Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
robi sie z niego piekny kawaler zeby mu sie tylko nie przewrocilo w glowie :)
piekny ma ten nochal :) wyglada na wigotniutki....

Dżordż? czasem ma suchy czasem taki fajny - nie wiem ale to chyba przez problemu hormonalne bo Bibi ma taki mocno suchy nosek i smarujemy

Posted

[quote name='wieso']przynosi jej pileczke :)....malawaszko pokazuj zdjecia, patrzymy z TZ.....potrzeba nam dobrych nowinek dzisiaj....ehhhhh....

uuu mam nadzieję, że nic niedobrego się nie dzieje!!! a dobre nowinki mam jeszcze takie, że Rafik czuje się już jak w domu - nie odstępuje swojego 11 letniego młodego pana na krok, dużo czasu spędzają na polance i jest bardzo dobrze!!!! Rafisiem są zachwyceni, chłopak jest bardzo grzeczny :loveu:

no to lecim dalej z fotami :D narobiłam ich dziś jak głupia, ale chyba stęsknilam się za aparatem :D

grubcia bubcia

Bibi

dziadek z babką :D

Posted

z nami ok, ale sa dni ktorych nie powinno byc...gdy odchodza mlodzi ludzie, tak niepotrzebnie, bez sensu i juz ich nie ma......:(
pokazuj zdjecia, pokazuj....

czy mi sie wydaje, czy Bibi wyszczuplala ? a Dzordzek po prostu nie mam slow....PIKNY:::

Posted

aaa dostałam mandat! :placz: mój pierwszy w życiu a jeżdżę już jakieś 11 lat :D poprzednie dwa zatrzymania udało się zbajerować :D tym razem w sumie też mi się upiekło bo dostałam 100 zł a powinnam więcej... i punktów nie zabrali, no ale stówka piechotą nie chodzi - ja powinnam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa dostałam mandat! :placz: mój pierwszy w życiu a jeżdżę już jakieś 11 lat :D poprzednie dwa zatrzymania udało się zbajerować :D tym razem w sumie też mi się upiekło bo dostałam 100 zł a powinnam więcej... i punktów nie zabrali, no ale stówka piechotą nie chodzi - ja powinnam :lol:

stówka na śmietnik.
ja też nie dostałam mandatu nigdy, zawsze jakoś się wywinęłam :)

Posted

No masz, trza było im powiedzieć że się spieszysz bo mąż Ci rodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Boże jak tam pięknie w tej Serbii :mdleje: Cudowne widoki :loveu: Dawaj więcej jak masz.

Posted

[quote name='anetta']No masz, trza było im powiedzieć że się spieszysz bo mąż Ci rodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nigdy nie dyskutuję z nimi, nie błagam - na pytanie dlaczego tak szybko jechałam odpowiedziałam, że z głupoty chyba :D

[quote name='anetta']Boże jak tam pięknie w tej Serbii :mdleje: Cudowne widoki :loveu: Dawaj więcej jak masz.

nie Serbii tylko z Syberii :D mam więcej, ale te były najładniejsze, reszta to już praca naukowa - dokumentacja osuwisk i innych takich

za to mam więcej Jego Zgredowatości Buca :D

i drugiego też

żabola jeszcze mam

i psa z fajką :D