Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danyww']Czy to rude zło tak postrzępiło brodę Dropsikowi??? :crazyeye:

p.s. Monika, tworzę bazarek. Jutro jeszcze dołożę serduszka i będziesz mogła go rzucić też na FB.

tak to ruda :roll:
ok to czekam na link

[quote name='zerduszko']To jakiś nowy bezdomny piesek? :evil_lol: Co się mu stało?
http://img607.imageshack.us/img607/2561/4sio.jpg

no tak wygląda jak prosto ze schroniska :lol: rode tornado a potem ja go zaczęłam przygotowywać do zimy czyli wycinać na STOPACH i jakoś tak wymknęło się to spod kontroli :errrr:

[quote name='agaga21']biedna piździa:diabloti:
zgredzio ma świetny kubraczek a ten czarny gładkowłosy piesek to kto?

to mojej siostry szczylówka

Posted

[QUOTE=malawaszka;21810117

no tak wygląda jak prosto ze schroniska :lol: rode tornado a potem ja go zaczęłam przygotowywać do zimy czyli wycinać na STOPACH i jakoś tak wymknęło się to spod kontroli :errrr:

Hahahhahahahahhaha Ty jestes normalnie nie możliwa hahahahahah

Posted

Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa.

A u mnie była Margi z obstawą!
Fot gości jakoś nie zrobiłam, ale szczeniory i owszem, na ile się dało, bo w domu światło nie takie, no i one albo śpią, albo łażą, nie pozują jak trzeba.
Ale wrzuciłam na stronkę, więc nie będę drugi raz tu wrzucać i zaśmiecać. Jak ktoś zechce - popatrzy: www.blackbuddhakennel.pl

Posted

[quote name='marako']Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa.

Fot gości jakoś nie zrobiłam, ale szczeniory i owszem, na ile się dało, bo w domu światło nie takie, no i one albo śpią, albo łażą, nie pozują jak trzeba.
Ale wrzuciłam na stronkę, więc nie będę drugi raz tu wrzucać i zaśmiecać. Jak ktoś zechce - popatrzy: www.blackbuddhakennel.pl

Aaaale cudne, przecudne słodziaki :loveu:

..a to buzi, buzi przesłodkie http://www.blackbuddhakennel.pl/fotka259.htm

Posted

[quote name='marako']Fajne foty, jak zwykle u Ciebie. Niezła menażeria, a ubieranie na spacer to cała zabawa.

Marako a policzyłaś kompanię czy zadnego nie brak ? :diabloti:

Ah jak ja żałuję ze Tazz miał 3,5 miesiaca jak go wziełam i już nie był szczylkiem takim mniem mniam aaaaaaaaaaaaa

Posted

Są słodziutkie i zaczynają rozrabiać.Troszkę poszczekują ,piszczą i jeszcze nie do końca wiedzą co chcą.
Jednym słowem cudniaste są.
Mam parę zdjęć i wstawię u siebie w galerii.

Posted

Towarzystwo poubierane jak z żurnala :) U mnie Dirki zaczyna mieć brodę coś jak Drops bo jej Kusz masakruje :mad:
A ja Ci marako nie zazdroszczę :diabloti::evil_lol: słodziaków :loveu: Ale że są u Ciebie, a nie u mnie to cuuudne ;)

Posted

[quote name='weszka']
A ja Ci marako nie zazdroszczę :diabloti::evil_lol: słodziaków :loveu: Ale że są u Ciebie, a nie u mnie to cuuudne ;)

ja marako też nie zazdroszczę tylko Margi, że była odwiedzić :evil_lol:

Posted

Rude zuo jest obłędne hahahaha
Piździa przymarzła do podłoża hahaha
Drops ma brodę troszke napoczęta, ale tylko troszkę ;)
Czarny smark ma rozczulającą doopinkę ;)

Posted

cofneło mnie u Ciebie do 1813 strony. Zważywszy, że obecnie mamy 1883 strone wygląda na to, że mam pewne zaległości....

i raczej mam. Raczej napewno ... psów nie rozpoznaje :placz: jeszcze Zgredka to owszem ale ....

niech mnie ktoś oświeci, kim jest Piździa? :oops:

Posted

[quote name='jambi']

niech mnie ktoś oświeci, kim jest Piździa? :oops:

no Piździe to powinnaś znać - to Furia :lol: furiatka-wariatka 4,5 kilo wścieklizny :errrr: z nami jakoś od sierpnia 2012 :hmmmm:

a pieska nie chcesz?