Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Kati napisał(a):Pysia, a będą też psy? :lol: Malawaszka, o której (tak mniej więcej) chodzicie na spacerki? Julka mnie juz opuściła :( więc teraz mam zamiar na rowerku śmigać, więc może kiedyś się spotkamy. :) Nie :shake: Będą same suki :diabloti: Weszka juz się nie gniewam :evil_lol: Quote
Paula Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 malawaszka napisał(a):to chyba pytanie retoryczne było :evil_lol: Nie :eviltong: Pytalam gdzie sie szlajasz, a nie czy sie szlajasz :diabloti: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 PIKA napisał(a):A gdzie Weszka? :roll: wiosna to gniazdko wije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeca zara okres godowy ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Puk puk Weszka.... Obudziłam się dzisiaj z dziwnym uczuciem...Cały dzień mi czegoś brakowało :roll: Moje myśli wciąż błądziły w czasoprzestrzeni poszukując zaginionego wątku minionych chwil w poszukiwaniu powodu dziwnych odczuć. Teraz - po wielu godzinach cierpień i katuszy w ma dusze wstąpiły nowe siły bo wiem!! Wiem czego mi brakowało do łapania życia całą sobą!! WIEM !!!!! Dokuczania Ci :diabloti: Wróć do mnie bo jaaaaaaaa wciąż pamiętam Ciebie - z tamtych lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pysia napisał(a): Moje myśli wciąż błądziły w czasoprzestrzeni poszukując zaginionego wątku minionych chwil w poszukiwaniu powodu dziwnych odczuć. Teraz - po wielu godzinach cierpień i katuszy w ma dusze wstąpiły nowe siły bo wiem!! Wiem czego mi brakowało do łapania życia całą sobą!! :crazyeye: Mniszkówna 21 wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 mmbbaj napisał(a)::crazyeye: Mniszkówna 21 wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Buahahahaha spadłam z fotela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aż takiej potwarzy się nie spodziewałam :diabloti: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jesteś mą MUZĄ - moim natchnieniem Moją miłością- moim spojrzeniem Gdy Ciebie nie ma- ma dusza słabnie I w piekle z Vectrą dzisiaj przepadnie.... :diabloti: Weszka - wróć!!!!!!!! Quote
Agga Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 PYSIU jesteś genialna wiesz. Mnie takim tekstem tez poprawiłaś humorek. Waszeczko kochana wracaj szybko bo Pysia rozniesie tą galerię.:diabloti: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Weszko wróć :modla: to cię wytrymuje , odwróce , wstawie , wyurlopuje ,potem pomoge być była popularna - tylko wróć :modla: :modla: :modla: :diabloti: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agga napisał(a):PYSIU jesteś genialna wiesz. Mnie takim tekstem tez poprawiłaś humorek. Waszeczko kochana wracaj szybko bo Pysia rozniesie tą galerię.:diabloti: Pysia roznosić nic dzisiaj nie chciała ;) To Ewcia kazała i namawiała :evil_lol: A Pysia jak dziecko szybko złapała I z Vectrą do piekła polecieć chciała :diabloti: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):Weszko wróć :modla: to cię wytrymuje , odwróce , wstawie , wyurlopuje ,potem pomoge być była popularna - tylko wróć :modla: :modla: :modla: :diabloti: Buahahahahaha ja nie wiem czy po mich wierszach i Twoim błaganiu ona tu jeszcze zajrzy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 WAszko błagam wróć. One stają się już niemożliwe!!!:placz: :diabloti: Quote
Nugatowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchła Aż Zmorka oguchła I tak się kończy ta historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :grins: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nugatowa napisał(a):No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchł Aż Zmorka oguchła I tak się kończy tak historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :GRINS: Nugatowa mas zu mnie beczke piwa :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: spadłam z krzesła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nugatowa napisał(a):No to jak ta Galeria stała sie kącikiem poezji czas na moja wersję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ekhm Ekhm ........ Leci Pysia przez pole, ma różową bluzkę zjedzoną przez mole, Biedna Pysia stoi bezwiednie z niufami, A Weszka spryciula jeszcze wyleguje sie otoczona pufami, Przyleciała vectra w skórze na motorze, Ah piękna miała maszynę w różowym kolorze, Pysia aż z zazdrości spuchła, Rozwscieczona Vectra ze złości wybuchła, Przyszła w końcu Weszka swym świeżym oddechem dmuchł Aż Zmorka oguchła I tak się kończy tak historia miła, Że się biedna Pysia z zazdrości upiła KONIEC :GRINS: Kap kap płyną łzy Łzy radości i miłości Do wszelakich różowości Nawet jeśli Jaga - Vectra ma motocykl w sensie spektra To ja płaczę nad wolnością I miłoscia , samotnością Biednej Weszki uwięzionej Przez "Rydzyka" zniewolonej Jej mnie oddech nie przeszkadza A że mówić jej nie karze To zasługa moi mili gumy orbit Co kupili ONI Swego czasu na bazarze u debesty O której morderstwie marze A że Ala wkoło wszystkich Swe skrzydełka rozpościara To debeściak nadal żywy i M.A.G.A ciągle ściela ;) Ja wytrzymam wszystko w wierze Bo miłością darze szczerze Nawet Kamcie - moi mili Choc kupczyki jej wcisnęli Kilka domów bez żenady I łeścika prawie Ino czemu taki śniady?.... PIKA kiedys obiecała Ptaszków kupe - będę miała PIKA słowa dotrzymała :diabloti: Hania stara jest kobieta Lecz wymięka każda klecha Gdy jej słowo na monitku Widzi człowiek ...miły Witku ;) Uczcie panie i panowie Być milutkim Czemu smrodze? Bo kapustę z grochem miałam na kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hahahahaha Pyska a gdzie rymy pogubiłaś Hę ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):Weszko wróć :modla: to cię wytrymuje , odwróce , wstawie , wyurlopuje ,potem pomoge być była popularna - tylko wróć :modla: :modla: :modla: :diabloti: zapomniałaś o najważniejszym:p gdzie Weszce domek kupisz:cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):hahahahaha Pyska a gdzie rymy pogubiłaś Hę ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Vectro kochana Wiersz to nie reklama Nie każdy wiersz ma mieć swego bana I nie każda mysl musi być rymowana :eviltong: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bonita napisał(a):zapomniałaś o najważniejszym:p gdzie Weszce domek kupisz:cool3: :evil_lol: gdzie tylko zechce tylko niech wróci :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Definicja koncentracji: Skoncentrować można np pomidory i w skutek tego powstaje koncentrat w tym przypadku - pomidorowy:p A co powstaje gdy mózg się koncentruje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 malawaszka napisał(a): e tam :lol: w konkursie wygrywają śmieszne zdjęcia a nie takie normalne :razz: I dlatego od marca wprowadziłam podział na kategorie :eviltong: Check it out, bejbe! :lol: Quote
bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):gdzie tylko zechce tylko niech wróci :evil_lol: WESZKA WRACAJ! NIE ZASTANAWIAJ SIĘ:evil_lol: Vectra ja bym wróciła:cool3: :evil_lol: Quote
Doginka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :siara: :B-fly: :klacz: :klacz: :klacz: No no - jakie talenty tu są:klacz::klacz::klacz: Quote
Recommended Posts