Tekla64 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 pochwalisz sie co dostalas i jakas relacja bedzie czy mamy czekac na wiosenne efekty? Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Tekla64 napisał(a):pochwalisz sie co dostalas i jakas relacja bedzie czy mamy czekac na wiosenne efekty? Ooooooooooooooo Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 żebym to ja pamiętała :splat: nie miałam wczoraj netu kuuurde! a Margi gdzie? dostałam irgi piękne sadzonki, i dostałam.... takie ładne kwiatuszki tworzące dywan wiosną :D ale nazwę mam na karteczce, i jeszcze kilka innych których nazwy też mam na karteczce i zapomniałam :mdleje: i sasanki o! i poczekacie na efekty na wiosnę :loveu: Margi dziękuję za przemiłe odwiedziny!!!!! jak pojechałyście to... padłam jak betka haha - nie wiedziałam, że się aż tak emocjonowałam, że przyjeżdżasz :splat: Quote
Tekla64 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 no to fajnie mialyscie a bedzie piknie wiosna ogladac to wsio w pelnej krasie Quote
ulana Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 http://img88.imageshack.us/img88/5377/dsc0014eg.jpg kocham takie zdjęcia http://img41.imageshack.us/img41/3184/dsc0059ax.jpg smutasek z małej na razie... Quote
Margi Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Malawaszko to ja dziękuję za przesympatyczne przyjęcie. Muszę wam powiedzieć,że tam jest cudownie.Nasza szefowa ma dom w pięknym miejscu.Z jednej strony ma blisko sąsiada a z drugiej fantastyczne widoki na łąki i las.Cisza spokój,no chyba,że psie krzykacze się włączą :lol:. Wszystkie sznupki w porównaniu z moją Figą wydały mi się takie drobniutkie.:lol:.Wszystkie są śliczne takie wychuchane,lśniące.pięknie obcięte.No po prostu cud miód,malina. Wszystkie ogromne łakomczuszki i pieszczoszki,a jednocześnie każde w swoim rodzaju. Dropsik ma piękne ucholce,Dżordżyk bardzo urokliwe spojrzenie a Luna to prawdziwa psia dama. Pieski mają tam jak w raju. Oglądałam też kojec,który jest położony troszkę z boczku posesji.Jest fajny i jak tylko Malawaszce uda się go ogrodzić tak jak sobie zaplanowała to psiakom będzie tam naprawdę dobrze.Tylko jak wiecie na to potrzeba pieniędzy i to całkiem sporo,no i siły ludzkich rąk. W kojcu przywitały nas dwa cudowne psiaki Frodo i Mamba.Jestem zachwycona Frodusiem.Świetny psiak,ogromny pieszczoch,pogodny,wesoły.Dziarsko wędruje na spacerki pomimo iż się męczy i chyba go tylna łapeczka boli.Widać,że kocha dzieci.Tylko sobie takiego sznupa życzyć.:lol: Mamba jak każdy szczeniak bardzo żywiołowa.Pełna energii,wesoła.Co chwilę przybiegała się popieścić.Myślę,że ona szybko znajdzie domek.:lol: Jedno powiem : Malawaszko adoptuj mnie. Jeszcze raz dziękuję.Tworzycie fajną rodzinkę.:lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 :oops: cześć, jestem Furia a Ty? ale że jak to nie bratasz się z psami? weź no pogadaj ze mną... chyba się w Tobie zakocham :D bo wiesz... niedługo będę miała dni płodne, więc... może.... Ty???? Quote
Saththa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 http://img40.imageshack.us/img40/3608/dsc0020oc.jpg ona jest mniejsza od kota :lol: bo wiesz... niedługo będę miała dni płodne, więc... może.... Ty???? Przesadziłaś hahahahahah Quote
malawaszka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Saththa napisał(a): Przesadziłaś hahahahahah no ale co poradzę jak ona tak własnie wygląda :lol: Quote
Fides79 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 http://img19.imageshack.us/img19/7500/dsc0081hi.jpg jaka mała kupka nieszczęścia, rzeczywiście Zgredzik przy niej to kawał psa :lol: a komiks kotem mnie rozbawił do łez :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 póki co amorów nie ma :lol: a oto dzisiejsza wycieczka z Frodkiem - przed spotkaniem z jego nową Rodziną pospacerowaliśmy po pięknym Pakru w Strzelcach Opolskich Quote
malawaszka Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 nikt nas nie lubi... :obrazic: to powstawiamy sami dla siebie i dla wz gangsta malutki piesek na wsiowym survivalu :D Quote
Recommended Posts