Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']koniecznie Alu KONIECZNIE!!!! :evil_lol: a chociaż dobrze zaopatrzony???? bo wiesz - dziadostwa kupować nie bede :diabloti::oops:nie wiem ....nie byłam ....ale poślemy Magde to nam sprawdzi;) Quote
Elitesse Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 malawaszka napisał(a):koniecznie Alu KONIECZNIE!!!! :evil_lol: a chociaż dobrze zaopatrzony???? bo wiesz - dziadostwa kupować nie bede :diabloti: kulki juz sa przetestowane pamietaj :evil_lol: :evil_lol: ale cos uzytkownik nie chce sie wypowiadac na ich temat hihihihih Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Elitesse napisał(a):kulki juz sa przetestowane pamietaj :evil_lol: :evil_lol: ale cos uzytkownik nie chce sie wypowiadac na ich temat hihihihih nooo kulki wibrujące są wypasione na maxa :evil_lol: Quote
Paula Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ale macie tam fajnie :loveu: Jaka ladna ptasia grypa :lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Vectra']czuje się fantastycznie :diabloti: przypomnie ci jesszcze więc :eviltong: :evil_lol: w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju w maju :angryy: ja wiem - TY to z zazdrości robisz :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:oops:nie wiem ....nie byłam ....ale poślemy Magde to nam sprawdzi;) oookkk :multi::loveu: tylko, że Ona pisała, że od sex shopu do niej to jeszcze wpizdu daleko :evil_lol: [quote name='paula_z'] Jaka ladna ptasia grypa :lol: hyhy też mi sie podoba :mad: foty robione na duuużym zoomie :evil_lol:a jak tylko skubańce podpływały żeby sępić ( :hmmmm: łabędzić???) to psem szczułam :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']oookkk :multi::loveu: tylko, że Ona pisała, że od sex shopu do niej to jeszcze wpizdu daleko :evil_lol::cool1:w pizdu daleko to od domu a od sklepiku nie za bardzo;) Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka'] wpizdu daleko :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']w pizdu daleko w jakie Wy ciekawe miejsca chadzacie :evil_lol: Quote
beria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Vectra napisał(a):to źle napisałaś :mad: prawie cała reszta za dwa tygodnie ,a cała reszta w maju :evil_lol: Hahaha, na ostatni element Waszka poczeka, bo jest z importu :cool3: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='PIKA']w jakie Wy ciekawe miejsca chadzacie :evil_lol: hahaha cho z nami :evil_lol: tylko weź małego doga :loveu: znajdź element nie pasujący do reszty :lol: oto i on - perkoz?? :loveu: bliskie spotkania trzeciego stopnia :diabloti::mad: iiii poszzeeeddddłłł HA!! taka jestem twarda :diabloti: i wiecznie zabiegana :loveu: wiatr w brodzie :cool3: ostatni wyskok :evil_lol: chwila dla fotoreporterów :lol: ale nie ma czasu na siedzenie - świat taki zabiegany i koniec na dzisiaj mam jeszcze dzisiejsze fotki ze spaceru do parku z Oliwkową, ale to jutro wstawie - zapraszam :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 beria napisał(a):Hahaha, na ostatni element Waszka poczeka, bo jest z importu :cool3: hahahah sprowadzany na specjalne zamówienie :evil_lol: Quote
Elitesse Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jak ty to robisz ze luneta ma taka bialo brode ? moj Wacinski ma cala ruda :placz: :placz: Quote
