AniaGucio Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Z Dżordżyka zrobił się przystojniak ;) ... ale i tak Luna i Julka to moje ulubienice ;) Quote
Saththa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 malawaszka napisał(a):tak :lol: zapakować? :D to dobrze ;) nie dziekuję :lol: Quote
weszka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Natrzaskałaś fot aż miło :multi::loveu: Zgredek jest jak nie ten pies co tam kiedyś do ciebie zawitał, sierść odrosła, błysk w oku. I te uszyska - nie wiem czemu nikt takiego psiego Shreka nie chce ;) No dobra... przypuszczam jednak jaki jest powód :shake: Quote
wilczy zew Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='malawaszka']aaa dostałam mandat! :placz: mój pierwszy w życiu a jeżdżę już jakieś 11 lat :D poprzednie dwa zatrzymania udało się zbajerować :D tym razem w sumie też mi się upiekło bo dostałam 100 zł a powinnam więcej... i punktów nie zabrali, no ale stówka piechotą nie chodzi - ja powinnam :lol: to masz niezłą gadkę :razz: wszystkich fot nie widziałam bo mam net przez WIFI i muuuuuli ale nadrobię a Syberię dawaj jest bardzo piękna Luna to do odchudzenia się nadaje ;) ładnie stadko ostrzyżone a Zgredzik pikny :loveu: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 wilczy zew napisał(a): Luna to do odchudzenia się nadaje ;) jako i Kocyk :diabloti: ale wiem wiem - on nie ma tłuszczu - ma same mięśnie hahaha - mogłabym pisać, że Luna też ma same mięśnie, ale po co :lol: sama widzę, że kluska z niej byłam teraz nad jeziorem z Luną, Dropsem, Pysią i jej niufką Seti i puli Lusią :multi: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) nie dość, że stara to jeszcze gruba :diabloti: Edited August 9, 2012 by malawaszka Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) Edited August 9, 2012 by malawaszka Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 księciunio, który stópki nie umoczył :D Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 mop i kto tu jest gruby :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Setuszka kochana babuszka :loveu: Quote
Tekla64 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 alez mieliscie radoche ale mega tonach piachu nie zazdroszcze hihihi ja bych chciala coby Niko nabyl deczko tluszczu ino nie wiem jak to zrobic Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 tona piachu została w moim samochodze i trochę Luśka zaniosła Pysi do domu :lol: sznurki są okroopneeeee na spacery plażowe :D bo sznupy wyschły zanim do samochodu doszłyśmy i nie naniosły nic a nic a co zrobić z Nikiem? przyślij do mojej mamy na wakacje... będzie wyglądał jak ja czy Luna :D Quote
Saththa Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kurde.... skąd masz mopa na plazy?:) A Księciunia Trochu zazdraszczam :evil_lol: Quote
anetta Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='malawaszka']nie Serbii tylko z Syberii :D mam więcej, ale te były najładniejsze, reszta to już praca naukowa - dokumentacja osuwisk i innych takich :evil_lol: :splat:oj tam oj tam On naprawdę wygląda jak zgredek http://img18.imageshack.us/img18/2761/dsc0733y.jpg Ooo i dziewczyny są :multi: A Pysia to chyba znowu o nas zapomniała. Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Saththa']Kurde.... skąd masz mopa na plazy?:) A Księciunia Trochu zazdraszczam :evil_lol: szłyśmy, szłyśmy a tu nagle mop naszym oczom się ukazał :lol: więc zawołałyśmy i poszedł z nami :D Księciunio to na początku przeżywał bardzo tą wycieczkę bo raz, że on nie lubi samochodem, dwa wpakowała się do auta taka jedna Pysia i usiadła koło Dropsa bo z przodu jechała Luna :evil_lol: no i potem tyyyyle wody, a Księciunio nie lubi więc był kłopot za kłopotem - rozkręcił się dopiero jak pobiegli oszczekać obcych :evil_lol: przód to czy tył? :hmmmm: pooszły konie po betonie Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 mamo piasek mi się przykleja do stopy Quote
agaga21 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 http://img684.imageshack.us/img684/3509/dsc0443zc.jpg hahahaha! to zdjęcie najlepsze:evil_lol: ale macie super miejscówkę na pływanie! tam zawsze takie bezludzie? Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 niestety nie zawsze - dziś było mało ludzi bo pogoda niepewna - nas na początku trochę zmoczył deszcz, ale potem się fajnie wypogodziło Quote
zerduszko Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 O masakra, trzeba być masochistą zeby takie sznurki sobie sprawić :lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 no :lol: ja to zaraz mam odruch sięgania po maszynkę :D i wyciągania z tego filcu wszystkich patyczków ;D Quote
wilczy zew Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='malawaszka']jako i Kocyk :diabloti: ale wiem wiem - on nie ma tłuszczu - ma same mięśnie hahaha to Cię zaskoczę,Kocyk ma ze 2-3kg nadwagi,mówię o nim pulpet Luna ma nową adresówkę? żeby Mordziasta tak moczyła się!! http://img51.imageshack.us/img51/5853/dsc0462vh.jpg [quote name='zerduszko']O masakra, trzeba być masochistą zeby takie sznurki sobie sprawić :lol: zgadzam się Quote
malawaszka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='wilczy zew']to Cię zaskoczę,Kocyk ma ze 2-3kg nadwagi,mówię o nim pulpet no to mnie zaskoczyłaś bo jak pokazywałaś foty kiedyś i był już pulpetem to mówiłaś, że nie jest hahaha - to się nazywa - ewolucja :evil_lol: Seti rozczulająca kochana babcia niufka Luśka Quote
Recommended Posts