anetta Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jacy dzielni poszukiwacze tropów :multi: Z serii "Znajdź 5 szczegółów" :lol: [url]http://img818.imageshack.us/img818/1427/dsc0025pr.jpg[/url] Waszka, baaardzo fajne foty światło-cień :cool3: Jakaś masakra z tą wetką Riwaną :mdleje::angryy: Quote
marako Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='malawaszka'][URL="http://img809.imageshack.us/i/dsc0023gh.jpg/"][IMG]http://img809.imageshack.us/img809/1895/dsc0023gh.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Fotki piękne, ale ja w prozaicznej sprawie: czy tam tuż przy oknie rosło stare drzewo, po którym został pień, czy to coś innego? Quote
malawaszka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 nieee marako - to pieniek, latem do siedzenia Quote
marako Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Myślałam, że jest to o wiele wyższe, niż do siedzenia, takie np. na metr co najmniej i o średnicy z 80 cm. A to okno chyba jest bardzo nisko, zgredek malutki i pień wygląda monstrualnie w zestawieniu z nim. Quote
malawaszka Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 nie jest takie wysokie ani takie szerokie - to jest okno na taras więc od samej podłogi Quote
marako Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 W ogóle wszystkie Twoje foty psów, jak też wnętrza chaty wydają mi się jakieś takie tajemnicze, jakby z jakiejś baśni. Zupełnie nie przyziemnie, jak np. u mnie. Czy to sprawa talentu do focenia, czy po prostu tam u Ciebie jest tak baśniowo? Quote
wilczy zew Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To pytanie to zalicza się do tych trudnych :) Quote
malawaszka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='wilczy zew']To pytanie to zalicza się do tych trudnych :)[/QUOTE] no własnie i nie potrafię na nie odpowiedzieć :lol: Quote
Saththa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='wilczy zew']To pytanie to zalicza się do tych trudnych :)[/QUOTE] "Tak jest bajkowo ;) I mam super dar To połączenie daje takie efekty" :p I masz już po trudnym pyaniu ;p Quote
zerduszko Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Może jakiś postronny obserwator :lol: Quote
Katerinas Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 malawaszka - ja tu sobie cichutko oglądam foteczki, które są jak zwykle fantastyczne :) pozdrowionka :) Quote
malawaszka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Saththa']"Tak jest bajkowo ;) I mam super dar To połączenie daje takie efekty" :p I masz już po trudnym pyaniu ;p[/QUOTE] :lol: no w sumie :evil_lol: [quote name='zerduszko']Może jakiś postronny obserwator :lol:[/QUOTE] a jest tu taki? [quote name='Katerinas']malawaszka - ja tu sobie cichutko oglądam foteczki, które są jak zwykle fantastyczne :) pozdrowionka :)[/QUOTE] dzięki :loveu: Quote
Tekla64 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nad zdjeciami sie nie bede rozplywac bo juz kiedys mowilam ze pikne fotecki robisz ale modele sa niby te same a zawsze inaczej je widac opuscilam kwesteie krzaczkow ..... bo poza zabezpieczeniem nic juz wiecej nie mozesz zrobic trzeba czekac co wiosna wyjdzie a co nie , ino za szybko nie rezygnuj z roslinkow , czasm potrzebuja czasu coby sie odrodzic po takich mrozach mnie szlag trafi jak mnie znowu wymarzna budleje!!!! Quote
Fides79 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 to ja też zadam pytanie z serii tych mądrzejszych :evil_lol: [url]http://img14.imageshack.us/img14/4324/dsc0030ka.jpg[/url] sierściuchy nie wyjadają ci ziemi z tych doniczek co na podłodze stoją? Quote
Tekla64 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 nie wiem jak piesy Malejwaszki ale moje nigdy mnie zadnej ziemi z doniczek nie wyzeraly co innego z zielenia jak forma zabawy a kociska niektore roslinki doniczkowe traktuja jako kocia trawe lub wlasnie w formie wspanialej zabawki tyle ja moge powiedziec o swoich zwierzakach, poczekamy co powiedza inni Quote
malawaszka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 któryś się brał za kopanie tam - chyba któryś kot tymczasowy - ten szary dzikus zdaje się, a tak to na szczęście nie próbują- mają dość ziemi na podwórku :D kilka razy mi Drops świntuch olał doniczkę :roll: Drops to jest zmarzluch straszny - dziś rano było -21 co najmniej więc Drops wybiegł z domu, siknął raz i do domu galopem, wyszłam więc z nimi jak podniosła się temp do -16 - Drops wybiegł - qpe mu się chciało - ale nie wiedział jak to zrobić żeby nie musieć stać czterema łapami na zimnym śniegu :roflt: hahaha przekomiczne to było jak się kręcił, kombinował, miał taki straszny kłopot :roflt: Quote
Fides79 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [QUOTE]kilka razy mi Drops świntuch olał doniczkę :roll: [/QUOTE] eee tam, to pikuś Felek w czasie naszego pobytu u Magdy, bezczelnie nasikał na szafkę kuchenną :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 [quote name='Fides79']eee tam, to pikuś Felek w czasie naszego pobytu u Magdy, bezczelnie nasikał na szafkę kuchenną :evil_lol:[/QUOTE] to dla mnie też nie nowość 0 drops nie może chodzić do mojej Mamy bo leje tam namiętnie na lodówkę :shock: Quote
Fides79 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 [quote name='malawaszka']to dla mnie też nie nowość 0 drops nie może chodzić do mojej Mamy bo leje tam namiętnie na lodówkę :shock:[/QUOTE] a to też dobre :errrr: Quote
weszka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To prawda, domowe zdjęcia w promieniach słońca są jakieś takie baśniowe :) Świetne. Quote
wilczy zew Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 czemu Dropsiewicz leje na lodówkę???? Quote
malawaszka Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 [quote name='wilczy zew']czemu Dropsiewicz leje na lodówkę????[/QUOTE] bo jest gupi :grins: Quote
Recommended Posts