Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jacy dzielni poszukiwacze tropów :multi:

Z serii "Znajdź 5 szczegółów" :lol:
[url]http://img818.imageshack.us/img818/1427/dsc0025pr.jpg[/url]

Waszka, baaardzo fajne foty światło-cień :cool3:

Jakaś masakra z tą wetką Riwaną :mdleje::angryy:

Posted

[quote name='malawaszka'][URL="http://img809.imageshack.us/i/dsc0023gh.jpg/"][IMG]http://img809.imageshack.us/img809/1895/dsc0023gh.jpg[/IMG][/URL]

[/QUOTE]

Fotki piękne, ale ja w prozaicznej sprawie: czy tam tuż przy oknie rosło stare drzewo, po którym został pień, czy to coś innego?

Posted

Myślałam, że jest to o wiele wyższe, niż do siedzenia, takie np. na metr co najmniej i o średnicy z 80 cm. A to okno chyba jest bardzo nisko, zgredek malutki i pień wygląda monstrualnie w zestawieniu z nim.

Posted

W ogóle wszystkie Twoje foty psów, jak też wnętrza chaty wydają mi się jakieś takie tajemnicze, jakby z jakiejś baśni. Zupełnie nie przyziemnie, jak np. u mnie. Czy to sprawa talentu do focenia, czy po prostu tam u Ciebie jest tak baśniowo?

Posted

[quote name='wilczy zew']To pytanie to zalicza się do tych trudnych :)[/QUOTE]

"Tak jest bajkowo ;) I mam super dar To połączenie daje takie efekty" :p

I masz już po trudnym pyaniu ;p

Posted

[quote name='Saththa']"Tak jest bajkowo ;) I mam super dar To połączenie daje takie efekty" :p

I masz już po trudnym pyaniu ;p[/QUOTE]

:lol: no w sumie :evil_lol:

[quote name='zerduszko']Może jakiś postronny obserwator :lol:[/QUOTE]

a jest tu taki?

[quote name='Katerinas']malawaszka - ja tu sobie cichutko oglądam foteczki, które są jak zwykle fantastyczne :)
pozdrowionka :)[/QUOTE]

dzięki :loveu:

Posted

nad zdjeciami sie nie bede rozplywac bo juz kiedys mowilam ze pikne fotecki robisz ale modele sa niby te same a zawsze inaczej je widac

opuscilam kwesteie krzaczkow ..... bo poza zabezpieczeniem nic juz wiecej nie mozesz zrobic trzeba czekac co wiosna wyjdzie a co nie , ino za szybko nie rezygnuj z roslinkow , czasm potrzebuja czasu coby sie odrodzic po takich mrozach

mnie szlag trafi jak mnie znowu wymarzna budleje!!!!

Posted

to ja też zadam pytanie z serii tych mądrzejszych :evil_lol:
[url]http://img14.imageshack.us/img14/4324/dsc0030ka.jpg[/url] sierściuchy nie wyjadają ci ziemi z tych doniczek co na podłodze stoją?

Posted

nie wiem jak piesy Malejwaszki ale moje nigdy mnie zadnej ziemi z doniczek nie wyzeraly co innego z zielenia jak forma zabawy a kociska niektore roslinki doniczkowe traktuja jako kocia trawe lub wlasnie w formie wspanialej zabawki
tyle ja moge powiedziec o swoich zwierzakach, poczekamy co powiedza inni

Posted

któryś się brał za kopanie tam - chyba któryś kot tymczasowy - ten szary dzikus zdaje się, a tak to na szczęście nie próbują- mają dość ziemi na podwórku :D kilka razy mi Drops świntuch olał doniczkę :roll:

Drops to jest zmarzluch straszny - dziś rano było -21 co najmniej więc Drops wybiegł z domu, siknął raz i do domu galopem, wyszłam więc z nimi jak podniosła się temp do -16 - Drops wybiegł - qpe mu się chciało - ale nie wiedział jak to zrobić żeby nie musieć stać czterema łapami na zimnym śniegu :roflt: hahaha przekomiczne to było jak się kręcił, kombinował, miał taki straszny kłopot :roflt:

Posted

[QUOTE]kilka razy mi Drops świntuch olał doniczkę :roll: [/QUOTE]

eee tam, to pikuś
Felek w czasie naszego pobytu u Magdy, bezczelnie nasikał na szafkę kuchenną :evil_lol:

Posted

[quote name='Fides79']eee tam, to pikuś
Felek w czasie naszego pobytu u Magdy, bezczelnie nasikał na szafkę kuchenną :evil_lol:[/QUOTE]

to dla mnie też nie nowość 0 drops nie może chodzić do mojej Mamy bo leje tam namiętnie na lodówkę :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']to dla mnie też nie nowość 0 drops nie może chodzić do mojej Mamy bo leje tam namiętnie na lodówkę :shock:[/QUOTE]

a to też dobre :errrr: