Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona bardzo nie lubi się fotografować... jak widzi, że kucam z aparatem to robi odwrót i ucieka do kojca :lol: to samo po zakropieniu uszu - zmyka swińskim truchtem i się chowa :D

Posted

bryza całkowicie zmieniła wyraz pyszczka! niesamowita odmiana:crazyeye:

no ale ten tutaj.....

malawaszka napisał(a):

po prostu rozwala na łopatki!!!!!!!:loveu::loveu:

przy okazji wszystkich zapraszam, można pochwalić się swoim zwierzakiem i wygrać kasę dla dowolnego bezdomniaka!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244914-Wielki-FOTO-bazar-2013!dodaj-zdjecie-i-wygraj-pieniadze-dla-psow-z-pwp!Do-21-07-22-00?p=21035188#post21035188

Posted

Bryza z każdym dniem jest ciut inna - dzisiaj jak usiadłam sobie na trawie podeszła sama z siebie i podstawiała łeb do głaskania - to jest niesamowite uczucie bo ona na początku wzdrygała się na każdy dotyk, a teraz już sama się pcha :loveu:

Posted

ha dawno mnie tu nie bylo a tu zmiany zmiany i kury!
no jo z kurami fajnie jest ale rzeczywiscie powinny miec siatke od gory a co do jajeczkow wlasnych to sama sie przekonasz i pewnie po jakims czasie i rosol docenisz , gwarantuje, ale jak beda za stare to beda lykowate ino potrawka lub mielone beda zjadliwe, a powiem ci jeszcze ze wclae nie latwiej grzebac czy wyciagac padniete ze starosci kury z kurnika zamiast je zjesc hihihi ale do tego dojrzejecie

Posted

spoko - moi rodzice nie mają z tym problemu :lol: ja owszem i spokojnie mogę się obejść bez mięsa - ostatnio i tak już prawie wcale go nie jem; za to jajka owszem - w końcu się przejajczę :D

Posted

My wlasnie mamy koguta inwalide :placz: bosh dobrze, ze to nie u mnie sie stalo, tylko na spacerze - nie wiem czyj kogut i mam nadzieje ze nikt nas nie widzial a kogut jakos dokustyka do chalupy.
A ja durna, durna, durna baba, tak na niego huknelam z nerwow, ze az Oskar zesral sie ze strachu - jesooo co ja nawyrabialam :-x Felixowa fobia nas rozwala na maksa :mad:

Posted

Felixowa nie fobia a obsesja, biedy Oskarek - serio aż tak się wystraszył, że kupę zrobił??? :mdleje: ciężko jest tak nad jednam twardzielem pracować i mieć obok takiego delikateska Oskarka:shake:

Posted

Nooo wlasnie go wykapalam, bo lapy mial zalane :roll: On ma zawsze rozwolnienie jak w stresie jest ... na poczatku jak szlismy przez wioske i dzieciaki wracaly ze szkoly, to robil na srodku drogi, bo lalo sie z niego. Teraz juz mniej takich sytuacji jest.
PS fobia czy obsesja, gangrena z Felixa jest i tyle :angryy:

Posted

co racja to racja :shake:

a my mieliśmy właśnie spotkanie z nielotem :lol: mały ptaszek jakiś siedział na dróżce naszej - ja tak patrzę z daleka a Piździa coś wącha i się stroszy - okazało się że to ten ptaszek był, jak Drops go dojrzał to rura na niego ale tak się wydarłam :oops: że odpuścił bo byłoby po ptaszku - dobrze, że Piździa jest piździowata tylko do ludzi...

Posted

malawaszka napisał(a):
spoko - moi rodzice nie mają z tym problemu :lol: ja owszem i spokojnie mogę się obejść bez mięsa - ostatnio i tak już prawie wcale go nie jem; za to jajka owszem - w końcu się przejajczę :D

i Ci jajka urosną :evil_lol:

kiedyś w górach ukraińskich spotkaliśmy dwójke Polaków niejedzących miesa
no i dziewczyna zaczeła opowiadac, ze u niej to się wszyscy dziwią, że nie je mięsa
bo dziadek rzeźnik a babcia masarka
i wszyscy zawsze w rodzinie jedli mięso
a ona jakoś za młodu się przestawła ot tak po prostu (nie ideologocznie) na nijedzenie
i mówi: "straszyli mnie, ze cośtam, że cośtam i że mi cycki nie urosną"
spojrzenie w dół i mówi dalej: " no tutaj akurat mięli rację" ;)

Posted

3 x napisał(a):
i Ci jajka urosną :evil_lol:

kiedyś w górach ukraińskich spotkaliśmy dwójke Polaków niejedzących miesa
no i dziewczyna zaczeła opowiadac, ze u niej to się wszyscy dziwią, że nie je mięsa
bo dziadek rzeźnik a babcia masarka
i wszyscy zawsze w rodzinie jedli mięso
a ona jakoś za młodu się przestawła ot tak po prostu (nie ideologocznie) na nijedzenie
i mówi: "straszyli mnie, ze cośtam, że cośtam i że mi cycki nie urosną"
spojrzenie w dół i mówi dalej: " no tutaj akurat mięli rację" ;)

Umarłem:lol::lol: