Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Termin nie był chyba zajęty, ale dr w tym terminie jest poza kliniką, co pani przeoczyła rezerwując tę środę. (chyba tak to miało być? nie kumam po czesku...)

Posted

[quote name='malawaszka']aaa bu - kciuki jednak w piątek bo "Dobrý den omlouvám se, ale nevšimla jsem si ,že v termín, který jsem vám nabídla, je Dr. Novák mimo kliniku. Mohu vám nabídnout nový termín v pátek 23.5.2014 na 11.30?" :lol: do piątku nauczę się Czeskiego :lol:

Marako- google tłumacz mówi jak Ty :)

Witam Przepraszam, ale nie zauważyłem, że w czasie, który mam oferowanych jest dr Smith poza kliniką. Mogę zaoferować Państwu nowy termin w piątek, 23 maja 2014 r. 11.30?

Posted

[quote name='JankaBezZiemii'],,przystosowany do spania na dworze" :angryy: cały czas mnie to wku....wia[/QUOTE]

jak ja bym ich przystosowała to by im się gorzej zrobiło.

krwa mać.

Posted

[quote name='marako']Na pewno też przystosowany do jedzenia zlewek z obiadu, do noszenia stada kleszczy na sobie - super pies bezobsługowy![/QUOTE]
A pewnie i przystosowany do pogryzień jak nie zgadzają sie z owczarkiem....

Nareszcie moja Zdzira dostała cieczki!
Dorasta pannica :)
Teraz nie wiem czy jej sensacje żołądkowe nie były tym spowodowane. Moja Zmorka jak była smarkata i dostawała cieczki to biegłam z nia do weta z dopalaczem bo zachowywała sie jakby była ciężko chora.

Posted

malawaszko
spakowłaś się nad jeziorko?
bo kratka w drodze :)
mam nadzieje, że na jutro przyjdzie
o12:03 była jeszcze w Warszawie

Posted

[quote name='3 x']malawaszko
spakowłaś się nad jeziorko?
bo kratka w drodze :)
mam nadzieje, że na jutro przyjdzie
o12:03 była jeszcze w Warszawie[/QUOTE]

jak będzie lało tak jak zapowiadają to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol:
dzięki i czekam na nr konta:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']jak będzie lało tak jak zapowiadają to jeziorko przyjedzie do nas :evil_lol:
dzięki i czekam na nr konta:cool3:

a teraz leje?
moje dzecię na wycieczce 5-dniowej koło żywca jest ... wczoraj dzwoniła i mówiła że zmokli strasznie :( jak jest dziś? coś się przeciera czy leje ciurkiem?
ale im się pogoda trafiła :-(

Posted

[quote name='malawaszka']do niedawna było ok, teraz leje, a koło Żywca podejrzewam, że jest gorzej :shake:[/QUOTE]

u nas leje chwilami za to wiatr urywa łeb - biedne dzieciaki tak czekały na wyjazd a tu taki syfilis pogodowy

Posted

[quote name='malawaszka']ja pierdziele... to się można nerwowo wykończyć ... w kolejce do kardiologa :mdleje:

..i żeby nie było; to byłam zapisana już rok temu. A teraz nie mógł mnie wpisać do systemu bo następna wizyta byłaby dopiero w styczniu 2016 ..a poza systemem w październiku tego roku. A ja qrna cały czas muszę być pod kontrolą bo czeka mnie operacja zastawki.

A to wszystko w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']nie kumam tego poza systemem? w sensie, że płatna wizyta czy co?[/QUOTE]

Nie, nie płatna ale nie wpisywana w komputer Centrum tylko w osobisty grafik lekarza ..i dlatego później takie kolejki.