Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgadnijcie co maaaammmmm - na pewno czekacie od rana na nie prawda???? :loveu: :evil_lol:

filmiiikiiiiiii :diabloti: przysięgam, że to się niedługo skończy :evil_lol:

tym razem na tapecie Punia waryjot - największy szaleniec w tym stadzie :D ona coś musi widzieć
[video=youtube_share;XEOM9F8r6lg]http://youtu.be/XEOM9F8r6lg[/video]

http://youtu.be/XEOM9F8r6lg

Posted

haha mam nadzieję, że nie żartujesz sobie ze mnie, ale nawet jeśli :eviltong: to ja i tak mam radochę z nowej zabawki :D oczywiście wolałabym nowy aparat foto, ale i tak mam radochę jak dziecko :errrr:

no i złapałam dlaczego Batumi nie może być z nami na dole... Luna się bardzo spina jak Batumi jest blisko - tutaj nawet nie rozumiem czemu zaatakowała bo przecież Batumi przestała ją wąchać... ale taka właśnie jest Luna
http://youtu.be/BUuRUS5idnI

[video=youtube_share;BUuRUS5idnI]http://youtu.be/BUuRUS5idnI[/video]

Posted

pierwszy filmik to czarna plama

już je chwaliłam ale jeszcze raz: pikne :)

radości z nowej zabawki nigdy za dużo :)

co do Luny to dobrze Cię rozumiem,mnie też boli jak pomyślę,że Mordziasta...

Luna się boi Batumi i to dlatego

Posted

punia z lekka wnerwiająca psiaki chyba tym obszczekiwaniem:evil_lol: ale i tak jest urocza
furiatka-rozmerdana, wesolutka:loveu:
a luna po prostu musi pokazać, kto tu jest najważniejszy ;)

Posted

[quote name='agaga21']punia z lekka wnerwiająca psiaki chyba tym obszczekiwaniem:evil_lol: ale i tak jest urocza
[/QUOTE]

ona ich chce rozbawić, ale towarzystwo emeryckie coś się nie kwapi :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Zamieszczone przez agaga21
punia z lekka wnerwiająca psiaki chyba tym obszczekiwaniem:evil_lol: ale i tak jest urocza

ona ich chce rozbawić, ale towarzystwo emeryckie coś się nie kwapi :lol:

No jak Tazzio normalnie to taja mniejsza wersja Tazza jest ;) On tez na wsyztskie tak i tak podskakuje normalnie jest urocza- Punia nie Tazz;)

Posted

[quote name='malawaszka']no i złapałam dlaczego Batumi nie może być z nami na dole... Luna się bardzo spina jak Batumi jest blisko - tutaj nawet nie rozumiem czemu zaatakowała bo przecież Batumi przestała ją wąchać... ale taka właśnie jest Luna[/QUOTE]
To podobno jest charakterystyczna dla psów niepewnych swego czy lękliwych nawet, atakują dopiero jak się "wróg" odwróci, bo maja wtedy większe szanse. Szalona jest jak Sadie moja :shake:

Oglądam, ale nie wszystkie, bo nie che mi się otwierać w nowych kartach :shake:

Posted

[quote name='Saththa']No jak Tazzio normalnie to taja mniejsza wersja Tazza jest ;-) On tez na wsyztskie tak i tak podskakuje normalnie jest urocza- Punia nie Tazz;-)[/QUOTE]

Tazz też :lol:

[quote name='AniaGucio']Fajne to Twoje małe przedszkole ;-).

Ile Luna ma lat?[/QUOTE]

fajni są jak są grzeczni, dziś mnie Drops wyprowadził z równowagi i poszłam bez niego bo chyba bym mu krzywdę zrobiła... szłam z nimi na spacer - Punia i Batumi na smyczach, a ten skurkowaniec hyc do sąsiadki bo znowu jakieś żarcie wystawiła... jakąś starą zupę :angryy: wołać mozna sobie wtedy do zdarcia gardła a ta świnia nażreć się musi... normalnie bym tam po niego weszła, ale ze ślepą Punią i Batumi ciągnąć za sobą... i jeszcze zaraz by Furia obczaiła, że tak się posilić można... wqrwiłam się i poszłam dalej na spacer bez gnojka - został tam i czekał łoś jak wracaliśmy
Luna 10 lat skończyła w sierpniu

[quote name='zerduszko']To podobno jest charakterystyczna dla psów niepewnych swego czy lękliwych nawet, atakują dopiero jak się "wróg" odwróci, bo maja wtedy większe szanse. Szalona jest jak Sadie moja :shake:
[/QUOTE]

no Luna się boi większych psów, zresztą z małymi też się nie brata raczej, nie lubi bliskiego kontaktu i nie pozwala im się dłużej obwąchiwać, ma bardzo małą wytrzymałość i woli zapobiegawczo przyatakować

Posted

[quote name='malawaszka']no Luna się boi większych psów, zresztą z małymi też się nie brata raczej, nie lubi bliskiego kontaktu i nie pozwala im się dłużej obwąchiwać, ma bardzo małą wytrzymałość i woli zapobiegawczo przyatakować[/QUOTE]
No czyli ten sam odchył co Sadie :shake: Dlatego.... Lizka została, bo się polubiły :multi:

Już 10 lat :crazyeye: Kurde, kurde... pokaż nam małą Lune :D

Posted

jak ona była mała to cyfrówek w planach jeszcze nie było :D może uda mi się jutro coś poskanować - mam takie jedno fajne zdjęcie - achhh ona maleńka, ja chuda :placz: to se ne wrati :shake: