Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, wypadałoby wynająć jakąś dużą chałupę całą nad jeziorem, z ogrodzonym terenem, bez innych ludzi. Na jakimś ostatnim za..piu. Albo i nie nad jeziorem, może być jakaś mała rzeczułka, strumyk.

Posted

[quote name='Margi']A tak serio to jestem za tym,żeby jednak ustalić jakiś termin zlotu.Każdy coś tam planuje na wakacje i wtedy może zaplanować i zlot.

Jestem za końcem lipca lub początkiem sierpnia,bo uważam,że tak jak w zeszłym roku czyli w końcu sierpnia jest już trochę chłodno,a my będziemy prowadzić nocne życie.[/QUOTE]

To znaczy,że nie moge zebrac sie tak wcześnie jak ostatnio. Z Kocymiem muszę coś zrobić.
Jambi pisala,ze koniec czerwca jej nie pasuje.

Jestem za ustaleniem konkretnego terminu.

Posted

[quote name='wilczy zew']To znaczy,że nie moge zebrac sie tak wcześnie jak ostatnio. Z Kocymiem muszę coś zrobić.
Jambi pisala,ze koniec czerwca jej nie pasuje.

Jestem za ustaleniem konkretnego terminu.[/QUOTE]
Ja podobnie jak Jambi mam końcówkę czerwca/początek lipca strasznie przeładowany. Tzn. na weekend bym się jakoś wyrwała, ale w kondycji mocno zombiastej.

Wilcza, a nie możesz wziąć Kocy(k?m?)a?

Posted

Ja się dostosuję do prawie każdego terminu, bo nie planuję żadnych wyjazdów (niestety...). No, bo raczej zlot będzie weekendowy... (chyba, żeby nie - to przynajmniej ustalmy tyle, czy zlot weekendowy, czy przedłużony weekend w którąś stronę, bo dojazdy w końcu niektórzy mają długie).

Posted

[quote name='malawaszka']kurde to czemu było tak zimno???? :mdleje: masakra[/QUOTE]

To był 1 z gorszych dzni, bo zlot jakoś po tych mega upałach był, a na obozie też pogoda była lepsza :]

[B]Margi[/B] obie czyli ja i Liz? :eviltong:

Posted

Ja tam nic jeszcze o wakacjach i terminach nie wiem :( Chciałabym jak w zeszłym roku - na początku wakacji rejs i potem po 15.08. jeszcze krótki wyskok. Ale to zależy od terminów obozów synalka, a na to jeszcze za wcześnie.
I wszystko na to wskazuje, że nie będę miała samochodu... Super byłaby dzicz, ale z komunikacją jakąś, hihi.

Myślałam, że domki z własnymi ogrodzeniami to tylko w marzeniach, a tu proszę - ktoś był :)

Posted

[quote name='zerduszko']To był 1 z gorszych dzni, bo zlot jakoś po tych mega upałach był, a na obozie też pogoda była lepsza :]

[B]Margi[/B] obie czyli ja i Liz? :eviltong:[/QUOTE]

Nawet sobie nie myśl,że nie przyjedziesz z maleństwem.Ciocie muszą się nacieszyć dzidziusiem.:eviltong:Lizkę też możesz zabrać.

Posted

[quote name='wilczy zew']W pociągu można mieć jednego psa na osobę.

Nie mogę 4-6 lipca i moze w czerwcu ale musze sie dowiedzieć.[/QUOTE]

no to róbcie tak żebym ja mogła ;) - to po drodze Was zagarnę :cool3: moje młotki małe to się pomieścimy

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']no to róbcie tak żebym ja mogła ;) - to po drodze Was zagarnę :cool3: moje młotki małe to się pomieścimy[/QUOTE]

Masz może duży samochód:evil_lol:?

Posted

[quote name='WATACHA']Masz może duży samochód:evil_lol:?[/QUOTE]

spory :sg168: duzo masz dużego?

ale ja nie wiem czy pojadę bo mam starego bezradnego pieska i nie wiem ... malawaszka jak zobaczy go po pięciu latach to się załamie jaki stareńki i jeszcze bardziej bezradny niż był ... :diabloti:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']spory :sg168: duzo masz dużego?

ale ja nie wiem czy pojadę bo mam starego bezradnego pieska i nie wiem ... malawaszka jak zobaczy go po pięciu latach to się załamie jaki stareńki i jeszcze bardziej bezradny niż był ... :diabloti:[/QUOTE]

Tak ze 40 kg by było, może z hakiem.