Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Monika ja już ci kiedyś pisałam byście Oliwke na jakiś casting dali ;) bardzo ma słodziuchną buziunie , fotogeniczną.

mówiłam to wtedy siostrze ale jakoś nie podłapała specjalnie więc :niewiem: co ja mogę - ja tu tylko sprzątam i pieluchy zmieniam :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Monika ja już ci kiedyś pisałam byście Oliwke na jakiś casting dali ;) bardzo ma słodziuchną buziunie , fotogeniczną.

dobrze gada :loveu: Oliwka jest , tak jak każde dziecko bardzo spontaniczna i przy tym naturalna, pozy niewymuszone aż chce się je oglądać :multi::multi: i do tego bardzo fotogeniczna :loveu:

Moniko, nie ma co ukrywać , udała się siostrzenica jak nie wiem , gratuluję :loveu:

a Lunka, odważna, woda jej niestraszna i to w marcu :evil_lol:Tuffiasty latem unika jak może wodnych akwenów:evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']
1. Moniko, nie ma co ukrywać , udała się siostrzenica jak nie wiem , gratuluję :loveu:

2. a Lunka, odważna, woda jej niestraszna i to w marcu :evil_lol:Tuffiasty latem unika jak może wodnych akwenów:evil_lol:

1. aaa podziękował :loveu:
2. nie odważna tylko durna :mad: ja teraz ją obserwuję czy się nie przeziębiła bo ta woda była naprawde zimna :angryy: dziś rano sie zrzygała żółcią ale to chyba z głodu - mam nadzieję :roll: bo nie uśmiecha mi sie latanie do weta znowu :shake:

[quote name='HankaRupczewska']O mój Boże ...
Olka robi takie miny jakie robiła Aśka :loveu:
Aaaaaaaa ! To było tak niedawno ... dwa mgnienia temu .

aaa Hanko nie strasz, że za dwa mgnienia Oliwa będzie już taka dorosła :placz::placz::placz:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no no kokietka ...to po cioteczce:loveu:

:hmmmm: że niby w którym miejscu ja taka kokietka jestem :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu:cieszę się, że Wam się podoba moja coora :lol:

a tak to wszystko się skończyło :angryy::mad: w marcu! BA! na początku marca! bo przecież trzeba było wyłowić piasek który Oliwka wrzuciła do wody :angryy:

a potem wyżerała z wody chleb który jakaś pani z dzieckiem rzucała dla ptaków :evil_lol:

Hej!

Trza było dawac Lunetce z fuńkami Pysi sie zadawac?:eviltong:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Weszka kokietuje intelektem :grins: :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:yhyyy :diabloti:

Elitesse napisał(a):
ja ja kiedys porwe !!! :loveu: :loveu: :loveu:
ciekawe Waszka czy twoja cora tez bedzie taka :) :)

BA!!! moja będzie jeszcze lepsza :evil_lol:

asiunia napisał(a):
Hej!

Trza było dawac Lunetce z fuńkami Pysi sie zadawac?:eviltong:

no właśnie chyba muszę ograniczyć kontakty :mad:

Posted

spółka z o.o. :evil_lol:

ehh zapolowałoby się

mooże nikt nie zauważy

ni wygląda na super szcześliwą że musi po tej wodzie łazić, ale ja jej nie pozwoliłam wyjść :evil_lol:

:evil_lol:

zmokła kura

Posted

Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem. Oj waszko coś mi się zdaje, że koniecznie musisz Lunetce ograniczyć kontakty z dwoma czarnymi pannami Pysi.:diabloti:

Posted

A u was jak zawsze cudowne foteczki :loveu: Aż miło popatrzeć na taką śliczną panienkę. :)
Że też moja siostra tak daleko mieszka :( i mnie juz chyba zawsze pozostanie ogladanie fotek. :(
Jedynie pocieszenie w mojej kuzynce, ona też będzie miała Oliwkę, za ok. 3 tygodnie.

Posted

Agga napisał(a):
Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem. Oj waszko coś mi się zdaje, że koniecznie musisz Lunetce ograniczyć kontakty z dwoma czarnymi pannami Pysi.:diabloti:
:multi:
A niech ogranicza :multi: Szelma mi zaczęła szczekac........:evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
A u was jak zawsze cudowne foteczki :loveu: Aż miło popatrzeć na taką śliczną panienkę. :)
Że też moja siostra tak daleko mieszka :( i mnie juz chyba zawsze pozostanie ogladanie fotek. :(
Jedynie pocieszenie w mojej kuzynce, ona też będzie miała Oliwkę, za ok. 3 tygodnie.

Kasiu to zapraszamy do Sarnowa jak Oliwka będzie u nas :p:bigok::evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem.

PIKA napisał(a):
Luna niuf :evil_lol:

a czy WY musicie mi psa obrażać??? :mad:

Kati napisał(a):

Kasia ja z Olką teraz coraz częściej będę na pogorii więc jak będzie ładna pogoda to mogę Ci wysłać smska :razz:

Pysia napisał(a):
:multi:
A niech ogranicza :multi: Szelma mi zaczęła szczekac........:evil_lol:

nie przez Lune :pprzez tego szczekacza od Twoich sąsiadów - sama mi to mówiłaś :eviltong:

paula_z napisał(a):

A Ty gdzie sie znowu szlajasz przy piatku? :cool3: :evil_lol:

to chyba pytanie retoryczne było :evil_lol:

Elitesse napisał(a):
Waszko udalo sie wczoraj oskubac siostre ? :evil_lol:

yhyy :evil_lol: dopiero wstałam :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a czy WY musicie mi psa obrażać??? :mad:

Chciałam Ci ściemniaro przypomnieć że:
1. Byłaś zachwycona dogoterapią Zmorki :mad:
2. Zmorka jest jedyną dużą suką będącą w stanie wytrzymać z Lunetą :diabloti:
3. Ponoć po rusku marzysz o małej Zmorce :evil_lol:
Więc teraz odszczekaj swoje słowa :mad::nono::stormy-sad::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Pysia napisał(a):
Chciałam Ci ściemniaro przypomnieć że:
1. Byłaś zachwycona dogoterapią Zmorki :mad:
2. Zmorka jest jedyną dużą suką będącą w stanie wytrzymać z Lunetą :diabloti:
3. Ponoć po rusku marzysz o małej Zmorce :evil_lol:
Więc teraz odszczekaj swoje słowa :mad::nono::stormy-sad::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

nic nie bede odszczekiwać :diabloti: bo to wszystko co napisałaś to prawda, ale NIJAK się to ma do nazywaia Lunety NIUFEM :diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia, a będą też psy? :lol:
Malawaszka, o której (tak mniej więcej) chodzicie na spacerki? Julka mnie juz opuściła :( więc teraz mam zamiar na rowerku śmigać, więc może kiedyś się spotkamy. :)

Posted

malawaszka napisał(a):
NIJAK się to ma do nazywaia Lunety NIUFEM :diabloti::evil_lol:

No masz niby racje :evil_lol: Luna nie ma tej sily spokoju :evil_lol: