Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem tylko czy za te nadwyżki ksiądz zgodzi się na te zapowiedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

myslisz że NAM odmówi :razz: :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka dlaczego wybralas mi akurat tego szczeniora a nie tego drugiego? :evil_lol:

BO TAK!!! mam przeczucie że to właśnie TEN JEDYNY!!! :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszeczko, Ty lepiej sprawdz czy aby na bank kazdy ma co trzeba...no wiesz nie zakupuj kota w worku......:eviltong:

moja droooga - ależ nigdy w życiu nie zakupię kota w worku :evil_lol:

[quote name='AnkaG']Monia
To zdjęcie ze strony schroniska:

no to sznaucer jest 100% i chyba tak jak mówiłaś średniak:loveu: chociaż co do rozmiaru nie jestem pewna - no dobra zasięgnęłam rady u specjalistki od średniaków - Elitesse i wg niej to minik :-)

Posted

malawaszka napisał(a):
BO TAK!!! mam przeczucie że to właśnie TEN JEDYNY!!! :loveu:

To jak to ten jedyny dla Ciebie to mozę sama go weź :evil_lol:

Posted

[quote name='sznaucerka16']Cześć Waszka!
Czy listę prezentów ślubnych masz już opracowaną? Bo wiesz, musimy się przygotować na wydatek....:cool3:

sznaucerka16 - byłabym wdzięczna, gdybyś nie traktowała moich wpisów jako swoich!!!!

Posted

Chciałam sobie Bolka pooglądać, a tu cały czas o cieciu z łopatą, ale przyznam też interesująco:evil_lol: :evil_lol:, bardzo, i wesoło, i jak zwykle poplułam to i owo (znaczy monitorek w pracy). I widzę nowi dogomaniacy chętnie u Waszki po fotoblogu szaleją:cool3: :cool3:.

Posted

[quote name='AlKil']sznaucerka16 - byłabym wdzięczna, gdybyś nie traktowała moich wpisów jako swoich!!!!;)Ewciu ja wymiękam już od wczoraj:evil_lol:[SIZE=2]

Cześć Waszeczko ....to ja już nie wiem ..z kim ma być ten ślub i kiedy , bo nie wiem na kiedy klajt szykować;)

Posted

[quote name='sznaucerka16']Cześć Waszka!
Czy listę prezentów ślubnych masz już opracowaną? Bo wiesz, musimy się przygotować na wydatek....:cool3:

Waszka dyplomatycznie milczy...
;) wczoraj przyglądałam się zdumiona, dzisiaj mi ciśnienie skoczyło....dobrze, że z reguły mam niskie....:lol: