Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żebym to ja pamiętała :splat: nie miałam wczoraj netu kuuurde! a Margi gdzie? dostałam irgi piękne sadzonki, i dostałam.... takie ładne kwiatuszki tworzące dywan wiosną :D ale nazwę mam na karteczce, i jeszcze kilka innych których nazwy też mam na karteczce i zapomniałam :mdleje: i sasanki o! i poczekacie na efekty na wiosnę :loveu:

Margi dziękuję za przemiłe odwiedziny!!!!! jak pojechałyście to... padłam jak betka haha - nie wiedziałam, że się aż tak emocjonowałam, że przyjeżdżasz :splat:

Posted

Malawaszko to ja dziękuję za przesympatyczne przyjęcie.

Muszę wam powiedzieć,że tam jest cudownie.Nasza szefowa ma dom w pięknym miejscu.Z jednej strony ma blisko sąsiada a z drugiej fantastyczne widoki na łąki i las.Cisza spokój,no chyba,że psie krzykacze się włączą :lol:.
Wszystkie sznupki w porównaniu z moją Figą wydały mi się takie drobniutkie.:lol:.Wszystkie są śliczne takie wychuchane,lśniące.pięknie obcięte.No po prostu cud miód,malina.
Wszystkie ogromne łakomczuszki i pieszczoszki,a jednocześnie każde w swoim rodzaju.
Dropsik ma piękne ucholce,Dżordżyk bardzo urokliwe spojrzenie a Luna to prawdziwa psia dama.
Pieski mają tam jak w raju.

Oglądałam też kojec,który jest położony troszkę z boczku posesji.Jest fajny i jak tylko Malawaszce uda się go ogrodzić tak jak sobie zaplanowała to psiakom będzie tam naprawdę dobrze.Tylko jak wiecie na to potrzeba pieniędzy i to całkiem sporo,no i siły ludzkich rąk.
W kojcu przywitały nas dwa cudowne psiaki Frodo i Mamba.Jestem zachwycona Frodusiem.Świetny psiak,ogromny pieszczoch,pogodny,wesoły.Dziarsko wędruje na spacerki pomimo iż się męczy i chyba go tylna łapeczka boli.Widać,że kocha dzieci.Tylko sobie takiego sznupa życzyć.:lol:
Mamba jak każdy szczeniak bardzo żywiołowa.Pełna energii,wesoła.Co chwilę przybiegała się popieścić.Myślę,że ona szybko znajdzie domek.:lol:

Jedno powiem : Malawaszko adoptuj mnie.

Jeszcze raz dziękuję.Tworzycie fajną rodzinkę.:lol:

Posted

:oops:

cześć, jestem Furia a Ty?

ale że jak to nie bratasz się z psami?

weź no pogadaj ze mną...

chyba się w Tobie zakocham :D

bo wiesz... niedługo będę miała dni płodne, więc... może.... Ty????