Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']jaką kuźwa prace? :angryy: Ty tez sie juz silnie wzruszyłas??????:mad: ale o co chodzi??? gdzie jest piłka????????:mad: :mad: :mad: ja sie grzecznie pytam...:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']o co? :crazyeye: aaaaachchchchchcaaaa............ jestes bosssssssskaaaa...... kocham Cie misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jazda......... Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Matagi']Pamiętacie TEN topik?:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11694&highlight=Agresywny+dog+niemiecki jeny, weszłam tam z ciekawości i nie mogę się oderwać....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a jestem dopiero na 49 str, więc nockę mam z głowy....:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ale o co chodzi??? nie chodzi a hodzi :diabloti: [quote name='AlKil']jeny, weszłam tam z ciekawości i nie mogę się oderwać....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a jestem dopiero na 49 str, więc nockę mam z głowy....:evil_lol: rany wciaglo ją :roflt: a wlasciwie to ja tez powinnam sobie popczytać (raz jeszcze) bo mnie namawiają,żebym se doga wzięła :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pika, zawsze chciałam żółtego, ale chyba się skuszę na błękitną sunię, z Kołobrzegu, Poznania lub Niemiec.... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Doginka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziewczyny do walentynek jeszcze 12 dni:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']nie chodzi a hodzi :diabloti: ach ta moja ortografia.....musze nad nia popracowac intensywnie:evil_lol: rany wciaglo ją :roflt: a wlasciwie to ja tez powinnam sobie popczytać (raz jeszcze) bo mnie namawiają,żebym se doga wzięła :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: .........;) ;) Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AlKil napisał(a):Pika, zawsze chciałam żółtego, ale chyba się skuszę na błękitną sunię, z Kołobrzegu, Poznania lub Niemiec.... kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol: Naprade bierzesz doga? :crazyeye: a o ktorych hodowlach myslisz? :razz: Doginka napisał(a):Dziewczyny do walentynek jeszcze 12 dni:diabloti: Kochać się nalezy caly czas a nie tylko od świeta :diabloti: Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Elitesse Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 moje maluchy - Watek & Olcia kazaly mi podziekowac cioci Waszce za pyszne jedzonko :loveu: :multi: Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 PIKA napisał(a):Naprade bierzesz doga? :crazyeye: a o ktorych hodowlach myslisz? :razz: Kochać się nalezy caly czas a nie tylko od świeta :diabloti: Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Biorę jak tylko będę miała ten dom z wielgachnym ogrodem za kasę, którą mój TZ wygra w totka....:placz: JUTRO SOBOTA, kumulacja!!!!:bigcool: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Weszka Ty wiesz ze: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ale jak już przestaniesz chlać i wrócisz na łono rodziny to odbierz te 60 niezmniejszonych fot bo tego nawet gmail może nie wytrzymać :evil_lol: Następne wyślę jak zwolnisz miejsce ;) Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AlKil napisał(a):Biorę jak tylko będę miała ten dom z wielgachnym ogrodem za kasę, którą mój TZ wygra w totka....:placz: JUTRO SOBOTA, kumulacja!!!!:bigcool: aaaa mam konkurencje w totku :placz::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja zakochałam się w kołnierzu mojej córci:diabloti: :loveu: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Doginka']A ja zakochałam się w kołnierzu mojej córci:diabloti: :loveu: Ale byłby ciekawe chodniczek z tego :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kocham Cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :p Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: kocham Cię misiu:lol: :p Buahahahahaahahahahaha Alu Ty też? :evil_lol: Znacie tą ktosie co mi dusi psa? Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahaahahahahaha Alu Ty też? :evil_lol: Znacie tą ktosie co mi dusi psa? Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::multi:moja babcia Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Weszka się ewakuuje a Oliwka śpiewa :evil_lol: Na dodatek kaczorowi :diabloti: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:moja babcia Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol: Ja to w ogóle nie wiem z czego Ty się Alu tak cieszysz....Z tego że Twoja babcia dusi mojego psa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
LAZY Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pysia napisał(a):Ja to w ogóle nie wiem z czego Ty się Alu tak cieszysz....Z tego że Twoja babcia dusi mojego psa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Myśle, ze ona ten śpiew do kaczki przewidziała:D Quote
Vectra Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: buhahahaha wymiękłam :evil_lol: :evil_lol: a topik o agresywnym dogu powinien być obowiązkowy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :pWaszeczko .....misiu gdzie się ukrywasz:cool3:....gniewasz się za wczoraj:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Monika - przeczytałam u Ciebie duuużo :multi: :multi: :multi: wstecz(miałam zaległości:oops: ) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: klon wiecznie żywy :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ciekawe, co z Patrysiem :hmmmm: Quote
Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hahhaha, Waszko, widzisz ty to jednak masz szczęście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ktoś cię kocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts