Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wieso']no moze ale napewno spuszczaja sie na lince na moje lozko.... czy malawaszka juz pojechala?[/QUOTE] Uuuuuuu tez tak miałam... mam nad łózkiem okno eeee noooo jak ono się tam nazywa takie dachowe/poddaszowe i kiedyś mi sie tez tak kiedy spuścił... a do tego cudownie zaskoczył do tego stopnia ze wyskoczyłam z łóżka kołdra przygniatając go gdzies... kolejne 5 minut spędziłam szukając go wśród pościeli :evil_lol: Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Saththa']Uuuuuuu tez tak miałam... mam nad łózkiem okno eeee noooo jak ono się tam nazywa takie dachowe/poddaszowe i kiedyś mi sie tez tak kiedy spuścił... a do tego cudownie zaskoczył do tego stopnia ze wyskoczyłam z łóżka kołdra przygniatając go gdzies... kolejne 5 minut spędziłam szukając go wśród pościeli :evil_lol:[/QUOTE] u mnie podobnie :) na jakims watku przeczytalam ze malawaszka dzisiaj caly dzien znosi jajka, wiecie cos o tym ? ja sie tez denerwuje.... Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wieso']u mnie podobnie :) na jakims watku przeczytalam ze malawaszka dzisiaj caly dzien znosi jajka, wiecie cos o tym ? ja sie tez denerwuje....[/QUOTE] Ja sie zastanawiam czy jest kura ekologiczną:lol: Na bazarku przeczytałaś ;) Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 no... znoszę jajka... z nerwów, jestem zmęczona jakbym to ja jechała przez całą polskę... a tymczasem to dziewczyny jadą a ja... znoszę jajka... i dzwonię :shock: za jakąś godzinę wyjeżdżam na spotkanie psiaków nocą :D nienawidzę jeździć nocą... wszystko już przygotowane, jedzonko, woda, budy wymoszczone drybedami (zbudowaliśmy dziś prowizoryczną budę w razie jakby psiaki nie chciały razem spać :D jest okropna haha ale jest i jakby padało to ochroni) Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Saththa']Ja sie zastanawiam czy jest kura ekologiczną:lol: [/QUOTE] no ba! z wolnego wybiegu :errrr: Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Bleee, pająki gryzą :shock:, zwłaszcza te grube, czarne, z krótkimi nogami. Mnie po ich jadzie na drugi dzień rośnie buła, swędzi przez tydzień i zostaje guzek, coś obrzydliwego. I guzik mnie obchodzi, że niby nie trzeba ukatrupić pająka, po kilku pogryzieniach teraz tłukę :mad: :angryy: Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']Bleee, pająki gryzą :shock:, zwłaszcza te grube, czarne, z krótkimi nogami. Mnie po ich jadzie na drugi dzień rośnie buła, swędzi przez tydzień i zostaje guzek, coś obrzydliwego. I guzik mnie obchodzi, że niby nie trzeba ukatrupić pająka, po kilku pogryzieniach teraz tłukę :mad: :angryy:[/QUOTE] łomatko jak to gryzą????? :crazyeye: no to nieźle, a u nas pająków dostatek... ale mnie póki co żra niemiłosiernie tylko różne latające dziady... Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']Bleee, pająki gryzą :shock:, zwłaszcza te grube, czarne, z krótkimi nogami. Mnie po ich jadzie na drugi dzień rośnie buła, swędzi przez tydzień i zostaje guzek, coś obrzydliwego. I guzik mnie obchodzi, że niby nie trzeba ukatrupić pająka, po kilku pogryzieniach teraz tłukę :mad: :angryy:[/QUOTE] O jasna dupa... ja mam takie na łydce... i włąśnie swedzi jak powalone i głęboki strup. Matkooooooooooooo :eek2: [quote name='malawaszka']łomatko jak to gryzą????? :crazyeye: no to nieźle, a u nas pająków dostatek... ale mnie póki co żra niemiłosiernie tylko różne latające dziady...[/QUOTE] u mnie tez:( z tym, ze mi z dachówek chyba przez okno do dom uwłażą matko.... [quote name='malawaszka']no ba! z wolnego wybiegu :errrr:[/QUOTE] Ja nie wiem cos o kojcu cały czas piszesz...i o ogrodzeniu....:lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Saththa'] Ja nie wiem cos o kojcu cały czas piszesz...i o ogrodzeniu....:lol:[/QUOTE] to dla psów - kury, w tym te domowe :errrr: mają luuzz Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Te kuleczki z dłuuugimi, cienkimi nuziami nie gryzą, tylko te obrzydlistwa grube, czarne z krótkimi nogami. Masz szczęście, że Ciebie nie lubią, mnie żreją :placz: Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 moj tz wystawil swoja kolderke za okno tak dla przewietrzenia, zapomnial i wieczorem nie zapalajac swiatla polozyl na lozko i sam sie tez, po chwili mowi cos po mnie chodzi...swiatlo....no , za oknem byl bluszcz a na tam gdzies gniazdo pajakow....tysiace ich byly....takie tyciutkie, nawet ladniutkie....cala noc je zbieralismy.... a teraz chyba jest sezon na nie.... Quote