Doginka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka'] oto i on - perkoz?? :loveu: wiatr w brodzie :cool3: ale nie ma czasu na siedzenie - świat taki zabiegany :diabloti::evil_lol: Super fotorelacja.:loveu: Ale perkoza ja tu nie widzę(perkoz ma czubek):razz: To jakaś ładna odmiana kaczki;) (teraz nie wiem jaka, ale poszukam):p Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka'] Cudowna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Elitesse napisał(a):jak ty to robisz ze luneta ma taka bialo brode ? moj Wacinski ma cala ruda :placz: :placz: pisałam Ci już że ja NIC nie robie z jej brodą - ona już tak ma po prostu :loveu: bo Bolusiowi rudziała :shake: a u Lunety spokój a ja jej przecież nie myję brody :evil_lol: Doginka napisał(a):Super fotorelacja.:loveu: Ale perkoza ja tu nie widzę(perkoz ma czubek):razz: To jakaś ładna odmiana kaczki;) (teraz nie wiem jaka, ale poszukam):p hihi no też nie byłam pewna tego perkoza - tak se tylko napisałam :evil_lol: ale taka zagubiona ta ptaszyna była - dołączyłą się do łabędzi i do tych czarnych małych ptoków z białymi czubkami (ooo może to perkozy? :evil_lol:) i głośno wołała chyba swoich towarzyszy :placz: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Cudowna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: przekazałam :loveu: i Lunisko na nowym/starym posłanku aż się uśmiechnęło :lol: chyba jej się podoba :multi::loveu: Quote
jo-jo Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='malawaszka']przekazałam :loveu: i Lunisko na nowym/starym posłanku aż się uśmiechnęło :lol: chyba jej się podoba :multi::loveu: Boshe jaka ona jest pocieszna :loveu: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jakie ładne zdjęcie :loveu: Trza je nominnąć do konkursu! :) Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='jo-jo']Boshe jaka ona jest pocieszna :loveu: hahaha tylko na zdjęciach :evil_lol: [quote name='Behemot'] Jakie ładne zdjęcie :loveu: Trza je nominnąć do konkursu! :) e tam :lol: w konkursie wygrywają śmieszne zdjęcia a nie takie normalne :razz: Quote
anetta Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To jest Kazarka rdzawa :)))) Piekne lozko Lunce sprawilas, tylko bez baldachimu :mad: Quote
Doginka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Te małe czarne to mogą być łyski:p a ta brązowa ?- Może to krzyżówka albo cyranka?:cool3: Quote
Doginka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 anetta napisał(a):To jest Kazarka rdzawa :)))) Chyba taaaaaak:lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Doginka napisał(a):Te małe czarne to mogą być łyski:p a ta brązowa ?- Może to krzyżówka albo cyranka?:cool3: może może ja :niewiem: ale Anetta chyba wie :razz:: anetta napisał(a):To jest Kazarka rdzawa :)))) Piekne lozko Lunce sprawilas, tylko bez baldachimu :mad: ano - za baldachim robi moje biurko bo kasy nie starczyło na prawdziwy :evil_lol: a łóżko Lunkowe nie jest nowe tylko Bolusiowe :loveu: Quote
Doginka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dziewczynki idę spaćMiłych snów Wam życzę:loveu: Quote
aga1215 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha cho z nami :evil_lol: tylko weź małego doga :loveu: bliskie spotkania trzeciego stopnia :diabloti::mad: iiii poszzeeeddddłłł HA!! taka jestem twarda :diabloti: i wiecznie zabiegana :loveu: wiatr w brodzie :cool3: ostatni wyskok :evil_lol: chwila dla fotoreporterów :lol: ale nie ma czasu na siedzenie - świat taki zabiegany i koniec na dzisiaj mam jeszcze dzisiejsze fotki ze spaceru do parku z Oliwkową, ale to jutro wstawie - zapraszam :diabloti::evil_lol: ooo - Lunetka:loveu: jak ładnie ufryzowana (ścięta):loveu: -obraza jej przeszła???? Quote
malawaszka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 aga1215 napisał(a):ooo - Lunetka:loveu: jak ładnie ufryzowana (ścięta):loveu: -obraza jej przeszła???? taaakkk - co widać na fotkach na legowisku :loveu:to dzisiejsze świezynki :multi: Quote
Recommended Posts