Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

ale o co chodzi???

nie chodzi a hodzi :diabloti:

[quote name='AlKil']jeny, weszłam tam z ciekawości i nie mogę się oderwać....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a jestem dopiero na 49 str, więc nockę mam z głowy....:evil_lol:
rany
wciaglo ją :roflt:

a wlasciwie to ja tez powinnam sobie popczytać (raz jeszcze) bo mnie namawiają,żebym se doga wzięła :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Pika, zawsze chciałam żółtego, ale chyba się skuszę na błękitną sunię, z Kołobrzegu, Poznania lub Niemiec....
kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='PIKA']nie chodzi a hodzi :diabloti:

ach ta moja ortografia.....musze nad nia popracowac intensywnie:evil_lol:

rany
wciaglo ją :roflt:

a wlasciwie to ja tez powinnam sobie popczytać (raz jeszcze) bo mnie namawiają,żebym se doga wzięła :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

.........;) ;)

Posted

AlKil napisał(a):
Pika, zawsze chciałam żółtego, ale chyba się skuszę na błękitną sunię, z Kołobrzegu, Poznania lub Niemiec....
kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Naprade bierzesz doga? :crazyeye: a o ktorych hodowlach myslisz? :razz:

Doginka napisał(a):
Dziewczyny do walentynek jeszcze 12 dni:diabloti:

Kochać się nalezy caly czas a nie tylko od świeta :diabloti:

Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Naprade bierzesz doga? :crazyeye: a o ktorych hodowlach myslisz? :razz:
Kochać się nalezy caly czas a nie tylko od świeta :diabloti:

Kocham Cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Biorę jak tylko będę miała ten dom z wielgachnym ogrodem za kasę, którą mój TZ wygra w totka....:placz: JUTRO SOBOTA, kumulacja!!!!:bigcool:

Posted

Weszka Ty wiesz ze:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ale jak już przestaniesz chlać i wrócisz na łono rodziny to odbierz te 60 niezmniejszonych fot bo tego nawet gmail może nie wytrzymać :evil_lol: Następne wyślę jak zwolnisz miejsce ;)

Posted

AlKil napisał(a):
Biorę jak tylko będę miała ten dom z wielgachnym ogrodem za kasę, którą mój TZ wygra w totka....:placz: JUTRO SOBOTA, kumulacja!!!!:bigcool:

aaaa mam konkurencje w totku :placz::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']A ja zakochałam się w kołnierzu mojej córci:diabloti: :loveu:

Ale byłby ciekawe chodniczek z tego :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:
kocham Cię misiu:lol:
:p

Buahahahahaahahahahaha
Alu Ty też? :evil_lol:
Znacie tą ktosie co mi dusi psa?

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahaahahahahaha
Alu Ty też? :evil_lol:
Znacie tą ktosie co mi dusi psa?

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::multi:moja babcia

Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:moja babcia

Kocham cię misiu:lol::lol::lol::lol::lol:

Ja to w ogóle nie wiem z czego Ty się Alu tak cieszysz....Z tego że Twoja babcia dusi mojego psa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja to w ogóle nie wiem z czego Ty się Alu tak cieszysz....Z tego że Twoja babcia dusi mojego psa? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol:

Myśle, ze ona ten śpiew do kaczki przewidziała:D

Posted

kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

buhahahaha wymiękłam :evil_lol: :evil_lol:

a topik o agresywnym dogu powinien być obowiązkowy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Monika - przeczytałam u Ciebie duuużo :multi: :multi: :multi: wstecz(miałam zaległości:oops: )

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: klon wiecznie żywy :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

ciekawe, co z Patrysiem :hmmmm:

Posted

hahhaha, Waszko, widzisz ty to jednak masz szczęście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ktoś cię kocha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: