Katerinas Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć [B]Waszka[/B] Cieszę się, że maluszki znalazły domki :multi: Ale bardzo zmartwiły mnie wyniki Bolka. :-( Ta kreatynina... za szybki wzrost, zdecydowanie za szybki... :-( Ale bardzo dobrze, że je. oj... Bolo... weź się w garść... Quote
AnkaG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/6374/psy585xt2.jpg[/IMG] I jeszcze raz Bunia Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Katerinas']Ale bardzo zmartwiły mnie wyniki Bolka. :-( Ta kreatynina... za szybki wzrost, zdecydowanie za szybki... :-( [/quote] w tydzień :shake: to mnie przeraża... Anka znalazłam wątek Buni :loveu: jest piękna!!! Quote
aga1215 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Bolo, chopie co Ty wyprawiasz - sie nie dawaj :buzi: [B]Monika[/B] - rzeczywiście jest rozbieżność między wynikami a zachowaniem psa, może błąd przy odczycie? [SIZE=1]niedomyte probówki?[/SIZE][SIZE=2] :hmmmm:[/SIZE] Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='aga1215']Bolo, chopie co Ty wyprawiasz - sie nie dawaj :buzi: [B]Monika[/B] - rzeczywiście jest rozbieżność między wynikami a zachowaniem psa, może błąd przy odczycie? [SIZE=1]niedomyte probówki?[/SIZE][SIZE=2] :hmmmm:[/SIZE][/quote] nie wydaje mi się, żeby niedomyte probówki miały aż taki wpływ na wyniki - to nie jest badanie pierwiastków śladowy - nie wiem spytam jutro jeszcze, chociaż bardzo bym chciała żeby to była pomyłka - Bolo chudnie :shake: ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu: a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: a co zostało zostało przekopane przez Bolesławka :loveu: Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']nie wydaje mi się, żeby niedomyte probówki miały aż taki wpływ na wyniki - to nie jest badanie pierwiastków śladowy - nie wiem spytam jutro jeszcze, chociaż bardzo bym chciała żeby to była pomyłka - Bolo chudnie :shake: [B]ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu: [/B] a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: a co zostało [B]zostało przekopane przez Bolesławka [/B]:loveu:[/quote] :multi: :multi: :multi: ... a u nas sypie ........... Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka'] - Bolo chudnie :shake: [/quote] ... nie dobrze ... [quote name='malawaszka'] ale ma apetyt, przed chwilą wrąbał michę aż furczało :loveu: [/quote] ale to jest ważne... że je; tak trzymać Bolo [img]http://yelims5.free.fr/TopOuNul/Super07.gif[/img] Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']a u nas nie ma już śmiegu bo Luna wszystko zjadła :evil_lol: [/quote] matko bosko... głodzi Lunę, że biedna musi śnieg wpierniczać [img]http://yelims4.free.fr/Pasdaccord/NonNon26.gif[/img] :lol: :lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witaj kobieto :loveu: Może tak odwiedzisz starą ciotke Pysie dzisiaj? :p Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']dzis do domku pojechał Frodo a zaraz przyjadą po Draco i nie bedzie juz siuśmajtków :placz: [/quote] [B]Waszko, to fantastycznie, że maluchy znalazły domek :multi: przecież wiesz......[/B] [B]mam nadzieję, ze dobre domki?[/B] [quote name='malawaszka']czy u Was tez pada śnieg??? :mdleje:[/quote] [B]niestety nie i bardzo nad tym ubolewam. Przykryłby mi syf w ogródku :cool1: [/B] [B]i jak Bolo? Martwi mnie. Trzymam kciuki, żeby się poprawiło choć troszeczkę [/B] Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100'][B]Waszko, to fantastycznie, że maluchy znalazły domek :multi: przecież wiesz......[/B] [B]mam nadzieję, ze dobre domki?