Margi Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 malawaszka napisał(a):jest dobrze póki co :) , zadzwonię do Ciebie jutro jak mogę ok? rak jest rak, złośliwy jest złośliwy, ale ile się da to żyjemy - rak ten jest paskudny, ale w tej jego paskudności indeks mitotyczny ma 2/10 czyli nie jest taki najpaskudniejszy :roll: wygrać z nim nie wygramy, ale zobaczymy co wydrzemy z życia... tak mi nawet dobrze ta rozmowa zrobiła Dzwoń.:lol: Quote
ULKA12 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 A widziałaś to? http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/mykayla-comstock-7-latka-ktora-leczono-marihuana/1vnzv Quote
malawaszka Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 [quote name='ULKA12']A widziałaś to? http://kobieta.onet.pl/dziecko/male-dziecko/mykayla-comstock-7-latka-ktora-leczono-marihuana/1vnzv nie widziałam tylko skąd wziąć takie tabletki z olejkiem z konopii - nie wahałabym się ani chwili... Quote
ania0112 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 hmn.. Brokat nie szczeka .... jak mu się 2 szczeki wyrwą z radości przez drzwi jak otwieram je kluczem to max, Inka za to drąco ryja :) no i Figa wspomaga Inke :) Quote
wilczy zew Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 No proszę a Brokat to papierowy sznauc i nie szczeka! Quote
malawaszka Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 wilczy zew napisał(a):No proszę a Brokat to papierowy sznauc i nie szczeka! no bo te papierowe lepsiesze som :grins: Quote
danyww Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 malawaszka napisał(a):no bo te papierowe lepsiesze som :grins: ..tiaaa, Kastor (papierowy) całe swe życie drze japiszona a teraz jak niedowidzi i nie dosłyszy to drze na zapas :angryy: ..i w dodatku Majeczkę podpuszcza a ona go naśladuje :mad: ..a taka spokojna suńka z niej była :cool3: Quote
wilczy zew Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 danyww napisał(a):..tiaaa, Kastor (papierowy) całe swe życie drze japiszona a teraz jak niedowidzi i nie dosłyszy to drze na zapas :angryy: ..i w dodatku Majeczkę podpuszcza a ona go naśladuje :mad: ..a taka spokojna suńka z niej była :cool3: bo Ty psy rozpuszczasz :lol: Quote
danyww Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 wilczy zew napisał(a):bo Ty psy rozpuszczasz :lol: Ha,ha, ha ..a która nie rozpuszcza :cool3: Quote
malawaszka Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 danyww napisał(a):Ha,ha, ha ..a która nie rozpuszcza :cool3: wilcza nie rozpuszcza - wilcza trzyma musztrę :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 malawaszka napisał(a):wilcza nie rozpuszcza - wilcza trzyma musztrę :evil_lol: :obrazic: rozpuszczam ale w miarę a nie bez opamiętania Quote
Margi Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 wilczy zew napisał(a)::obrazic: rozpuszczam ale w miarę a nie bez opamiętania Ja nie wiem,że jeszcze tego nie zauważyłaś że my też rozpuszczamy w miarę a nie bez opamiętania.:diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Ja rozpuszczam bez opamiętania :p Ale jak na razie mimo iż Zdzira ryja drze, to jednak drze w określonych okolicznościach które są dla nas ok ;) Np: 1. Jak ktoś do nas przyjedzie i wchhodzi na plac to ta durnota która powinna w/g wzorca być nieufna do obcych tak się cieszy masakrycznie, że emocje całym ciałem pokazuje i wnętrzosciami też :diabloti: Przy czym jak ktoś wchodzi do domu a ona tam jest- 9 na 10 razy jest kompletna cisza i radość jest jakby o ton mniejsza ;) 2. Podczas