malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):Monika ja już ci kiedyś pisałam byście Oliwke na jakiś casting dali ;) bardzo ma słodziuchną buziunie , fotogeniczną. mówiłam to wtedy siostrze ale jakoś nie podłapała specjalnie więc :niewiem: co ja mogę - ja tu tylko sprzątam i pieluchy zmieniam :diabloti: Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Vectra napisał(a):Monika ja już ci kiedyś pisałam byście Oliwke na jakiś casting dali ;) bardzo ma słodziuchną buziunie , fotogeniczną. dobrze gada :loveu: Oliwka jest , tak jak każde dziecko bardzo spontaniczna i przy tym naturalna, pozy niewymuszone aż chce się je oglądać :multi::multi: i do tego bardzo fotogeniczna :loveu: Moniko, nie ma co ukrywać , udała się siostrzenica jak nie wiem , gratuluję :loveu: a Lunka, odważna, woda jej niestraszna i to w marcu :evil_lol:Tuffiasty latem unika jak może wodnych akwenów:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O mój Boże ... Olka robi takie miny jakie robiła Aśka :loveu: Aaaaaaaa ! To było tak niedawno ... dwa mgnienia temu . Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Alka'] 1. Moniko, nie ma co ukrywać , udała się siostrzenica jak nie wiem , gratuluję :loveu: 2. a Lunka, odważna, woda jej niestraszna i to w marcu :evil_lol:Tuffiasty latem unika jak może wodnych akwenów:evil_lol: 1. aaa podziękował :loveu: 2. nie odważna tylko durna :mad: ja teraz ją obserwuję czy się nie przeziębiła bo ta woda była naprawde zimna :angryy: dziś rano sie zrzygała żółcią ale to chyba z głodu - mam nadzieję :roll: bo nie uśmiecha mi sie latanie do weta znowu :shake: [quote name='HankaRupczewska']O mój Boże ... Olka robi takie miny jakie robiła Aśka :loveu: Aaaaaaaa ! To było tak niedawno ... dwa mgnienia temu . aaa Hanko nie strasz, że za dwa mgnienia Oliwa będzie już taka dorosła :placz::placz::placz: [quote name='Alicjarydzewska'];)no no kokietka ...to po cioteczce:loveu: :hmmmm: że niby w którym miejscu ja taka kokietka jestem :cool1: Quote
Elitesse Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 aaa o uśmiech ci chodzi :p a może o taki?:cool3: albo o taki :lol: ja ja kiedys porwe !!! :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe Waszka czy twoja cora tez bedzie taka :) :) Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='malawaszka']:loveu:cieszę się, że Wam się podoba moja coora :lol: a tak to wszystko się skończyło :angryy::mad: w marcu! BA! na początku marca! bo przecież trzeba było wyłowić piasek który Oliwka wrzuciła do wody :angryy: a potem wyżerała z wody chleb który jakaś pani z dzieckiem rzucała dla ptaków :evil_lol: Hej! Trza było dawac Lunetce z fuńkami Pysi sie zadawac?:eviltong: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Nugatowa napisał(a):Weszka kokietuje intelektem :grins: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:yhyyy :diabloti: Elitesse napisał(a):ja ja kiedys porwe !!! :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe Waszka czy twoja cora tez bedzie taka :) :) BA!!! moja będzie jeszcze lepsza :evil_lol: asiunia napisał(a):Hej! Trza było dawac Lunetce z fuńkami Pysi sie zadawac?:eviltong: no właśnie chyba muszę ograniczyć kontakty :mad: Quote
malawaszka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 spółka z o.o. :evil_lol: ehh zapolowałoby się mooże nikt nie zauważy ni wygląda na super szcześliwą że musi po tej wodzie łazić, ale ja jej nie pozwoliłam wyjść :evil_lol: :evil_lol: zmokła kura Quote
Agga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem. Oj waszko coś mi się zdaje, że koniecznie musisz Lunetce ograniczyć kontakty z dwoma czarnymi pannami Pysi.:diabloti: Quote
Kati Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A u was jak zawsze cudowne foteczki :loveu: Aż miło popatrzeć na taką śliczną panienkę. :) Że też moja siostra tak daleko mieszka :( i mnie juz chyba zawsze pozostanie ogladanie fotek. :( Jedynie pocieszenie w mojej kuzynce, ona też będzie miała Oliwkę, za ok. 3 tygodnie. Quote
Pysia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Agga napisał(a):Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem. Oj waszko coś mi się zdaje, że koniecznie musisz Lunetce ograniczyć kontakty z dwoma czarnymi pannami Pysi.:diabloti: :multi: A niech ogranicza :multi: Szelma mi zaczęła szczekac........:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kati napisał(a):A u was jak zawsze cudowne foteczki :loveu: Aż miło popatrzeć na taką śliczną panienkę. :) Że też moja siostra tak daleko mieszka :( i mnie juz chyba zawsze pozostanie ogladanie fotek. :( Jedynie pocieszenie w mojej kuzynce, ona też będzie miała Oliwkę, za ok. 3 tygodnie. Kasiu to zapraszamy do Sarnowa jak Oliwka będzie u nas :p:bigok::evil_lol: Quote
Paula Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Wow, jak duzo fajnych fot :multi: A Ty gdzie sie znowu szlajasz przy piatku? :cool3: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Waszko udalo sie wczoraj oskubac siostre ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):Tak to jest, jak sobie sznaucerek ubzdurał, że jest niufkiem. PIKA napisał(a):Luna niuf :evil_lol: a czy WY musicie mi psa obrażać??? :mad: Kati napisał(a):A u was jak zawsze cudowne foteczki :loveu: Aż miło popatrzeć na taką śliczną panienkę. :) Że też moja siostra tak daleko mieszka :( i mnie juz chyba zawsze pozostanie ogladanie fotek. :( Kasia ja z Olką teraz coraz częściej będę na pogorii więc jak będzie ładna pogoda to mogę Ci wysłać smska :razz: Pysia napisał(a)::multi: A niech ogranicza :multi: Szelma mi zaczęła szczekac........:evil_lol: nie przez Lune :pprzez tego szczekacza od Twoich sąsiadów - sama mi to mówiłaś :eviltong: paula_z napisał(a): A Ty gdzie sie znowu szlajasz przy piatku? :cool3: :evil_lol: to chyba pytanie retoryczne było :evil_lol: Elitesse napisał(a):Waszko udalo sie wczoraj oskubac siostre ? :evil_lol: yhyy :evil_lol: dopiero wstałam :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a):a czy WY musicie mi psa obrażać??? :mad: Chciałam Ci ściemniaro przypomnieć że: 1. Byłaś zachwycona dogoterapią Zmorki :mad: 2. Zmorka jest jedyną dużą suką będącą w stanie wytrzymać z Lunetą :diabloti: 3. Ponoć po rusku marzysz o małej Zmorce :evil_lol: Więc teraz odszczekaj swoje słowa :mad::nono::stormy-sad::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
malawaszka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pysia napisał(a):Chciałam Ci ściemniaro przypomnieć że: 1. Byłaś zachwycona dogoterapią Zmorki :mad: 2. Zmorka jest jedyną dużą suką będącą w stanie wytrzymać z Lunetą :diabloti: 3. Ponoć po rusku marzysz o małej Zmorce :evil_lol: Więc teraz odszczekaj swoje słowa :mad::nono::stormy-sad::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: nic nie bede odszczekiwać :diabloti: bo to wszystko co napisałaś to prawda, ale NIJAK się to ma do nazywaia Lunety NIUFEM :diabloti::evil_lol: Quote
Kati Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pysia, a będą też psy? :lol: Malawaszka, o której (tak mniej więcej) chodzicie na spacerki? Julka mnie juz opuściła :( więc teraz mam zamiar na rowerku śmigać, więc może kiedyś się spotkamy. :) Quote
PIKA Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a): NIJAK się to ma do nazywaia Lunety NIUFEM :diabloti::evil_lol: No masz niby racje :evil_lol: Luna nie ma tej sily spokoju :evil_lol: Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 malawaszka napisał(a): Czyżby Lunka zwiewała w obawie przed ptasią grypą :razz: Quote
Recommended Posts