wilczy zew Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='zerduszko']Pójdę z nią pod most, jak mnie mąż wywali z trzema psami i czterema kotami :lol: Przecież Kluska siedzi u Twojej Mamy,to tylko dwa. Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 nie wiem co to suę podziało :lol: Quote
wilczy zew Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 fajne są te nowe burki :loveu: oba dwa Quote
zerduszko Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 malawaszka napisał(a):jej by pasowało agility - skoczna i wesoła - miałaby frajdę z tego na pewno Eee, pewnie mało zwrotna jest. I duża będzie. Ja to bym ją widziała w obi :D wilczy zew napisał(a):Przecież Kluska siedzi u Twojej Mamy,to tylko dwa. Nie zawsze, jak się księżniczce zachce. Czasem się zachciewa cały miesiąc, a szczególnie wtedy jak mam nowego psa :P A rodzynek to mi Szante przypomina :D Quote
wieso Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ale maja ubaw....wszyscy i my tez :) Frodo cudny..... Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 wilczy zew napisał(a):masz nowe smycze? nie :lol: już daaaawno je mam zerduszko napisał(a):Eee, pewnie mało zwrotna jest. I duża będzie. Ja to bym ją widziała w obi :D Nie zawsze, jak się księżniczce zachce. Czasem się zachciewa cały miesiąc, a szczególnie wtedy jak mam nowego psa :P A rodzynek to mi Szante przypomina :D w obi też by się sprawdziła - aż żałuję, że nie mam czasu a może zacięcia, żeby z nią poćwiczyć, ale za dużo elementów rozpraszających wieso napisał(a):ale maja ubaw....wszyscy i my tez :) Frodo cudny..... Frodek cudny, ale chciał dziś spuścić bęcki Lanie - zupełnie niezrozumiałe to było dla mnie... :mad: myślę, że jest zazdrośnikiem, widział jak spacerujemy z miniaturami, nakręcał się więcjak miał okazję to chciał wyeliminować konkurencję... dziad! Quote
annika Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 To czarne z wielgachnymi usiskami - faaaaaaaaaaajne:shiny: Quote
zerduszko Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 annika napisał(a):To czarne z wielgachnymi usiskami - faaaaaaaaaaajne:shiny: Wiesz co dobre :D Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 annika - zapakować????? pasowałaby u Was :D a ja Was wszystkich i tak załatwię :diabloti: Quote
annika Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 jak mi tak będziecie wszystko z zerduszko pakować to przeca paczek nie nadążę odbierać :mad: Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 annika napisał(a):jak mi tak będziecie wszystko z zerduszko pakować to przeca paczek nie nadążę odbierać :mad: pomożemy :grins: Quote
wieso Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 moze Frodo nie lubi miniatur....przeciez z Mamba sie bawi... Quote
zerduszko Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Boska jest! Jak moja Klucha :P http://img256.imageshack.us/img256/996/dsc0009ex.jpg Waszka - czy możemy jedną paczkę nadać, wspólna? ;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 wieso napisał(a):moze Frodo nie lubi miniatur....przeciez z Mamba sie bawi... no też myślałam, że może mniejszych od siebie nie lubi, ale ona dziewczynka jest... kurcze dziad i tyle! Quote
malawaszka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='zerduszko']Boska jest! Jak moja Klucha :P http://img256.imageshack.us/img256/996/dsc0009ex.jpg 4x mniejsza :D ona waży 3,8 kg :crazyeye: Waszka - czy możemy jedną paczkę nadać, wspólna? ;) to ja podrzucę do Ciebie Mambę a Ty nadasz dalej :D Quote
wieso Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 a nie wyglada na takiego, mile pysio....moze jakas miniatura go draznila kiedys.... Quote
Margi Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Frodo jest świetny zwłaszcza jak się wdaje w dyskusję z Igunią.:lol: Quote
wilczy zew Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 malawaszka napisał(a):no też myślałam, że może mniejszych od siebie nie lubi, ale ona dziewczynka jest... kurcze dziad i tyle! wczuj się w jego sytuację: był w schronie bez ludzia i teraz tak fajnie się robi i takie małe konkuruje z nim o tego ludzia,też byś się wyszczeżyła Quote
Recommended Posts