agaga21 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Saththa']Marchewka jeszczeeeeeeeee :razz:[/QUOTE] marchewkę mamy Quote
wieso Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='malawaszka']ja jutro też będę robić :D[/QUOTE] no to przyjezdamy jutro :) pysznie wyglada, ....nie tz mowi ze za goraco na jazde, zrobimy sami :) u nas w tej chwili na tarasie +35, pot sie leje i jak tu spac.... Quote
malawaszka Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 ooo co Wy tak gorąco w nocy????? :crazyeye: u nas jest normalnie teraz Quote
Saththa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='agaga21']marchewkę mamy[/QUOTE] Aaaaa no chyba, ze tak;) [quote name='wieso']no to przyjezdamy jutro :) pysznie wyglada, ....nie tz mowi ze za goraco na jazde, zrobimy sami :) [B]u nas w tej chwili na tarasie +35, pot sie leje i jak tu spac....[[/B]/QUOTE] Ja mam tyle w sypialni :mdleje: wiatrak zaraz mi sie zapali heh Quote
wieso Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 o sypialni nie wspomne, nie mierze bo sie chyba ugotujemy chyba pojdziemy do piwnicy.... Quote
wilczy zew Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='malawaszka']ja jutro też będę robić :D[/QUOTE] ja nie mam cym Quote
WATACHA Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='wilczy zew']ja nie mam cym[/QUOTE] A co to są cymy i jaka pełnią rolę w produkcji soku ;)? Quote
Saththa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='wieso']o sypialni nie wspomne, nie mierze bo sie chyba ugotujemy chyba pojdziemy do piwnicy....[/QUOTE] Łączę się w bólu... jestem na poddaszu :mdleje: i z wiatrakiem nie zasne bo szumi :mad: Polakowi to zawsze źle ehhh :lol: Quote
Saththa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='zerduszko']Marudy :lol:[/QUOTE] Wiem :lol: Jak napisałam, Polakowi zawsze xle nie dogodzisz;) Ale lato w miescie jest okropne. topowietrze stoi miedzy tymi zabudowaniami ani drgnie... bleeeeeeeeeeeeeeee Quote
malawaszka Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 u nas przyjemnie póki co, byłam na spacerku i jest bardzo fajnie, ale jutro ma być skwar, a wybieramy się z Dżordżem i Klementynką do weta :/ Quote
WATACHA Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='Saththa']Wiem :lol: Jak napisałam, Polakowi zawsze xle nie dogodzisz;) [B]Ale lato w miescie jest okropne. topowietrze stoi miedzy tymi zabudowaniami ani drgnie..[/B]. bleeeeeeeeeeeeeeee[/QUOTE] To prawda..........i jeszcze te robale........wszędzie ;) Quote
Saththa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='WATACHA']To prawda..........i jeszcze te robale........wszędzie ;)[/QUOTE] jezuuuuuuuuuuuuu... Quote
zerduszko Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Mi tam lato odpowiada i w mieście i na wsi. Mogą być robale i co jeszcze chce, byleby nie było zimno i ciemno! Nie funkcjonuje wówczas... Quote
malawaszka Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 na robale to ja się psiiikaaaammmmm czym się da - nie znoszę i to jest coś czego nie jestem w stanie zaakceptować na wsi :shake: reszta jest git :lol: po ukąszeniu robali zaraz puchnę i swędzi mnie tak, że szlag trafia Quote
WATACHA Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='malawaszka']na robale to ja się psiiikaaaammmmm czym się da -[B] nie znoszę i to jest coś czego nie jestem w stanie zaakceptować na wsi [/B]:shake: reszta jest git :lol: po ukąszeniu robali zaraz puchnę i swędzi mnie tak, że szlag trafia[/QUOTE] Mam niestety to samo:shake:, a one jeszcze jak na złość lgną do mnie Quote
Saththa Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='WATACHA']Mam niestety to samo:shake:, a one jeszcze jak na złość lgną do mnie[/QUOTE] I jaaaa niestety :( A do tego jeszcze to: [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]malawaszka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19538742#post19538742"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] po ukąszeniu robali zaraz puchnę i swędzi mnie tak, że szlag trafia [/QUOTE] Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone :evil_lol: Jak u wsyztskich to u wszytskich :) BAZAREK DLA SZNUPKÓW: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230960-Kosmetyki-dla-dzieci-oraz-r%C3%B3zno%C5%9Bci-dla-sznaucer%C3%B3w-do-05-09-2012-godzina-21-00[/URL] Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 jakie robale? u mnie wchodza takie czarne pajaki, ktore skacza i prychaja....lece na bazarek... Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wieso']jakie robale? u mnie wchodza takie czarne pajaki, ktore skacza i prychaja....lece na bazarek...[/QUOTE] Jezu ale pająki prychają? :lol: Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Saththa']Jezu ale pająki prychają? :lol:[/QUOTE] no, moze szeleszcza :) Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wieso']no, moze szeleszcza :)[/QUOTE] Hmmmm to może klekoczą? Biednas... nie lubie jak słychac pająki;) Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Saththa']Hmmmm to może klekoczą? Biednas... nie lubie jak słychac pająki;)[/QUOTE] no moze ale napewno spuszczaja sie na lince na moje lozko.... czy malawaszka juz pojechala? Quote
Recommended Posts