zerduszko Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 To jakiś nowy bezdomny piesek? :evil_lol: Co się mu stało? http://img607.imageshack.us/img607/2561/4sio.jpg Quote
agaga21 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 biedna piździa:diabloti: zgredzio ma świetny kubraczek a ten czarny gładkowłosy piesek to kto? Quote
malawaszka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='danyww']Czy to rude zło tak postrzępiło brodę Dropsikowi??? :crazyeye: p.s. Monika, tworzę bazarek. Jutro jeszcze dołożę serduszka i będziesz mogła go rzucić też na FB. tak to ruda :roll: ok to czekam na link [quote name='zerduszko']To jakiś nowy bezdomny piesek? :evil_lol: Co się mu stało? http://img607.imageshack.us/img607/2561/4sio.jpg no tak wygląda jak prosto ze schroniska :lol: rode tornado a potem ja go zaczęłam przygotowywać do zimy czyli wycinać na STOPACH i jakoś tak wymknęło się to spod kontroli :errrr: [quote name='agaga21']biedna piździa:diabloti: zgredzio ma świetny kubraczek a ten czarny gładkowłosy piesek to kto? to mojej siostry szczylówka Quote
danyww Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Tutaj możecie podejrzeć bazarek http://tiny.pl/q1gnv ...aaaaaale jeszcze się robi!!! Quote
Saththa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [QUOTE=malawaszka;21810117 no tak wygląda jak prosto ze schroniska :lol: rode tornado a potem ja go zaczęłam przygotowywać do zimy czyli wycinać na STOPACH i jakoś tak wymknęło się to spod kontroli :errrr: Hahahhahahahahhaha Ty jestes normalnie nie możliwa hahahahahah Quote
marako Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa. A u mnie była Margi z obstawą! Fot gości jakoś nie zrobiłam, ale szczeniory i owszem, na ile się dało, bo w domu światło nie takie, no i one albo śpią, albo łażą, nie pozują jak trzeba. Ale wrzuciłam na stronkę, więc nie będę drugi raz tu wrzucać i zaśmiecać. Jak ktoś zechce - popatrzy: www.blackbuddhakennel.pl Quote
danyww Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='marako']Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa. A u mnie była Margi z obstawą! Fot gości jakoś nie zrobiłam, ale szczeniory i owszem, na ile się dało, bo w domu światło nie takie, no i one albo śpią, albo łażą, nie pozują jak trzeba. Ale wrzuciłam na stronkę, więc nie będę drugi raz tu wrzucać i zaśmiecać. Jak ktoś zechce - popatrzy: www.blackbuddhakennel.pl Aaaale cudne, przecudne słodziaki :loveu: ..a to buzi, buzi przesłodkie http://www.blackbuddhakennel.pl/fotka259.htm Quote
Saththa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='marako']Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa. A u mnie była Margi z obstawą! Fot gości jakoś nie zrobiłam, ale szczeniory i owszem, na ile się dało, bo w domu światło nie takie, no i one albo śpią, albo łażą, nie pozują jak trzeba. Ale wrzuciłam na stronkę, więc nie będę drugi raz tu wrzucać i zaśmiecać. Jak ktoś zechce - popatrzy: www.blackbuddhakennel.pl Marako a policzyłaś kompanię czy zadnego nie brak ? :diabloti: Ah jak ja żałuję ze Tazz miał 3,5 miesiaca jak go wziełam i już nie był szczylkiem takim mniem mniam aaaaaaaaaaaaa Quote
Margi Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Sandra one jeszcze za malutkie,jeszcze mamusię jedzą.:lol: Quote
Saththa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='Margi']Sandra one jeszcze za malutkie,jeszcze mamusię jedzą.:lol:[/QUOTE] heheheheh oczywiście oczywiście :lol: Quote
malawaszka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 alle fajne już są - już pieski :lol: Margi zazdroszczę!!! Quote
Margi Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Są słodziutkie i zaczynają rozrabiać.Troszkę poszczekują ,piszczą i jeszcze nie do końca wiedzą co chcą. Jednym słowem cudniaste są. Mam parę zdjęć i wstawię u siebie w galerii. Quote
brokatka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Prześliczne czarne kluseczki. Fotka gdy śpią - rozbrajająca:loveu: Strona super:kciuki: Quote
weszka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Towarzystwo poubierane jak z żurnala :) U mnie Dirki zaczyna mieć brodę coś jak Drops bo jej Kusz masakruje :mad: A ja Ci marako nie zazdroszczę :diabloti::evil_lol: słodziaków :loveu: Ale że są u Ciebie, a nie u mnie to cuuudne ;) Quote
malawaszka Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='weszka'] A ja Ci marako nie zazdroszczę :diabloti::evil_lol: słodziaków :loveu: Ale że są u Ciebie, a nie u mnie to cuuudne ;) ja marako też nie zazdroszczę tylko Margi, że była odwiedzić :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Rude zuo jest obłędne hahahaha Piździa przymarzła do podłoża hahaha Drops ma brodę troszke napoczęta, ale tylko troszkę ;) Czarny smark ma rozczulającą doopinkę ;) Quote
danyww Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Zapraszam na bazarek dla sznupiastych :lol: http://tiny.pl/q1gnv Quote
JankaBezZiemii Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 http://img191.imageshack.us/img191/279/m5yf.jpg Ruda stawia uszy? :crazyeye: czy to tylko tak z rozpędu wiatrem stanęły ;) Quote
jambi Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 cofneło mnie u Ciebie do 1813 strony. Zważywszy, że obecnie mamy 1883 strone wygląda na to, że mam pewne zaległości.... i raczej mam. Raczej napewno ... psów nie rozpoznaje :placz: jeszcze Zgredka to owszem ale .... niech mnie ktoś oświeci, kim jest Piździa? :oops: Quote
malawaszka Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='jambi'] niech mnie ktoś oświeci, kim jest Piździa? :oops: no Piździe to powinnaś znać - to Furia :lol: furiatka-wariatka 4,5 kilo wścieklizny :errrr: z nami jakoś od sierpnia 2012 :hmmmm: a pieska nie chcesz? Quote
malawaszka Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 on ma za długą żuchwę - na przodozgryz nie przeskoczyło, ale cęgi są i taki śmieszny przez to :lol: miniasty Quote
malawaszka Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 gigantyczny boski nochal :loveu: Quote
malawaszka Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 a Viki dzisiaj się sama położyła koło Dropsa - czasem jej się udaje trafić na legowisko jak się bateryjka wyczerpuje :lol: i tak słodko to wyglądało Quote
Recommended Posts