zabawy bo emocje wychodzą całym ciałem :diabloti: Za to nie szczeka na ludzi poza placem jak nie ma sznupa żadnego obok ( no bo wszystkie sznupy u mnie drą ryja na sąsiadów za płotem to ona sie dołącza...). Nie szczeka jak ktoś przechodzi obok bramy ( chyba że to sąsiadka którą ona KOCHA i Zdzira nie może sie z nią przywitać....) . Nie szczeka na listonoszke ..... Ogólnie szczek Zdziry nie wynika z pilnowania terenu tylko z....radości :crazyeye: Gdy ma faze z którą sobie poradzic nie może radosną to wychodzi pyskiem :evil_lol: I to jej pomaga się rozładować ;) Nie- nie zamierzam z tym walczyć choć potrafię wyciszyć psa. Zdzira ma być wulkanem radości bo o to mi chodzi i w żaden sposób nie zniszczę tej najlepszej dla nas cechy u niej ;) Quote
malawaszka Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 a Pysia bierze na tymczas sznupy tylko po to, żeby mieć na kogo zwalać winę za szczekanie Ziry :eviltong::evil_lol: Quote
Pysia Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Przykro mi, ale jak ich nie ma to Zira nikogo za plotem nie obszczekuje :P Zresztą w ogóle najlepiej szczeka sie w kupie ;) Jak Ju zabrał Zdzire na przejażdżke gdzieś tam a Pepsi została to nareszcie sąsiad miał spokój bo Pepsi nie wychiliła mimo otwartych drzwi nosa z domu ;) A ze Zdzirą to leci do płotu i zaczyna a Zdzira konczy :evil_lol: Uzupełniaja sie... Najgorsza była Cherry. Ta darła sie na dworze calutki czas. Nawet Zira miała dość i patrzyła zaszokowana dlaczego ona szczeka ;) To był wspaniały tymczas który nie miał wad oprócz tej jedynej..... To było tak straszne, że unikałam wyjścia na dwór z nią. Na spacerze była ok. Na podwórku- koszmar. Quote
zerduszko Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Pysia napisał(a): Ogólnie szczek Zdziry nie wynika z pilnowania terenu tylko z....radości :crazyeye To jak i moje :angryy: A im bardziej kogos lubia tym bardziej dra ryje. Na kuriera pojedynczy szczek, na moja siostre pol godziny darcia mordy :angryy: Waszka nie wierzysz w moje mozliwosci?:mad: Quote
WATACHA Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 [quote name='malawaszka']nie widziałam tylko skąd wziąć takie tabletki z olejkiem z konopii - nie wahałabym się ani chwili... A to muszą być tabletki? http://natvita.pl/7-bio-konopia Quote
WATACHA Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 malawaszka napisał(a):a to nie jest jakaś inna konopia? Pewnie jakaś po rodzinie Quote
WATACHA Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Są jeszcze podobno tabletki na różową receptę ;) Sativex [h=3][/h] Quote
Margi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Słuchajcie moi drodzy już najwyższy czas zdecydować co ze zjazdem sznaucerowym. Po rozmowie z Moniką zdecydowałyśmy,że w tym roku odwołamy go ze względu na Luncię. Psinka ma mieć spokój i jak najmniej emocji.A zjazd to duuuuuuużo emocji. W związku z tym oficjalnie informuję,że Tegoroczny Zjazd Sznaucerowy jest odwołany. Mam nadzieję,że w przyszłym roku się odbędzie. Quote
Pink Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 To sie rozumie samo przez sie, ja juz sie sama odwolalam i nawet przestalam myslec o tym :lol: Quote
malawaszka Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Mnie jest bardzo przykro dziewczyny, ale nie mogę inaczej, ona się teraz dobrze czuje i chciałabym, żeby to trwało jak najdłużej, więc nie mogę jej dokładać stresów moja Gwiazdusia :loveu: jak ja taką widzę to naprawdę trudno uwierzyć, że ona jest tak bardzo chora Quote
Recommended Posts