Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='malawaszka']Tazz też :lol: [/QUOTE] Niet ;) Jak sie tak zachowuje to mnie denerwuje;) Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Saththa']Niet ;) Jak sie tak zachowuje to mnie denerwuje;)[/QUOTE] hahha no jednak trochę różnicy jest jak tak fika 7 kg psa a jak robi to 35 (??) kg psa :D Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='malawaszka']hahha no jednak trochę różnicy jest jak tak fika 7 kg psa a jak robi to 35 (??) kg psa :D[/QUOTE] hmmm obawiam sie ze ze 42... :lol: najlepszy jest teraz przy tych sniegach jak mi Tygryskuje brykając na smyczy matkoooooo wyznajac zasade po co isc skoro mozna skakać ehhh :lol: Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Saththa']hmmm obawiam sie ze ze 42... :lol: najlepszy jest teraz przy tych sniegach jak mi Tygryskuje brykając na smyczy matkoooooo wyznajac zasade po co isc skoro mozna skakać ehhh :lol:[/QUOTE] łomatkooo hahah a mnie się wydaje, że 22 kg Batumi jest duża :evil_lol: a on dwa razy większy :mdleje: nooo taki brykający Tygrys robi wrażenie hahaha Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='malawaszka']łomatkooo hahah a mnie się wydaje, że 22 kg Batumi jest duża :evil_lol: a on dwa razy większy :mdleje: nooo taki brykający Tygrys robi wrażenie hahaha[/QUOTE] Taaaa.... Ja go udusze tej zimy normalnie jak beda takie sniegi dalej ;) Quote
Tekla64 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 mam pytanie czy nowe ciuchy juz ochrzczone , przetestowane? i czekam na wrazenia hihihi a juz nie mowie o foto relacji!!!! Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 pewnie, że ochrzczone :D na porannym spacerze, a zaraz idziemy na południowy :D zostawiam sobie jednak te mniejsze kaloszki - większe też zostają - spodobały się mojej Mamci :D foto relację nie wiem jak zrobię bo Ja nie chce się dać namówić na spacer - kocur piecuch apropos kotów... dwa koty mi się przeziębiły :shock: Dzikus kicha od 2 dni a Fifka chyba dopiero od dzisiaj - a prawie na dwór nie wychodzą... wrr Quote
Fides79 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 foto relację nie wiem jak zrobię bo Ja nie chce się dać namówić na spacer - kocur piecuch no to niech Ci w domu cyknie fote w tych spodniach i kaloszkach ;) a co do prania spodni to mozna było w go sporcie kupić taki preparat impregnujący do prania, ale z 50 zł kosztował, może na allegro by się taniej znalazło Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 jakbym jeździła na nartach to pewnie bym potrzebowała cosik takiego, na spacery - za drogie to luksusy :lol: Quote
Tekla64 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 nie wszystkie te srodki sa az tak drogie a poza tym nie zuzyjesz wsiego na jedno pranie , bedzie na pare razy a wedle mnie oplaca sie jak dotrze do ciebie ile dobra to robi , ile wiatru,wody i zimna zatrzymuje a dyc to o twoja skore i cialo chodzi wiec moze jednak warto znaczy z kaloszkow zadowolona jestes ? sa leciutkie i wcale nie jak kalosze no nie? zainwestuj warto a prac masz jak najmniej hihihi Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 tak, z kaloszków jestem zadowolona i ze spodni też :) czuję się jak Pi i Sigma z Mat Planety :roflt: Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Saththa']No jak Tazzio normalnie to taja mniejsza wersja Tazza jest ;) [/QUOTE] Dobra, troch e to trwało, ale wreszcie rozszyfrowałam to zdanie :lol: [quote name='malawaszka']tak, z kaloszków jestem zadowolona i ze spodni też :smile: czuję się jak Pi i Sigma z Mat Planety :roflt:[/QUOTE] A ja się wczoraj na nocnym spacerze upociłam :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko'] A ja się wczoraj na nocnym spacerze upociłam :eviltong:[/QUOTE] nooo jak założyłaś 4 pary rajtek to nie dziwota :roflt: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko'] Zamieszczone przez Saththa No jak Tazzio normalnie to taja mniejsza wersja Tazza jest ;-) Dobra, troch e to trwało, ale wreszcie rozszyfrowałam to zdanie :lol: No jak Tazzio normalnie to taka mniejsza wersja Tazza jest ;-) Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Nie założyłam :eviltong: Odkryłam, że da się rzepami ciut zwęzić i rajtki 4 pary niepotrzebne :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']Nie założyłam :eviltong: Odkryłam, że da się rzepami ciut zwęzić i rajtki 4 pary niepotrzebne :eviltong:[/QUOTE] noo wyobraź sobie... że ja też musiałam tych rzepów użyć :multi: :evil_lol: w doopie ciut ciasnawo, ale talię osy się ma chyba buuhahahaha Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='wilczy zew']:roflt: :roflt:[/QUOTE] Nooo wiesz tak je brutalnie wyśmiać?????? Quote
wilczy zew Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 gdzież bym śmiałe JE wyśmiać :lol: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='wilczy zew']gdzież bym śmiałe JE wyśmiać :lol:[/QUOTE] widze właśnie;) Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']Ona się z niej śmiała :eviltong:[/QUOTE] sama z siebie w sensie?:) Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='malawaszka']z kogo???? :mad:[/QUOTE] I jaka ona? :diabloti: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']I jaka ona? :diabloti:[/QUOTE] O Matko ide zmoczyć mózg :) Quote
Recommended Posts