Vectra Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ooo jakie dobre weści :loveu::loveu::loveu: Dzielny Bolo mój kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Zaraz się powiedzę :angryy: :hmmmm: :niewiem: jednak ten brak kantów i klamek nie bez powodu :evil_lol: jeszcze tylko kilka kropelek i lecimy na siq :p Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: :niewiem: jednak ten brak kantów i klamek nie bez powodu :evil_lol: jeszcze tylko kilka kropelek i lecimy na siq :p O klamkach pisałaś u mnie :diabloti: Tu był inny wątek :eviltong: A co? nie masz toalety? :crazyeye: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='malawaszka'] noo dałam radę :grins: a Bolesławek to aniołek - śpi grzecznie a kroplóweczka sobie kapie :multi: zero stresu :loveu: już nie dam mu robić u weta - tylko na zmianę wenflonu będziemy tam jeździć:p Najtrudniejszy pierwszy krok :multi: [quote name='dbsst']kurka widzisz jakbyś mieszkała w wawie to bym sie pofatygowała i Ci ta kroplówe podłaczyła :shake: pamietam jak do mnie Korona z Mokotwa jechala o 22 żeby Sabie zastrzyk zrobić :evil_lol: A teraz to pikuś :evil_lol: i zastrzyki i kroplówki psu, zaden problem [quote name='Katerinas']buahaha :lol: waszka, mi też zawsze przywże do gara lub się przypali :roll: Nie wiem jak inni to robią :roll: :angryy: No jak to ja? Tak samo, jak my wszyscy :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 U mnie TZ gotuje psom. I nic mu się nigdy nie przypala. :eviltong: Waszeczko dzielna jesteś. :lol: PS Pas już schowałam. Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a):już prawie sie kończy bo to połówka tylko :multi: a Boberek sobie słodko śpi jakby nic nie miał podłączone :loveu: Mój mały bohater :loveu: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 a teraz wsunął miche aż furczało i chciałby jeszcze :loveu: :multi: :multi: :multi: a mały gnojek zlał mi się na panele :angryy: Quote
AnkaG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Moniczko ja dzisiaj znalazłam za stertą rzeczy do prania dwie podpleśniałe koopy. :mad: Jak wiedziały jak dobrze schowac. :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 AnkaG napisał(a):Moniczko ja dzisiaj znalazłam za stertą rzeczy do prania dwie podpleśniałe koopy. :mad: Jak wiedziały jak dobrze schowac. :diabloti: :crazyeye: hahaha a to paskudy :evil_lol: ja przed chwilą znalazłam kolejną koope w przedpokoju :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czekaj, czekaj - czy zdawało mi się że naprawiłaś aparat ? :evil_lol: I nie ma zdjęć ???? Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: hahaha a to paskudy :evil_lol: ja przed chwilą znalazłam kolejną koope w przedpokoju :evil_lol: Lepiej wcześniej znaleźć niż później wdepnąć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czekaj, czekaj - czy zdawało mi się że naprawiłaś aparat ? :evil_lol: I nie ma zdjęć ???? HA!! właśnie skończyłam obrabiać :eviltong: wygląd aniołka o niczym nie świadczy spacerniak noo przecież ja wcale nie atakowałam tego gnojka :cool1: tylko cały czas jadłam ciasateczka :loveu: moje kochane brzuszysko :loveu: i mój sylwestrowy gość, który też tylko udaje aniołka :mad: tak tak - UDAJE!!! aktorem jest świetnym :mad: bo tak naprawdę to ma w sobie geny psa mordercy :diabloti: Quote
beria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='malawaszka'] moje kochane brzuszysko :loveu: Oj, zimno może być teraz Bolutkowi w ten goły brzuszek :razz: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 UWAGA!!! ZŁO CZAI SIĘ W KAŻDYM ZAKAMARKU!!! I MOŻE ZAATAKOWAĆ Z KAŻDEJ STRONY!!! a jak gestapo śpi można poszaleć :p ale SSmanka usłyszawszy odgłosy zabawy przyszła i zagarnęła wszystkie zabawki :diabloti: i udawała że się świetnie bawi a tak naprawdę chodziło o pokazanie że to ONA tu rządzi :mad: i zabrała się za psucie zabawek, żeby mały gość nie mógł się już nimi bawić :placz: popsuła wszystko :-( i czym ja się teraz będę bawił??? chyba pójdę spać... stydam się troszke jestem taki grzeczny :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cudny mały gość . I biedny goły brzuszek. A Mani sierść nie chce odrastać ... Dalej jest golutka :roll: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='malawaszka']:shake: mogłaby byc Twoją matką :p [quote name='HankaRupczewska']Hahahahah ! To są jeszcze starsze ode mnie ? :evil_lol: buhahhahahahahaha :lol: Quote
beria Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a): A Mani sierść nie chce odrastać ... Dalej jest golutka :roll: Haniu, u Gertrudy też dziwnie odrasta :razz: Na łapie, wygolona po wenflonie, już sporo odrosła, a brzuszek nadal łysawy :roll: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']buhahhahahahahaha :lol: I ona się dziwi, że są takie, które jej nie lubią :icon_roc: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']I ona się dziwi, że są takie, które jej nie lubią :icon_roc: bo to są idiotki! :megagrin: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 a Bolesławkowi odrośnie migiem :p ODROŚNIE!!! słyszało, że ma odrosnąć??!! :mad: on ma teraz obie łapki wygolone też i to TEŻ odrośnie bo już niedługo nie będą nam potrzebne kroplówki!!! NIE BĘDĄ!!!! :mad: a czasem sypiam na półce komputerowej :p Boberek w szpitalu wujku co ONA Ci zrobiła?? ejjj nie śpijjj NIEEE ŚPIJJJJ!!! NIEEEE ŚPIIIIJJJJJJJ!!!!!! [SIZE=1]no pobaw się ze mną :loveu: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Mały jest boski :loveu: I Bolutek z rurką też boski :loveu: ach :loveu: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Luna kazała Wam przekazać, że się na Was obraziła - bo nikt nie pisze, że SSmanka jest boska :obrazic: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 :shock: dzisiaj sylwester - ja się wybieram do Krakowa, a NIC nie przygotowałam :crazyeye: Quote
Recommended Posts