Saththa Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='malawaszka']to dla psów - kury, w tym te domowe :errrr: mają luuzz[/QUOTE] No niech Ci bedzie;) [quote name='sybisia']Te kuleczki z dłuuugimi, cienkimi nuziami nie gryzą, tylko te obrzydlistwa grube, czarne z krótkimi nogami. Masz szczęście, że Ciebie nie lubią, mnie żreją :placz:[/QUOTE] Kosarze- to te kuleczki na cienkich nogach ;) [quote name='wieso']moj tz wystawil swoja kolderke za okno tak dla przewietrzenia, zapomnial i wieczorem nie zapalajac swiatla polozyl na lozko i sam sie tez, po chwili mowi cos po mnie chodzi...swiatlo....no , za oknem byl bluszcz a na tam gdzies gniazdo pajakow....tysiace ich byly....takie tyciutkie, nawet ladniutkie....cala noc je zbieralismy.... a teraz chyba jest sezon na nie....[/QUOTE] Matko... jakies ksozmary horrory tu opisujecie. Zamknełam okno. Udusze się w nocy.... brrrrrrrrrr bleeeeee Quote
WATACHA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Oooooooooooooooo rany jak ja nie lubię pająków brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr co Wy opowiadacie Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wieso']moj tz wystawil swoja kolderke za okno tak dla przewietrzenia, zapomnial i wieczorem nie zapalajac swiatla polozyl na lozko i sam sie tez, po chwili mowi cos po mnie chodzi...swiatlo....no , za oknem byl bluszcz a na tam gdzies gniazdo pajakow....tysiace ich byly....takie tyciutkie, nawet ladniutkie....cala noc je zbieralismy.... a teraz chyba jest sezon na nie....[/QUOTE] jezuuuuu, co za koszmary na noc tu serwujecie!!! strasznie boję się pająków, wszystkich i prawie tak samo mocno boję się szczypawek. AŻ MI CIARKI PRZECHODZĄ JAK TO PISZĘ!:crazyeye::oops: to chyba po przeczytaniu tego posta wieso. my mamy w każdym oknie moskitiery ale te potwory czasem i tak jakoś wchyodzą do domu. Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 chyba przestanę zaglądać do własnej galerii :lol: już wolę goowniany temat :D Quote
WATACHA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Troszkę można by to urozmaicić i niezły horror by powstał. Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='malawaszka'] już wolę goowniany temat :D[/QUOTE] ja też, zdecydowanie. Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='malawaszka']chyba przestanę zaglądać do własnej galerii :lol: już wolę goowniany temat :D[/QUOTE] Obyś nie wykrakała :evil_lol:, bo nie wiadomo z czym przyjadą sznupiątka z Radysów. A tak poważnie, to żeby były zdrowiutkie i potrzebowały tylko SPA ;) Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']Obyś nie wykrakała :evil_lol:, bo nie wiadomo z czym przyjadą sznupiątka z Radysów. A tak poważnie, to żeby były zdrowiutkie i potrzebowały tylko SPA ;)[/QUOTE] nie krakac mi tu!!!! :-x Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']Obyś nie wykrakała :evil_lol:, bo nie wiadomo z czym przyjadą sznupiątka z Radysów. A tak poważnie, to żeby były zdrowiutkie i potrzebowały tylko SPA ;)[/QUOTE] oo, widzę, że znów coś przegapiłam...:oops: kto poszedł do adopcji a kto przyjeżdża? sznupiątka-w sensie, że szczylki i to w liczbie mnogiej? Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='agaga21']oo, widzę, że znów coś przegapiłam...:oops: kto poszedł do adopcji a kto przyjeżdża? sznupiątka-w sensie, że szczylki i to w liczbie mnogiej?[/QUOTE] Sznupiątka to było pieszczotliwie; jadą 2 dorosłe i 1 szczyl (duży, ale szczyl) Quote
wieso Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 no ,dobra juz przestaje ale przy takich tematach czas szybciej leci :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']Sznupiątka to było pieszczotliwie; jadą 2 dorosłe i 1 szczyl (duży, ale szczyl)[/QUOTE] to i tak nieźle. można powiedzieć hurtowo...a ktoś do ds pojechał? Quote
WATACHA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Ciekawe o której przyjadą, pewnie będę już spać.A jak tam w podróży się zachowują, wiadomo coś? Quote
WATACHA Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='agaga21']to i tak nieźle. można powiedzieć hurtowo...a ktoś do ds pojechał?[/QUOTE] Tak, jeden ;) jak dobrze pamiętam Quote
Recommended Posts