Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale cudne zdjęcia.:lol:
Z tych psiaków bije szczęście i jakie fajne do dziewczynek.

Sznupa to powinna Twoja siostra sobie zostawić.Dziewczynki miałyby zajęcie.;)

Posted

malawaszka napisał(a):
było kazanie, że nie wolno ciągnąć na lince bo wtedy dzieci linkę puszczają i ciocia musi pieska gonić :D

:-D:-D:D:megagrin:

Posted

malawaszka napisał(a):
było kazanie, że nie wolno ciągnąć na lince bo wtedy dzieci linkę puszczają i ciocia musi pieska gonić :D

to bardzo mądre dzieci:lol:, gorzej jakby dzieci nie puszczały linki tylko pociągnięte się przewracały w efekcie np. zdzierając kolanka

Posted

Fides79 napisał(a):
to bardzo mądre dzieci:lol:, gorzej jakby dzieci nie puszczały linki tylko pociągnięte się przewracały w efekcie np. zdzierając kolanka

to też było grane dziś ... na szczęście poza zdzieranymi kolankami... :lol:

Posted

Psiaki śliczne, roześmiane już po takim krótkim czasie u Ciebie , ale oczu nie mogę oderwać od dziewczynek - fantastyczne dzieciaki, takie pełne ekspresji (a w sumie nie lubię zbytnio bachorków, więc muszą być naprawdę szczególne, skoro tak na mnie działają).

Posted

marako napisał(a):
Psiaki śliczne, roześmiane już po takim krótkim czasie u Ciebie , ale oczu nie mogę oderwać od dziewczynek - fantastyczne dzieciaki, takie pełne ekspresji (a w sumie nie lubię zbytnio bachorków, więc muszą być naprawdę szczególne, skoro tak na mnie działają).

są... jakby to powiedzieć - normalne :D na spacerach z psami jak psy są przyjazne to jest super, dziewczynki są super i tylko pytają kiedy pójdziemy znowu na spacer, ale w życiu codziennym bywa jak to w życiu - różnie :D