Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Monia to może zróbmy zlot w czerwcu np 28.06. Powinno być ciepło. Quote
marako Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 No, wypadałoby wynająć jakąś dużą chałupę całą nad jeziorem, z ogrodzonym terenem, bez innych ludzi. Na jakimś ostatnim za..piu. Albo i nie nad jeziorem, może być jakaś mała rzeczułka, strumyk. Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='Margi']A tak serio to jestem za tym,żeby jednak ustalić jakiś termin zlotu.Każdy coś tam planuje na wakacje i wtedy może zaplanować i zlot. Jestem za końcem lipca lub początkiem sierpnia,bo uważam,że tak jak w zeszłym roku czyli w końcu sierpnia jest już trochę chłodno,a my będziemy prowadzić nocne życie.[/QUOTE] To znaczy,że nie moge zebrac sie tak wcześnie jak ostatnio. Z Kocymiem muszę coś zrobić. Jambi pisala,ze koniec czerwca jej nie pasuje. Jestem za ustaleniem konkretnego terminu. Quote
marako Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='wilczy zew']To znaczy,że nie moge zebrac sie tak wcześnie jak ostatnio. Z Kocymiem muszę coś zrobić. Jambi pisala,ze koniec czerwca jej nie pasuje. Jestem za ustaleniem konkretnego terminu.[/QUOTE] Ja podobnie jak Jambi mam końcówkę czerwca/początek lipca strasznie przeładowany. Tzn. na weekend bym się jakoś wyrwała, ale w kondycji mocno zombiastej. Wilcza, a nie możesz wziąć Kocy(k?m?)a? Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja też jestem za konkretnym terminem i dlatego drążę temat.;) Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 ja się dostosuję bo jestem cały czas :lol: Quote
marako Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja się dostosuję do prawie każdego terminu, bo nie planuję żadnych wyjazdów (niestety...). No, bo raczej zlot będzie weekendowy... (chyba, żeby nie - to przynajmniej ustalmy tyle, czy zlot weekendowy, czy przedłużony weekend w którąś stronę, bo dojazdy w końcu niektórzy mają długie). Quote
zerduszko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='malawaszka']kurde to czemu było tak zimno???? :mdleje: masakra[/QUOTE] To był 1 z gorszych dzni, bo zlot jakoś po tych mega upałach był, a na obozie też pogoda była lepsza :] [B]Margi[/B] obie czyli ja i Liz? :eviltong: Quote
ulana Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja tam nic jeszcze o wakacjach i terminach nie wiem :( Chciałabym jak w zeszłym roku - na początku wakacji rejs i potem po 15.08. jeszcze krótki wyskok. Ale to zależy od terminów obozów synalka, a na to jeszcze za wcześnie. I wszystko na to wskazuje, że nie będę miała samochodu... Super byłaby dzicz, ale z komunikacją jakąś, hihi. Myślałam, że domki z własnymi ogrodzeniami to tylko w marzeniach, a tu proszę - ktoś był :) Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='zerduszko']To był 1 z gorszych dzni, bo zlot jakoś po tych mega upałach był, a na obozie też pogoda była lepsza :] [B]Margi[/B] obie czyli ja i Liz? :eviltong:[/QUOTE] Nawet sobie nie myśl,że nie przyjedziesz z maleństwem.Ciocie muszą się nacieszyć dzidziusiem.:eviltong:Lizkę też możesz zabrać. Quote
wilczy zew Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='marako'] Wilcza, a nie możesz wziąć Kocy(k?m?)a?[/QUOTE] W pociągu można mieć jednego psa na osobę. Nie mogę 4-6 lipca i moze w czerwcu ale musze sie dowiedzieć. Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='wilczy zew']W pociągu można mieć jednego psa na osobę. Nie mogę 4-6 lipca i moze w czerwcu ale musze sie dowiedzieć.[/QUOTE] no to róbcie tak żebym ja mogła ;) - to po drodze Was zagarnę :cool3: moje młotki małe to się pomieścimy Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']no to róbcie tak żebym ja mogła ;) - to po drodze Was zagarnę :cool3: moje młotki małe to się pomieścimy[/QUOTE] Masz może duży samochód:evil_lol:? Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='WATACHA']Masz może duży samochód:evil_lol:?[/QUOTE] spory :sg168: duzo masz dużego? ale ja nie wiem czy pojadę bo mam starego bezradnego pieska i nie wiem ... malawaszka jak zobaczy go po pięciu latach to się załamie jaki stareńki i jeszcze bardziej bezradny niż był ... :diabloti: Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']spory :sg168: duzo masz dużego? ale ja nie wiem czy pojadę bo mam starego bezradnego pieska i nie wiem ... malawaszka jak zobaczy go po pięciu latach to się załamie jaki stareńki i jeszcze bardziej bezradny niż był ... :diabloti:[/QUOTE] Tak ze 40 kg by było, może z hakiem. Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='WATACHA']Tak ze 40 kg by było, może z hakiem.[/QUOTE] a na sztuki? Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']a na sztuki?[/QUOTE] Jedna duża sztuka, jedna mała i zazwyczaj druga mała. Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='WATACHA']Jedna duża sztuka, jedna mała i zazwyczaj druga mała.[/QUOTE] da radę ;) Quote
WATACHA Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']da radę ;)[/QUOTE] Autobusem jeździsz? Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='WATACHA']Autobusem jeździsz?[/QUOTE] absolutnie - normalnym rodzinnym autem ... no kombi ;) Quote
AnkaG Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja nic nie wiem ani co ani kiedy... Ja nic nie mogę planować... :P Quote
JankaBezZiemii Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='AnkaG']Ja nic nie wiem ani co ani kiedy... Ja nic nie mogę planować... :P[/QUOTE] po prawdzie to ja teraz też nie ... ale kto wie może się uda ;) trzeba w coś wierzyć Quote
Margi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ja wiem,że to jeszcze odległy termin,ale jak przyjdzie co do czego to będziecie brały pod uwagę,że macie zjazd mafijny. Quote
Recommended Posts