[/B] [/quote] obrażasz mnie??? :obrazic: czy ja bym wydała psiaki do złych domków??? :nono: my z Bolem już po kroplówce - ufff mało nie usnęłam tam w lecznicy aż mi wetka kawe zrobiła :oops: chyba nieciekawie wyglądałam na tym krzesełku :cool1: Syneczek czuje się dobrze - był grzeczny jak aniołek i przysypiał na siedząco na moich kolanach :loveu: jeszcze jutro do lecznicy na kroplówkę a w niedzielę i poniedziałek sama będę mu robiła :shock: USG wyszło kiepskie :-( :shake: wątroba marska, obraz nerek zamazany - czyli już są one w nienajlepszym stanie, ale nie ma guzów bo tego się obawialiśmy też... spróbujemy wypłukać z niego to dziadostwo i zmusić te nerki żeby jeszcze trochę się zmobilizowały i popracowały... to wszystko co możemy zrobić... a Bolesław znowu dziczy bo swędzi go wygolone brzuszysko :loveu: Quote
aga1215 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Boluś :kciuki :kciuki: :kciuki: Monika - [B]płucz[/B]!!!!!!! :buzi: Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']my z Bolem już po kroplówce - ufff .... jeszcze jutro do lecznicy na kroplówkę a w niedzielę i poniedziałek sama będę mu robiła :shock: [/quote] Dobrze będzie, też się bałam. Oby tylko Bolo znosił te kroplówki dobrze, nie tak jak moja Gajka. [quote name='malawaszka']USG wyszło kiepskie :-( :shake: wątroba marska, obraz nerek zamazany - czyli już są one w nienajlepszym stanie[/quote] :roll: Ale ważne że je i nie innych objawów (wymioty). Płukać kroplówami i będzie dobrze. Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [I][B]:razz:trzymamy kciukasy za Bolesławka:loveu:[/B][/I] Quote
AlKil Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kochany Bolutku!!! Trzymam paluchy z całych sił!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Katerinas']Oby tylko Bolo znosił te kroplówki dobrze, nie tak jak moja Gajka. [/quote] myślę że bedzie ok bo Bolo to loozak i bezstresowo przechodzi wizyty u weta przeważnie - oby mu się nie pozmieniało :roll: no ale ileż pociągnie na kroplówkach? :niewiem: Quote
Vectra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć Monika Trzymam mocne kciuki za Bolka :kciuki: :kciuki: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 My również trzymamy kciuki:happy1::happy1::happy1: Quote
Katerinas Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']no ale ileż pociągnie na kroplówkach? :niewiem:[/quote] waszka... nie zadawaj sobie takich pytań. Rób kroplówki. Trzeba być dobrej myśli. Każdy pies (organizm) jest inny. Może kroplówki pomogą i Bolo będzie jeszcze długo z Wami. Quote
anushka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bolutki :happy1: :happy1: trzymamy za Was,mam nadzieję,że wszystko sie unormuje i w dobrej formie powitacie 2007 :drink1: :cunao: :BIG: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Babo jedna sama widzisz że w Bolusiu kupa sił jeszcze ;) Dawaj nosa do góry i wyszczerz zęby bo on na przkór wszystkiemu nadal dziczy :multi::multi::multi: Może nas odwiedzisz?..... Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']obrażasz mnie??? :obrazic: czy ja bym wydała psiaki do złych domków??? :nono: [/quote] [B]gdzieżbym śmiała! :shock:[/B] [B]pytanie brzmiało: jak dobre sa te domki? Bardzo dobre czy fantastyczne? :eviltong: [/B] [B]Poradzisz sobie z kroplówką. Ja mdlałam na widok strzykawki i zawsze zamykałam oczy, czy to ja miałam zastrzyk czy Leon. A teraz, proszę, sama robiłam mu zastrzyki :p Gdyby ktoś mi powiedział wcześniej, to bym się popukała w czoło. [/B] Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Pysia']Może nas odwiedzisz?.....[/quote] chciałabym ale nie mogę - o 17 przyjeżdża mały bąbel a potem nie wiem - może gdzieś pójdę się poszlajać, chociaz nie mam dziś siły za bardzo:roll: Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100'][B]gdzieżbym śmiała! :shock:[/B] [B]pytanie brzmiało: jak dobre sa te domki? Bardzo dobre czy fantastyczne? :eviltong: [/B] [/quote] są bardzo dobre bo fantastyczny jest tylko mój :evil_lol: Quote
Recommended Posts