Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale się tutaj działo...zaczynam sie zastanawiać czy postu z datą ślubu nie przeoczyłam:evil_lol: Bo zapoznanie z Oliwkową juz w planach:lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Ale się tutaj działo...zaczynam sie zastanawiać czy postu z datą ślubu nie przeoczyłam:evil_lol: Bo zapoznanie z Oliwkową juz w planach:lol:

Myslę że Mariusz pokocha Oliwkową jak swoją :evil_lol:

Posted

LAZY napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt: <---ja w tej galerii nie mam innych odruchów

Posted

Cześć Waszko, cześć dziewczyny:lol: Właśnie nadrobiłam czytanie. Byłam bardzo chora i już myślałam, że zejdę z tego świata, ale złego szlak(g?) nie trafi:evil_lol: Dopiero dziś mogłam usiąść do kompa, ale nie na długo, bo strasznie bolą mnie plecy.:-( Siedzę i wyję trochę z bólu, ale jeszcze więcej ze śmiechu:grins: :megagrin: :wink:
Swietne love story - czekam na dalszy ciąg:diabloti:
A co tam u Lunki słychować? I gdzie zdjęcia Oliwki?:mad: ;)

Posted

[quote name='Matagi']Doginka napisała:
"A co tam u Lunki słychować? I gdzie zdjęcia Oliwki?:mad: ;-)"
No co Ty?:cool3: Teraz cieć na topie!:evil_lol:
Buahahahahahahahahahahahahaha
Zaraz zejdę znowu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Ale się tutaj działo...zaczynam sie zastanawiać czy postu z datą ślubu nie przeoczyłam:evil_lol: Bo zapoznanie z Oliwkową juz w planach:lol:

nadinterpretacja :p

[quote name='Pysia']Myslę że Mariusz pokocha Oliwkową jak swoją :evil_lol:

:shock:

[quote name='Doginka']Cześć Waszko, cześć dziewczyny:lol: Właśnie nadrobiłam czytanie. Byłam bardzo chora i już myślałam, że zejdę z tego świata, ale złego szlak(g?) nie trafi:evil_lol: Dopiero dziś mogłam usiąść do kompa, ale nie na długo, bo strasznie bolą mnie plecy.:-( Siedzę i wyję trochę z bólu, ale jeszcze więcej ze śmiechu:grins: :megagrin: :wink:
Swietne love story - czekam na dalszy ciąg:diabloti:
A co tam u Lunki słychować? I gdzie zdjęcia Oliwki?:mad: ;)

cieszę się, że dostarczam tyle radości :diabloti: dalszego ciągu nie będzie :diabloti:
Luna :hmmmm: jak to Luna - śpi, zazdrości, pilnuje, hałasuje :p
Zdjęcia Oliwkowej zaraz będą :cool1: ino zgram :razz:

[quote name='Matagi']Doginka napisała:
"A co tam u Lunki słychować? I gdzie zdjęcia Oliwki?:mad: ;-)"
No co Ty?:cool3: Teraz cieć na topie!:evil_lol:

ten cieć to na topie w Pysiowej głowie :evil_lol:

Posted

Monia my swoje już wiemy. :evil_lol:

Trzymaj kciuki za sznaucerka w naszym schronie bo zaczyna być zainteresowanie i na dogo i ja prywatnie próbuję ...

Dzwoniłam do schronu. To piesek - raczej średniak pieprz i sól, wiek ok. 8 lat (ale wiesz jak to z wiekiem moją Nukę określili na 5 a ma 3). Trafił do schronu 15 dni temu. Jest grzeczny i łagodny.

Mocno trzymaj kciuki.

Posted

AnkaG napisał(a):
Monia my swoje już wiemy. :evil_lol:

Trzymaj kciuki za sznaucerka w naszym schronie bo zaczyna być zainteresowanie i na dogo i ja prywatnie próbuję ...

Dzwoniłam do schronu. To piesek - raczej średniak pieprz i sól, wiek ok. 8 lat (ale wiesz jak to z wiekiem moją Nukę określili na 5 a ma 3). Trafił do schronu 15 dni temu. Jest grzeczny i łagodny.

Mocno trzymaj kciuki.

