Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie kumam tego poza systemem? w sensie, że płatna wizyta czy co?[/QUOTE]

Nie, nie płatna ale nie wpisywana w komputer Centrum tylko w osobisty grafik lekarza ..i dlatego później takie kolejki.

Posted (edited)

Malawaszko trzymamy kciuki,bo to chyba dziś ta wycieczka do Czech.:kciuki:

Kurcze właśnie poczytałam wiadomości.Lepiej nie jedź dzisiaj,bo w tamtych stronach zaczyna woda wylewać.

Edited by Margi
Posted

[quote name='Margi'][B]Malawaszko trzymamy kciuki,bo to chyba dziś ta wycieczka do Czech.[/B]:kciuki:

Kurcze właśnie poczytałam wiadomości.Lepiej nie jedź dzisiaj,bo w tamtych stronach zaczyna woda wylewać.[/QUOTE]

Chyba dwudziestego któregoś ta wizyta jak dobrze pamiętam

Posted

[quote name='malawaszka']aaa bu - kciuki jednak w piątek bo "Dobrý den omlouvám se, ale nevšimla jsem si ,že v termín, který jsem vám nabídla, je Dr. Novák mimo kliniku. Mohu vám nabídnout nový termín v pátek 23.5.2014 na 11.30?" :lol: do piątku nauczę się Czeskiego :lol:[/QUOTE]

wynika z tego że za tydzień :)

Posted

[quote name='malawaszka']jeny nie róbcie mi schizy bo jak tu zajrzałam to aż mi się ciepło zrobiło, że przegapiłam wizytę :mdleje: :lol:[/QUOTE]

Kawy nie musiałaś pic z rana przynajmniej, od razu Cie na nogi postawiło pewnie:evil_lol:

Posted

Mój staruszek wczoraj, późnym wieczorem zemdlał. :-( Tak się przeraziłam :shake: ..myślałam, że odszedł.
Potem był już normalny a dzisiaj zjadł jak zwykle i ..udziobał mnie w palec do krwi (po raz pierwszy w jego życiu) gdy wyciągałam mu kleszcza z pyszczka :roll:

Posted

[quote name='danyww']Mój staruszek wczoraj, późnym wieczorem zemdlał. :-( Tak się przeraziłam :shake: ..myślałam, że odszedł.
Potem był już normalny a dzisiaj zjadł jak zwykle i ..udziobał mnie w palec do krwi (po raz pierwszy w jego życiu) gdy wyciągałam mu kleszcza z pyszczka :roll:[/QUOTE]

Pewnie biedaczek miał niedokrwienie mózgu i zemdlał.Staruszkom to się zdarza.

Posted

[quote name='malawaszka']jeny nie róbcie mi schizy bo jak tu zajrzałam to aż mi się ciepło zrobiło, że przegapiłam wizytę :mdleje: :lol:[/QUOTE]

listonosza dzisiaj nie przegap
o 9:43 przesyłka była wydana listonoszowi do doręczenia :)

Posted

[quote name='furciaczek']Kawy nie musiałaś pic z rana przynajmniej, od razu Cie na nogi postawiło pewnie:evil_lol:[/QUOTE]

ale tylko na chwilę - w taką pogodę to ja się podłączam do stałego strumienia kawy

[quote name='danyww']Mój staruszek wczoraj, późnym wieczorem zemdlał. :-( Tak się przeraziłam :shake: ..myślałam, że odszedł.
Potem był już normalny a dzisiaj zjadł jak zwykle i ..udziobał mnie w palec do krwi (po raz pierwszy w jego życiu) gdy wyciągałam mu kleszcza z pyszczka :roll:[/QUOTE]

jeny :( ale już ok ?

Posted

dziewczyny czy termin zlotu jakoś się zarysował? bo mnie się pomału tu klaruje i kto wie czy nie przywiozę młotka i myszora żeby p. Prezes w majestacie mogła mi odebrać zagłodzone zwierzęta ;)
i można by się dogadywać co do tego kogo mogę zabrać ze sobą :)