Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
Waszka nie panikuj, podlaczaj migiem :mad:a dalej to samo poleci :evil_lol:

no już powoli powoli się zbieram :evil_lol:

AnkaG napisał(a):
Zawsze możesz poszczuć psami obronnymi. :lol:

noo one i tak już dostają furii na jej widoq :angryy:

Posted

Donoszę uprzejmie ze sprałam Weszke przez GG i podłączyła Bolutka :diabloti: Szczyl ponoć wyszedł z siebie i szczeka :evil_lol: Na pytanie który, czy ten co był czy ten co wyszedł Weszka odpowiedziała ze ten co wyszedł jest na przedpokoju a ten co był szczeka :crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: To ile tam tych szczylków jest :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Donoszę uprzejmie ze sprałam Weszke przez GG i podłączyła Bolutka :diabloti: Szczyl ponoć wyszedł z siebie i szczeka :evil_lol: Na pytanie który, czy ten co był czy ten co wyszedł Weszka odpowiedziała ze ten co wyszedł jest na przedpokoju a ten co był szczeka :crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: To ile tam tych szczylków jest :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a Ty znowu kłamiesz :shake: ja mówiłam, że ten co wyszedł przyniósł Bolusiowi swoją małpkę, a ten co był dalej szczeka :evil_lol:

HANIA - oczywiście, że SĄ starsze - i to cała masa - to ONE w końcu wybrały nam obecnych rządzących

Posted

Madzia - czyżbyś chciała żebym Ci szczyla podrzuciła?? :razz:

noo dałam radę :grins: a Bolesławek to aniołek - śpi grzecznie a kroplóweczka sobie kapie :multi: zero stresu :loveu: już nie dam mu robić u weta - tylko na zmianę wenflonu będziemy tam jeździć:p

Posted

malawaszka napisał(a):
:angryy: :angryy: :angryy: qrwa czytam w tych Waszych galeriach jakich to cudów nie pichcicie a ja ZNOWU przypaliłam ryż dla psów :placz: :placz: :placz:

buahaha :lol: waszka, mi też zawsze przywże do gara lub się przypali :roll:
Nie wiem jak inni to robią :roll: :angryy:

No i jak kroplówka?

Posted

Ledwo nadrobiłam zaległości.
Ja do pierwszej kroplówki dla Berii w domu załatwiłam pielęgniarkę :oops: A potem już się naumiałam. Niech te kroplówki zbiją kreatyninę :mad:
Dużo zdrowia dla Bolutka w Nowym Roku :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
Madzia - czyżbyś chciała żebym Ci szczyla podrzuciła?? :razz:

noo dałam radę :grins: a Bolesławek to aniołek - śpi grzecznie a kroplóweczka sobie kapie :multi: zero stresu :loveu: już nie dam mu robić u weta - tylko na zmianę wenflonu będziemy tam jeździć:p

jestem z Ciebie dumna :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty znowu kłamiesz :shake: ja mówiłam, że ten co wyszedł przyniósł Bolusiowi swoją małpkę, a ten co był dalej szczeka :evil_lol:

HANIA - oczywiście, że SĄ starsze - i to cała masa - to ONE w końcu wybrały nam obecnych rządzących

Bo mi się już poplątały szczylki :diabloti: Zaraz napiszesz ze następny wyszedł z siebie i dostanę zawrotu głowy :help1:
Jestem dumna z Ciebie :jumpie:

Posted

Katerinas napisał(a):
No i jak kroplówka?

już prawie sie kończy bo to połówka tylko :multi: a Boberek sobie słodko śpi jakby nic nie miał podłączone :loveu:

beria napisał(a):
Ledwo nadrobiłam zaległości.
Ja do pierwszej kroplówki dla Berii w domu załatwiłam pielęgniarkę :oops: A potem już się naumiałam. Niech te kroplówki zbiją kreatyninę :mad:
Dużo zdrowia dla Bolutka w Nowym Roku :kciuki:

hahaha kobieto nie poznałam Cię!!! super av i podpis :klacz:

dbsst napisał(a):
jestem z Ciebie dumna :multi:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
już prawie sie kończy bo to połówka tylko :multi: a Boberek sobie słodko śpi jakby nic nie miał podłączone :loveu:
Super :multi: Cieszę się bardzo, że Bolutek spokojnie znosi kroplówki :smile:

Posted

dbsst napisał(a):
papuga :diabloti:

Nie prawda :eviltong: Napisałam ten post dawno ale szkodnik mi zamięszał w kompie i post wchodzi mi latami :placz::placz::placz: Zanim mi wejdzie to już 100 innych jest :placz: Zaraz się powiedzę :angryy: