Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margi napisał(a):
A co to malutka pchełka bez smyczy gania?:crazyeye:

noo ona nie uciekinier - zresztą tutaj nie miałaby jak uciekać bo wszędzie wokół jakieś przeszkody - a to łąka, a to krzaczory :D jak idziemy to się cały czas ogląda czy jestem :loveu: taki przydupasek mój

zerduszko napisał(a):
Co ona ma na brzuchu? I chyba obroża za duża :D

taką wielką przepuklinę ma :( no obroża masakra haha ale to moja najmniejsza, ona ma na szyi wytartą sierść i miałam wrażenie, że ta obróżka parciana jej wycierała i chciałam jakąś miększą założyć no i tak wyszło :D muszę kupić jakieś mikrutki

Posted

Fides79 napisał(a):
Park piękny, jak tam spotkanie z ewentualnym Frodowym Pańciostwem??

no spotkanie świetne i Frodek od wczoraj w nowym domku :multi:

wilczy zew napisał(a):
bardzo dziękuję :loveu:

proszz

Tekla64 napisał(a):
spacer po parku ... cudo
maluchi na wybiegu sa bardzo malownicze ale mnie zaciekawila ta droga , twoja czy wsioskowa?
kiedys bedzie autostrada hihihi

o tym już też było :lol: to droga prywatna, ale nie nasza - sąsiada, który będzie się w przyszłości budował niedaleko, a póki co sobie tam spacerujemy, chociaż psiaki niekoniecznie lubią chodzić po kamyczkach

Saththa napisał(a):
I tez zauwazyłam obroze;) w sumie ciezko nie zauwazyc:lol:

no :lol: nie trzeba być szczególnie spostrzegawczym :lol:

Posted

Tekla tyz swgo czasu miala i strzyzenie dobrze zrobilo choc pare dni nie wygladala fajnie ale jak sie przetrzyma to potem jest juz fajnie, moze warto sprobowac dokad ma jeszcze byc cieplo?