Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ad. 1. eeeeee :hmmmm: jak by to.... :evil_lol:
ad. 2. a ona ma zawsze uszy apacza :lol: wokół pełno wrogów nie zapominaj :lol:

1. a-----ha :evil_lol:
2. biedny kot, nie ma chwili spokoju, ani swej oazy nigdzie :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
1. a-----ha :evil_lol:
2. biedny kot, nie ma chwili spokoju, ani swej oazy nigdzie :shake:

ma chwilę ma - ale woli z nami łazić na spacery - a jak idzie sama to ma spokój :grins: ale widać wtedy jej się nudzi :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
nieee zmieniłam na innego :evil_lol:

:hmmmm: tyż ładny i do tego pierwszego pierońsko podobny :diabloti:
Acha, zgadzam się żeby mój Maciej był mężem Fifki ,będzie miała kobitka spokój bo Maciej niewychodzący, to nie będzie jej na okrągło ogona zawracał :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
oni są wszyscy tacy sami , to po co sobie kłopot ze zmianą robić ? :diabloti:

lepiej wymienić kilka podzespołów i gra muzyka :roflt:

Grosziwo napisał(a):
:hmmmm: tyż ładny i do tego pierwszego pierońsko podobny :diabloti:
Acha, zgadzam się żeby mój Maciej był mężem Fifki ,będzie miała kobitka spokój bo Maciej niewychodzący, to nie będzie jej na okrągło ogona zawracał :evil_lol:

hihihih oświadczyny przyjęte :laola: a tu Fifki nie ma na fotkach jakby co :lol: to Maciejowi nie pokazuj bo się zakocha w młodszej i będzie kłopot - Fifka ostatnio nie chadza z nami na spacery bo zaszywa się w swoim meczecie i odprawia modły :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

hihihih oświadczyny przyjęte :laola: a tu Fifki nie ma na fotkach jakby co :lol: to Maciejowi nie pokazuj bo się zakocha w młodszej i będzie kłopot - Fifka ostatnio nie chadza z nami na spacery bo zaszywa się w swoim meczecie i odprawia modły :lol:

No co Ty ! pokaże Maciejowi zdjęcia, nie będę mu żałować. Młodsza będzie żoną na pokaz a Fifka do grzania kości przy wspólnych modłach :laugh2_2: Będzie Maciej bigamista :evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
do Ciebie nie można nie zaglądać kilka dni, bo później człowiek nie jest wstanie tego nadrobić:roll::evil_lol::diabloti:

no masz! ja sama tu kilka dni nie zaglądałam więc był spokój - dopiero dziś wstawiłam fotki bo mi się zapasy narobiły nie wiem skąd :lol:

Grosziwo napisał(a):
No co Ty ! pokaże Maciejowi zdjęcia, nie będę mu żałować. Młodsza będzie żoną na pokaz a Fifka do grzania kości przy wspólnych modłach :laugh2_2: Będzie Maciej bigamista :evil_lol:

oooooo zero szacunku dla moich dziewczynek - ale Teściowa :obrazic: zachłanna jaka!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):

oooooo zero szacunku dla moich dziewczynek - ale Teściowa :obrazic: zachłanna jaka!!!!

trza dbać o chłopaka :p młody, przystojny, bezjajeczny :razz:, cudnie mruczy, traktorek ma nienaganny i ....długo by wymieniać :cool3: każdą kotkę pewnie miałby na jedno miau ;) ale jako troskliwa mama bele jakiej nie oddam a Fifka i ta młodsza fajowe kobitki więc się zgadzam :lol:ale tyż jako teściowa kontrolę i nadzór sprawować będę :eviltong:

Posted

ariss napisał(a):
do Ciebie nie można nie zaglądać kilka dni, bo później człowiek nie jest wstanie tego nadrobić:roll::evil_lol::diabloti:

Swiete slowa...znowu nie wiem o co kaman :mdleje:
Ale koteckowe foty pikne:-)

Posted

Cola napisał(a):
haha święta racja :p

agbar napisał(a):
Swiete slowa...znowu nie wiem o co kaman :mdleje:
Ale koteckowe foty pikne:-)

babole :obrazic: post ariss to jakoś wszystkie przeczytały, ale żeby coś ponadto to już po co

Posted

Vectra napisał(a):
oni są wszyscy tacy sami , to po co sobie kłopot ze zmianą robić ? :diabloti:

to nie ma ideału, który gdzieśtam na mnie czeka? :shake:

malawaszka napisał(a):
babole :obrazic: post ariss to jakoś wszystkie przeczytały, ale żeby coś ponadto to już po co

hahah, no właśnie po co :evil_lol::evil_lol:

Posted

może nie sztuki walki, ale szkoła przetrwania na pewno :lol:

kot ze spuchniętym ryjem niewiadomego pochodzenia - i kot i spuchnięty ryj...

i jakieś dzieci - to dla Was :lol: bo chyba jeszcze nie macie dość swoich

tak to najczęsciej wygląda jak się chce zrobić zdjęcia Idze :roll:

małe wiejskie dziecko sąsiadów :lol: