wilczy zew Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Widzę,że u Ciebie też są psie walki :) http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru20czerw2014/Bru29czerw2014/DSC_0203.jpg Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 [quote name='wilczy zew']Widzę,że u Ciebie też są psie walki :) http://img.photobucket.com/albums/v457/malawaszka/Bru20czerw2014/Bru29czerw2014/DSC_0203.jpg nieustannie, a jak się Piździa wkurzy to uczestników jest troje :lol: i przepiękne stworzenia :loveu: zadyma :lol: NAJPIĘKNIEJSZA :loveu: Quote
Saththa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A ja sie pytam GDZIE jest nowa obroża Bryzuni?? :mad: Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Saththa napisał(a):A ja sie pytam GDZIE jest nowa obroża Bryzuni?? :mad: w reklamówce :oops: założę jej jutro Quote
AnkaG Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A gdzie to tak Zgredek obeszczywa? Super foteczki - taka psia radocha :) Quote
Saththa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 malawaszka napisał(a):w reklamówce :oops: założę jej jutro Koniecznie :) Quote
marako Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Fotki super! A koniki to skąd się wzięły? (niezła akcja, jak się kopały). Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 marako napisał(a):Fotki super! A koniki to skąd się wzięły? (niezła akcja, jak się kopały). zaczął ten kurdupel :lol: to konie u naszego weta - jego żona ma stajnię Quote
zerduszko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ale arbuz czadowy! Co to jest? Mogę Cie zdenerwować? :eviltong: Ruda się zadomowiła, szukasz jej jeszcze domu? Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 zerduszko napisał(a):Ale arbuz czadowy! Co to jest? Mogę Cie zdenerwować? :eviltong: Ruda się zadomowiła, szukasz jej jeszcze domu? arbuz w sensie to co ruda nosi? wow nigdy nie patrzyłam na to jak na arbuza :lol: to pluszowe jest - piłka z ikei chyba a co do Rudej - już mnie to nie denerwuje - są sytuacja na które nie mamy wpływu :shock: Quote
zerduszko Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Tak, to co nosi w pysku. Fajne. Czyli, ze co? Ruda zostaje? :cool3: Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 zerduszko napisał(a):Tak, to co nosi w pysku. Fajne. Czyli, ze co? Ruda zostaje? :cool3: przez gardło mi to nie chce przejść.... nie wiem serio, wojna jest:roll: Quote
ulana Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Fajne psie foteczki. Dobrze im razem, w kupie. ;) Luna niech jak najdłużej będzie taka rozradowana i energiczna. :) Konie, konie. :eviltong: Quote
Saththa Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 wilczy zew napisał(a):J przeżyje bez niej? a Monika z nią? :diabloti: :scared: Quote
ULKA12 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 No w sumie J też swoje znosi, więc jakaś nagroda mu się należy, dobrze, że nie przyprowadził agresywnego pitbula, bo wtedy to byłby problem. Quote
Pysia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ostatnio znajoma mówiła że Ruda jej się bardzo podoba. Nie- nie chce adoptować bo ma już zwierzyniec. Mówiła ze Monika ma cudnego psiaka i jest w Rudej zakochana. Ja jej na to że Ruda szuka domu. A ta mimo iż przegląda Moniki profil na FB była wielce zdziwiona :) Stwierdziła, ze z wklejanych zdjęć nie wynika aby szukała ;) Tak to odbierają ludzie nie w temacie :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 malawaszka napisał(a):przez gardło mi to nie chce przejść.... nie wiem serio, wojna jest:roll: To poczekaj aż Ci przejdzie ;) Jak zawsze :D Quote
weszka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Cudne foty :loveu: Bierz przykład z Luny i żyj dniem dzisiejszym, ciesz się chwilą, nie rozpamiętuj najgorszych scenariuszy. Tego powinniśmy się uczyć od psów. Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 zerduszko napisał(a):To poczekaj aż Ci przejdzie ;) Jak zawsze :D jakie zawsze, jakie zawsze :mad: dzwoniłdziś pan o Tinę - nie podobał mi się od momentu jak wydusiłam z niego, że to o Tinę chodzi :mdleje: nie mogłam rozmawiać za bardzo i powiedziałam, że mu oddzwonię :roll: jezu... jak bardzo nie chcę tego zrobić... weszka napisał(a):Cudne foty :loveu: Bierz przykład z Luny i żyj dniem dzisiejszym, ciesz się chwilą, nie rozpamiętuj najgorszych scenariuszy. Tego powinniśmy się uczyć od psów. tak się staram i już coraz lepiej mi idzie - najgorsze moje ataki paniki chyba minęły, teraz powoli osiągamy ZEN i chwilo trwaj!!!! Przed chwilą poklepałam ją po grubej dupinie i nie mogłam się nacieszyć tym, że jest tłuściochem :p Quote
WATACHA Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='malawaszka']jakie zawsze, jakie zawsze :mad: dzwoniłdziś pan o Tinę - nie podobał mi się od momentu jak wydusiłam z niego, że to o Tinę chodzi :mdleje: nie mogłam rozmawiać za bardzo i powiedziałam, że mu oddzwonię :roll: jezu... jak bardzo nie chcę tego zrobić... tak się staram i już coraz lepiej mi idzie - najgorsze moje ataki paniki chyba minęły, teraz powoli osiągamy ZEN i chwilo trwaj!!!! Przed chwilą poklepałam ją po grubej dupinie i nie mogłam się nacieszyć tym, że jest tłuściochem :p Hmmmmmmmmmmm?A innych się czepia:mad::evil_lol:.A tak w temacie Weguśkę mi utuczyli :mdleje: Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 no ale ale tłuścioch Luna wygląda tak: a nie jak baleron Sandy co doprowadza mnie do białej gorączki Quote
Recommended Posts