisałam byście Oliwke na jakiś casting dali ;) bardzo ma słodziuchną buziunie , fotogeniczną. Quote
Recommended Posts