Aniu trzymam z całej siły!!!! chociaż ze zdjęcia na średniaka mi nie wygląda :roll: ale nie ważne - trzymam :kciuki: no i zapomniałam Ci napisać, że twoje dziewczynki cudne :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

HANIU!!!! a cóż to za koszmar Cię nawiedził :crazyeye: wybacz :oops:

No nie , nie . Wręcz przeciwnie. To był miły sen. :cool3:
A Ty taka autokrytyczna w nadmiarze to zawsze jesteś ??? :lol:

Posted

No, no widzę kolejne dziecię, tylko trochę nieruchome ;)
Wybacz, że ja nie w temacie, a Oliwkówna ile lat już ma ? Czy się mylę, czy to siostry Twej ? A może Twoje :roll:
:oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No nie , nie . Wręcz przeciwnie. To był miły sen. :cool3:
A Ty taka autokrytyczna w nadmiarze to zawsze jesteś ??? :lol:

łii jak fajnie :oops: :loveu:
ad 2 TAK! zimny chów tzw :diabloti:

[quote name='Miga']

No, no widzę kolejne dziecię, tylko trochę nieruchome ;)
Wybacz, że ja nie w temacie, a Oliwkówna ile lat już ma ? Czy się mylę, czy to siostry Twej ? A może Twoje :roll:
:oops:

oba siostry - ino to kudłate moje :lol: a Oliw w kwietniu będzie miała dwa lata :razz:

[quote name='Katerinas']
ależ metody wychowawcze ;)

Lunka pewnie chodzi jak w zegarku ;)
się jakoś nie chce poddać owym metodom :shake: tulkaniu a'la Elwirka z animków tyż się nie chce poddać - ja nie wiem jakiś dziwny ten mój pies :evil_lol: no i tak się dziewczyny kochają nienawidząc, lejąc i gryząc :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']się jakoś nie chce poddać owym metodom :shake: tulkaniu a'la Elwirka z animków tyż się nie chce poddać - ja nie wiem jakiś dziwny ten mój pies :evil_lol: no i tak się dziewczyny kochają nienawidząc, lejąc i gryząc :evil_lol:
U nas Michał ciągnie Dorę za ucho lub ogon a potem udaje, że płacze :roll: że niby Dora ma płakać :roll:
Ciagle musimy uważać ...

Posted

[quote name='Katerinas']

U nas Michał ciągnie Dorę za ucho lub ogon a potem udaje, że płacze :roll: że niby Dora ma płakać :roll:

Ciagle musimy uważać ...

noo ja też stale na wysokich obrotach bo Oliwkowa kocha Lunę i chce ją ściskać jak maskotkę, a SSmanka sobie przecież na taki lukssus nie pozwoli :evil_lol: noo i o tym, że Oliwka próbuje się kłaść koło miski Lunkowej podczas jedzenia i jeść razem z nią, to już nie wspomnę :mad:

Witaj Ewuś - zachwycaj się wszystkim :p niestety Bolutkowymi foteczkami już niedługo bo synuś już za TM i zostało mi ich bardzo niewiele :-(

Posted

[quote name='malawaszka']noo i o tym, że Oliwka próbuje się kłaść koło miski Lunkowej podczas jedzenia i jeść razem z nią, to już nie wspomnę :mad: To u nas Michał karmi Dorę z ręki, podsuwa jej miskę pod nos (więc miska jeździ po całym domu) a jak Dora nie chce przyjść do miski to ciągnie za ucho... :roll:
Ale czasami jest kochany bo dzieli się z nią swoim jedzeniem; wkleję Ci foty w swoim fotoalbumie (śmiesznie to brzmi).
Ciągle trzeba mieć oczy naokoło głowy.

Posted

Katerinas napisał(a):
Ale czasami jest kochany bo dzieli się z nią swoim jedzeniem; wkleję Ci foty w swoim fotoalbumie (śmiesznie to brzmi).

hahahaha noo to mamy na porządku dziennym - Oliwia też się dzieli BA! ona naweet dla Luny przeżuwa i daje jej już rozdrobnione :evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Trochę mnie nie było na dogo i czuję się teraz jakbym dostała obuchem w łeb...:-(:(

wiem Ewo - ja też się tak czułam bo mimo tego, że wiedziałam, że w końcu to nastąpi, nie sądziłam że aż tak szybko :shake: Boluś odszedł 19 stycznia...

ale wspominajmy go wesoło, jak biegał po swoich ukochanych łąkach, na których teraz już jest zawsze