Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć [B]Waszka[/B]

Cieszę się, że maluszki znalazły domki :multi:

Ale bardzo zmartwiły mnie wyniki Bolka. :-( Ta kreatynina... za szybki wzrost, zdecydowanie za szybki... :-(
Ale bardzo dobrze, że je.

oj... Bolo... weź się w garść...

Posted

[quote name='Katerinas']Ale bardzo zmartwiły mnie wyniki Bolka. :-( Ta kreatynina... za szybki wzrost, zdecydowanie za szybki... :-(
[/quote]

w tydzień :shake: to mnie przeraża...

Anka znalazłam wątek Buni :loveu: jest piękna!!!

Posted

Bolo, chopie co Ty wyprawiasz - sie nie dawaj :buzi:
[B]Monika[/B] - rzeczywiście jest rozbieżność między wynikami a zachowaniem psa, może błąd przy odczycie? [SIZE=1]niedomyte probówki?[/SIZE][SIZE=2] :hmmmm:[/SIZE]

Posted

[quote name='aga1215']Bolo, chopie co Ty wyprawiasz - sie nie dawaj :buzi:
[B]Monika[/B] - rzeczywiście jest rozbieżność między wynikami a zachowaniem psa, może błąd przy odczycie? [SIZE=1]niedomyte probówki?[/SIZE][SIZE=2] :hmmmm:[/SIZE][/quote]

nie wydaje mi się, żeby niedomyte probówki miały aż taki wpływ na wyniki - to nie jest badanie pierwiastków śladowy - nie wiem spytam jutro jeszcze, chociaż bardzo bym chciała żeby to była pomyłka - Bolo chudnie :shake: ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu:

a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: a co zostało zostało przekopane przez Bolesławka :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']nie wydaje mi się, żeby niedomyte probówki miały aż taki wpływ na wyniki - to nie jest badanie pierwiastków śladowy - nie wiem spytam jutro jeszcze, chociaż bardzo bym chciała żeby to była pomyłka - Bolo chudnie :shake: [B]ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu: [/B]

a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: a co zostało [B]zostało przekopane przez Bolesławka [/B]:loveu:[/quote]

:multi: :multi: :multi:

... a u nas sypie ...........

Posted

[quote name='malawaszka'] - Bolo chudnie :shake: [/quote] ... nie dobrze ...

[quote name='malawaszka'] ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu: [/quote] ale to jest ważne... że je; tak trzymać Bolo [img]http://yelims5.free.fr/TopOuNul/Super07.gif[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: [/quote] matko bosko... głodzi Lunę, że biedna musi śnieg wpierniczać [img]http://yelims4.free.fr/Pasdaccord/NonNon26.gif[/img] :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dzis do domku pojechał Frodo a zaraz przyjadą po Draco i nie bedzie juz siuśmajtków :placz:

[/quote]

[B]Waszko, to fantastycznie, że maluchy znalazły domek :multi: przecież wiesz......[/B]
[B]mam nadzieję, ze dobre domki?[/B]

[quote name='malawaszka']czy u Was tez pada śnieg??? :mdleje:[/quote]

[B]niestety nie i bardzo nad tym ubolewam. Przykryłby mi syf w ogródku :cool1: [/B]

[B]i jak Bolo? Martwi mnie. Trzymam kciuki, żeby się poprawiło choć troszeczkę [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Waszko, to fantastycznie, że maluchy znalazły domek :multi: przecież wiesz......[/B]
[B]mam nadzieję, ze dobre domki?[/B]
[/quote]

obrażasz mnie??? :obrazic: czy ja bym wydała psiaki do złych domków??? :nono:

my z Bolem już po kroplówce - ufff mało nie usnęłam tam w lecznicy aż mi wetka kawe zrobiła :oops: chyba nieciekawie wyglądałam na tym krzesełku :cool1: Syneczek czuje się dobrze - był grzeczny jak aniołek i przysypiał na siedząco na moich kolanach :loveu: jeszcze jutro do lecznicy na kroplówkę a w niedzielę i poniedziałek sama będę mu robiła :shock:
USG wyszło kiepskie :-( :shake: wątroba marska, obraz nerek zamazany - czyli już są one w nienajlepszym stanie, ale nie ma guzów bo tego się obawialiśmy też... spróbujemy wypłukać z niego to dziadostwo i zmusić te nerki żeby jeszcze trochę się zmobilizowały i popracowały... to wszystko co możemy zrobić...

a Bolesław znowu dziczy bo swędzi go wygolone brzuszysko :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']my z Bolem już po kroplówce - ufff

....

jeszcze jutro do lecznicy na kroplówkę a w niedzielę i poniedziałek sama będę mu robiła :shock: [/quote] Dobrze będzie, też się bałam. Oby tylko Bolo znosił te kroplówki dobrze, nie tak jak moja Gajka.

[quote name='malawaszka']USG wyszło kiepskie :-( :shake: wątroba marska, obraz nerek zamazany - czyli już są one w nienajlepszym stanie[/quote] :roll:

Ale ważne że je i nie innych objawów (wymioty). Płukać kroplówami i będzie dobrze.

Posted

[quote name='Katerinas']Oby tylko Bolo znosił te kroplówki dobrze, nie tak jak moja Gajka.
[/quote]

myślę że bedzie ok bo Bolo to loozak i bezstresowo przechodzi wizyty u weta przeważnie - oby mu się nie pozmieniało :roll: no ale ileż pociągnie na kroplówkach? :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka']no ale ileż pociągnie na kroplówkach? :niewiem:[/quote] waszka... nie zadawaj sobie takich pytań. Rób kroplówki. Trzeba być dobrej myśli. Każdy pies (organizm) jest inny. Może kroplówki pomogą i Bolo będzie jeszcze długo z Wami.

Posted

Babo jedna sama widzisz że w Bolusiu kupa sił jeszcze ;) Dawaj nosa do góry i wyszczerz zęby bo on na przkór wszystkiemu nadal dziczy :multi::multi::multi:
Może nas odwiedzisz?.....

Posted

[quote name='malawaszka']obrażasz mnie??? :obrazic: czy ja bym wydała psiaki do złych domków??? :nono:

[/quote]

[B]gdzieżbym śmiała! :shock:[/B]
[B]pytanie brzmiało: jak dobre sa te domki? Bardzo dobre czy fantastyczne? :eviltong: [/B]

[B]Poradzisz sobie z kroplówką. Ja mdlałam na widok strzykawki i zawsze zamykałam oczy, czy to ja miałam zastrzyk czy Leon. A teraz, proszę, sama robiłam mu zastrzyki :p Gdyby ktoś mi powiedział wcześniej, to bym się popukała w czoło. [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Może nas odwiedzisz?.....[/quote]

chciałabym ale nie mogę - o 17 przyjeżdża mały bąbel a potem nie wiem - może gdzieś pójdę się poszlajać, chociaz nie mam dziś siły za bardzo:roll:

Posted

[quote name='Maga100'][B]gdzieżbym śmiała! :shock:[/B]
[B]pytanie brzmiało: jak dobre sa te domki? Bardzo dobre czy fantastyczne? :eviltong: [/B]
[/quote]

są bardzo dobre bo fantastyczny jest tylko mój :evil_lol: