malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Moge wziąc namiot i rozbic na ''polu namiotowym'',to dla mnie. Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 malawaszka napisał(a):aahahaha aż sie boję co to będzie :evil_lol:- bo raczej nie uda się drugi raz tak utrafić, żeby moich rodziców też nie było tak jak ostatnio, że mogliśmy się rozlokowac u nich też wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;) a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;) no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 wilczy zew napisał(a):Moge wziąc namiot i rozbic na ''polu namiotowym'',to dla mnie. hahhhaaa razem pisałyśmy ja to na chwilę bo mam blisko ;) Quote
ania0112 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 jbz a gdzie te foty bysmy wiedzieli o czym mowa? Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ania0112 napisał(a):jbz a gdzie te foty bysmy wiedzieli o czym mowa? foty jak najbardziej są - trza umieć szukać ;) a poza tym większość wie o czym mówi ;) Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 JankaBezZiemii napisał(a): ja to na chwilę bo mam blisko ;) Jak mnie zawieziesz,to musisz przywieź :roll: Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 wilczy zew napisał(a):Jak mnie zawieziesz,to musisz przywieź :roll: no jasne - będziesz się szybko wizytować :diabloti: fik mik, buziaczki karpiczki, miziu kiziu i już :p Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']wylooozuj - wilcza w namiocie, ja to na moment itd jakoś się rozlezą ;) a na poważnie to jeśli będę jechac to mogę kogoś zabrać - wilczą lub watachę - bo na raz to jednak za dużo ;) no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti: Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:) Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 To znaczy rozsądnie jest pomyśleć przynajmniej o jakiś materacach,kołdrach,kocach,śpiworach.Myślę że u Malawaszki na podłogach to byśmy się zmieścili. Namioty mile widziane. Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):no jasne - będziesz się szybko wizytować :diabloti: fik mik, buziaczki karpiczki, miziu kiziu i już :p Wieczorem bedzie ognisko jak ostatnio a mnie juz nie bylo :placz: . WATACHA napisał(a):Czy to jakaś obsesja już, albo masz coś na sumieniu?Gadaj skąd te Twoje i dawaj foty:mad: (prośba nie działa to może w ten sposób :evil_lol:) JBZ pisze o swoich córkach :-) Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Wilcza ognisko było fajne,trzeba to powtórzyć. Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 JankaBezZiemii napisał(a): no ale u mnie to zależy czy dziewczyny będę miała komu wcisnąć bo z nimi to malawaszka już na pewno psychiatryk zaliczy :diabloti: no co Ty - mogą też przyjechać - chyba, że Ty chcesz od nich odpocząć - to nie :D Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 malawaszka napisał(a):no co Ty - mogą też przyjechać - chyba, że Ty chcesz od nich odpocząć - to nie :D zachowam polityczne milczenie :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [TABLE="class: table-cennik"] [TR] [TD="class: left"]Bikini całkowite (szpara pośladkowa GRATIS) [/TD] [TD="class: table-center"]300 zł[/TD] [TD="class: table-center"]400 zł[/TD] [TD="align: center"]199 zł[/TD] [/TR] [/TABLE] dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti: Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):[TABLE="class: table-cennik"] [TR] [TD="class: left"] dziewczyny promocja :multi: chodzi o depilację żeby nie było :diabloti: A skąd taki rozrzut ceny? :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Saththa napisał(a):A skąd taki rozrzut ceny? :razz: kobiety, mężczyźni (:diabloti::crazyeye:) no i promocja rzeczona Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):kobiety, mężczyźni (:diabloti::crazyeye:) no i promocja rzeczona yhyyyyyyyyyyyyymn Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 matko jedyna!!! zrealizowałam właśnie najbardziej durny pomysł na świecie :shock: wzięłam na spacer psy moje w składzie: Luna, Drops, Furia, Viki, Lilu plus gówniary sztuk dwie w składzie Oliwia i Iga plus ich gówniara psia czyli Bella :mdleje: hahaha masakra jaki to był głupi omysł - pierwszy i ostatni raz to zrobiłam, a dzieci nie chcę widzieć na oczy przez najbliższy czas - ja bym je na jakąś tresurę wysłała :stormy-sad: chciałam być dobra ciocia, a wyszło... mi to bokiem :lol: Quote
AnkaG Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 No nie zniechęcaj się tak do dzieci .... :P Trzeba było zrobić sznureczek i w pary powiązać i prowadzić :) Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 ani do psów :lol: Jestem pod wrażeniem, ze sie na to porwałaś... jak było? opowiadaj :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 tak. Dwie małe urocze dziewczynki wszystko zmieniają :diabloti: człowiek już nigdy potem nie jest taki sam :razz: Quote
ania0112 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Czyżby psiaki się pokłóciły o dziewczynki? Czy szczeniaczek Ci uciekł? A starczyło Ci ubranek na tyle psów? Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 JankaBezZiemii napisał(a):tak. Dwie małe urocze dziewczynki wszystko zmieniają :diabloti: człowiek już nigdy potem nie jest taki sam :razz: I szczeniaczek :loveu: a zasadniczo dwa :lol: Quote
Recommended Posts