AnkaG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 No i zakleić mordki coby nie szczekały. :diabloti: Moniko dawaj Bolkowi kroplówę po pasa zdejmę. Jako starsza ciotka Anka przyłożę w tyłek. Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czesc monisia, jak przygotowania do szampanskiej imprezy sylwkowej ze stadem psow :lol: moze wpadniesz do mnie na lampke wina czerwonego na uspokojnie :cool3: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 tiaaa i zaraz będę miała starą sasiadkę przed drzwiami :angryy: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Waszka nie panikuj, podlaczaj migiem :mad:a dalej to samo poleci :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zawsze możesz poszczuć psami obronnymi. :lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):Waszka nie panikuj, podlaczaj migiem :mad:a dalej to samo poleci :evil_lol: no już powoli powoli się zbieram :evil_lol: AnkaG napisał(a):Zawsze możesz poszczuć psami obronnymi. :lol: noo one i tak już dostają furii na jej widoq :angryy: Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Weszka stalowa z Ciebie kobita podłaczaj !!!!!! Trzymamy wszyscy kciuki Lunete mozesz mi podesłać do Krakowa :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):tiaaa i zaraz będę miała starą sasiadkę przed drzwiami :angryy: Ta stara sąsiadka - ona jest w moim wieku pewnie ? :razz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 leciiiii :multi: a nie było łatwo z małym szczylem uwieszonym do rękawa :mad: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ta stara sąsiadka - ona jest w moim wieku pewnie ? :razz: :shake: mogłaby byc Twoją matką :p Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a)::shake: mogłaby byc Twoją matką :p Hahahahah ! To są jeszcze starsze ode mnie ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Donoszę uprzejmie ze sprałam Weszke przez GG i podłączyła Bolutka :diabloti: Szczyl ponoć wyszedł z siebie i szczeka :evil_lol: Na pytanie który, czy ten co był czy ten co wyszedł Weszka odpowiedziała ze ten co wyszedł jest na przedpokoju a ten co był szczeka :crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: To ile tam tych szczylków jest :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Donoszę uprzejmie ze sprałam Weszke przez GG i podłączyła Bolutka :diabloti: Szczyl ponoć wyszedł z siebie i szczeka :evil_lol: Na pytanie który, czy ten co był czy ten co wyszedł Weszka odpowiedziała ze ten co wyszedł jest na przedpokoju a ten co był szczeka :crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: To ile tam tych szczylków jest :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty znowu kłamiesz :shake: ja mówiłam, że ten co wyszedł przyniósł Bolusiowi swoją małpkę, a ten co był dalej szczeka :evil_lol: HANIA - oczywiście, że SĄ starsze - i to cała masa - to ONE w końcu wybrały nam obecnych rządzących Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):tiaaa i zaraz będę miała starą sasiadkę przed drzwiami :angryy: pod moimi jej nie bedzie :lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kurka widzisz jakbyś mieszkała w wawie to bym sie pofatygowała i Ci ta kroplówe podłaczyła :shake: a tak to tylko trzymam kciuki :p Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :multi:brawo Waszeczko , super pielęgniarka z ciebie;) Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Madzia - czyżbyś chciała żebym Ci szczyla podrzuciła?? :razz: noo dałam radę :grins: a Bolesławek to aniołek - śpi grzecznie a kroplóweczka sobie kapie :multi: zero stresu :loveu: już nie dam mu robić u weta - tylko na zmianę wenflonu będziemy tam jeździć:p Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: qrwa czytam w tych Waszych galeriach jakich to cudów nie pichcicie a ja ZNOWU przypaliłam ryż dla psów :placz: :placz: :placz: buahaha :lol: waszka, mi też zawsze przywże do gara lub się przypali :roll: Nie wiem jak inni to robią :roll: :angryy: No i jak kroplówka? Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Ledwo nadrobiłam zaległości. Ja do pierwszej kroplówki dla Berii w domu załatwiłam pielęgniarkę :oops: A potem już się naumiałam. Niech te kroplówki zbiją kreatyninę :mad: Dużo zdrowia dla Bolutka w Nowym Roku :kciuki: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):Madzia - czyżbyś chciała żebym Ci szczyla podrzuciła?? :razz: noo dałam radę :grins: a Bolesławek to aniołek - śpi grzecznie a kroplóweczka sobie kapie :multi: zero stresu :loveu: już nie dam mu robić u weta - tylko na zmianę wenflonu będziemy tam jeździć:p jestem z Ciebie dumna :multi: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):a Ty znowu kłamiesz :shake: ja mówiłam, że ten co wyszedł przyniósł Bolusiowi swoją małpkę, a ten co był dalej szczeka :evil_lol: HANIA - oczywiście, że SĄ starsze - i to cała masa - to ONE w końcu wybrały nam obecnych rządzących Bo mi się już poplątały szczylki :diabloti: Zaraz napiszesz ze następny wyszedł z siebie i dostanę zawrotu głowy :help1: Jestem dumna z Ciebie :jumpie: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Katerinas napisał(a):No i jak kroplówka? już prawie sie kończy bo to połówka tylko :multi: a Boberek sobie słodko śpi jakby nic nie miał podłączone :loveu: beria napisał(a):Ledwo nadrobiłam zaległości. Ja do pierwszej kroplówki dla Berii w domu załatwiłam pielęgniarkę :oops: A potem już się naumiałam. Niech te kroplówki zbiją kreatyninę :mad: Dużo zdrowia dla Bolutka w Nowym Roku :kciuki: hahaha kobieto nie poznałam Cię!!! super av i podpis :klacz: dbsst napisał(a):jestem z Ciebie dumna :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Jestem dumna z Ciebie :jumpie: papuga :diabloti: Quote
Katerinas Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):już prawie sie kończy bo to połówka tylko :multi: a Boberek sobie słodko śpi jakby nic nie miał podłączone :loveu: Super :multi: Cieszę się bardzo, że Bolutek spokojnie znosi kroplówki :smile: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dbsst napisał(a):papuga :diabloti: Nie prawda :eviltong: Napisałam ten post dawno ale szkodnik mi zamięszał w kompie i post wchodzi mi latami :placz::placz::placz: Zanim mi wejdzie to już 100 innych jest :placz: Zaraz się powiedzę :angryy: Quote
Recommended Posts