malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 pewnie długo już nie wytrzymam i ją obetnę, ale odrobinkę ciałka niech nabierze jeszcze bo maszynką po kościach nie jest przyjemnie jeździć a tymczasem mój ulubiony sznupON :loveu: uwielbiam tego psa!!!! foty są kiepskiej jakości bo zachmurzone niebo, ale no patrzcie jaka cudna wiecie co ona robi? pędzi po łące i jak zobaczy taką ćmę czy co to tam lata takie białe to wyskakuje i łapie w locie :mdleje: Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 niektórzy z tej radości zaczęli chodzić po lesie :evil_lol: Quote
Margi Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Fajny spacer miała Mamba.Dziewczynki ją zmęczyły na maksa.:lol: Quote
Fides79 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 http://img213.imageshack.us/img213/7773/dsc0098jo.jpg chyba lewitować nad lasem hi hi hi ale radości z tego piachu było co niemiara :lol: Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 eeee ja bym raczej stawiala ze ja deczko rozruszaly a nie zmeczyly ale wielka radoche mialy wszystkie trzy a widzac to ty chyba tez mimo ze robilas zdjecia, ktore zreszta sa piekne bo pokazuja cala beztroske szczeniectwa nie tylko psiego i to jest piekne!!! i powiedz sama czy psu az tak wiele do szczecia potrzeba? czemu ludzie tego nie rozumieja? Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 wszyscy mieliśmy ubaw po pachy :lol: każdy robił to co kocha - dzieciaki ludzkie i psie szalały, a ja robiłam foty :loveu: Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 mamba jest fantastyczna! zdjęcia w piaskowych górach super, dziewczyny widać wyszalały się za wszystkie czasy :) Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A ja będę płakać :( AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa :( Quote
wilczy zew Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):A ja będę płakać :( AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa :( :glaszcze: Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):A ja będę płakać :( AAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa :( ojej...a co się stało? :( Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 dobijasz z tymi zdjeciami na piachu, tak nie mozna, ona nie jest do malego mieszkania ona potrzebuje przestrzen i towarzyszy do zycia, ona jest samo zycie..... Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 wieso napisał(a):dobijasz z tymi zdjeciami na piachu, tak nie mozna, ona nie jest do malego mieszkania ona potrzebuje przestrzen i towarzyszy do zycia, ona jest samo zycie..... małe mieszkanie dla niej to nie jest problem żaden - dla niej najważniejszy jest jej człowiek :) Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 po tkich zdjeciach, ludz tak ale taki ludzik jak na zdjeciach......malawaszka napisał(a):małe mieszkanie dla niej to nie jest problem żaden - dla niej najważniejszy jest jej człowiek :) Quote
zerduszko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 agaga21 napisał(a):ojej...a co się stało? :( Chcę ja czarną rozszalała uwięzić w małym mieszkaniu - moim :lol: A nie mogę :( aaaaaaaaaaaaaa Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 straszne ja tez nie moge....zerduszko napisał(a):Chcę ja czarną rozszalała uwięzić w małym mieszkaniu - moim :lol: A nie mogę :( aaaaaaaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ona nie jest rozszalałe ADHD - ani trochę nie jest! lubi się bawić jak to dzieciak, lubi biegać bo jest psem, ale już bardziej ADHD był Frodo Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 zerduszko napisał(a):Chcę ja czarną rozszalała uwięzić w małym mieszkaniu - moim :lol: A nie mogę :( aaaaaaaaaaaaaaach...rozumiem i znam ten ból. monika, właśnie doczytałam na fb, że małe połamane do was trafi!!! Quote
wieso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 nie ma dojscia na fb, naprawde......ojej...agaga21 napisał(a):ach...rozumiem i znam ten ból. monika, właśnie doczytałam na fb, że małe połamane do was trafi!!! Quote
Tekla64 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 no to bedziesz miala znowu mase roboty ale przynajmniej male bedzie mialo ogromna szanse na normalne zycie przy twojej opiece szybko dojdzie do siebie Quote
malawaszka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 anie niedługo po nią jadę :mdleje: boję się ale nie mogłam jej zostawić w schronisku... Jarek jest kochany, nawet nie mruknął jak mu pokazałam Quote
Recommended Posts