Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale arbuz czadowy! Co to jest?

Mogę Cie zdenerwować? :eviltong: Ruda się zadomowiła, szukasz jej jeszcze domu?

arbuz w sensie to co ruda nosi? wow nigdy nie patrzyłam na to jak na arbuza :lol: to pluszowe jest - piłka z ikei chyba

a co do Rudej - już mnie to nie denerwuje - są sytuacja na które nie mamy wpływu :shock:

Posted

Ostatnio znajoma mówiła że Ruda jej się bardzo podoba. Nie- nie chce adoptować bo ma już zwierzyniec. Mówiła ze Monika ma cudnego psiaka i jest w Rudej zakochana. Ja jej na to że Ruda szuka domu. A ta mimo iż przegląda Moniki profil na FB była wielce zdziwiona :) Stwierdziła, ze z wklejanych zdjęć nie wynika aby szukała ;)
Tak to odbierają ludzie nie w temacie :evil_lol:

Posted

Cudne foty :loveu:
Bierz przykład z Luny i żyj dniem dzisiejszym, ciesz się chwilą, nie rozpamiętuj najgorszych scenariuszy. Tego powinniśmy się uczyć od psów.

Posted

zerduszko napisał(a):
To poczekaj aż Ci przejdzie ;) Jak zawsze :D

jakie zawsze, jakie zawsze :mad: dzwoniłdziś pan o Tinę - nie podobał mi się od momentu jak wydusiłam z niego, że to o Tinę chodzi :mdleje: nie mogłam rozmawiać za bardzo i powiedziałam, że mu oddzwonię :roll: jezu... jak bardzo nie chcę tego zrobić...

weszka napisał(a):
Cudne foty :loveu:
Bierz przykład z Luny i żyj dniem dzisiejszym, ciesz się chwilą, nie rozpamiętuj najgorszych scenariuszy. Tego powinniśmy się uczyć od psów.

tak się staram i już coraz lepiej mi idzie - najgorsze moje ataki paniki chyba minęły, teraz powoli osiągamy ZEN i chwilo trwaj!!!! Przed chwilą poklepałam ją po grubej dupinie i nie mogłam się nacieszyć tym, że jest tłuściochem :p

Posted

[quote name='malawaszka']jakie zawsze, jakie zawsze :mad: dzwoniłdziś pan o Tinę - nie podobał mi się od momentu jak wydusiłam z niego, że to o Tinę chodzi :mdleje: nie mogłam rozmawiać za bardzo i powiedziałam, że mu oddzwonię :roll: jezu... jak bardzo nie chcę tego zrobić...

tak się staram i już coraz lepiej mi idzie - najgorsze moje ataki paniki chyba minęły, teraz powoli osiągamy ZEN i chwilo trwaj!!!! Przed chwilą poklepałam ją po grubej dupinie i nie mogłam się nacieszyć tym, że jest tłuściochem :p

Hmmmmmmmmmmm?A innych się czepia:mad::evil_lol:.A tak w temacie Weguśkę mi utuczyli :mdleje: