Hanna R. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ja wiem, że wszędzie nie nadążam - ale gdzie te cycki ? Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100'] ojej, a ja planowałam małe drzewko w tym roku :shake: widzisz? będziesz musiała zmienić plany i sprowadzić jakiś baobab :crazyeye: :evil_lol: [quote name='madziamn']ja podobnie jak Weszka nie orientuje sie za bardzo o co biega ale Pepuli zdrówka zyczę Pepka dziekuje [quote name='Vectra']u mnie jest dobry wet , więc będzie przyjemnie z pożytecznym :diabloti: o widzisz :cool1: [quote name='Hanna R.']Ja wiem, że wszędzie nie nadążam - ale gdzie te cycki ? na miejscu są :evil_lol: no to teraz trochę tematycznie - czyli to co ostatnio na dogo jest naj :lol: gruba ciotka prawie się schowała za dzieciami i się cieszy :roll: Iguana Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 i ciotka karmiąca buuahahaha Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://img340.imageshack.us/img340/986/dsc0095r.jpg piekna ciocia:loveu: i piekne dzieciatko:loveu: i cycki tez klasa....:loveu::diabloti: a jak Luniasta plywa to sie nie moge napatrzec:loveu: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 wrrrrrrrrrrrrrrrrrr jaka demoniczna karmiąca ciocia :cool1: bardzo fajnie wyglądasz. Faktycznie masz czym oddychać :loveu::cool3: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]:crazyeye:...Weszko ....masz big cyc :razz::razz:...imponujący ...ja to nawet karmiąc takich nie miałam :placz:[/FONT] [FONT=Arial]Czy siostra produkuje tylko dziewczynki w jednym wygladzie :hmmmm:[/FONT]:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Waszko , Ty musisz pięknie śpiewać , takieeeeeeeeeee płucaaaaaaaaa :diabloti: a fakt , mała to skóra z Oliwki zdarta :) Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:...Weszko ....masz big cyc :razz::razz:...imponujący ...ja to nawet karmiąc takich nie miałam :placz:[/FONT] [FONT=Arial]Czy siostra produkuje tylko dziewczynki w jednym wygladzie :hmmmm:[/FONT]:evil_lol: wygląd przetestowany wygląd dobry wygląd jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1: Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']wygląd przetestowany wygląd dobry wygląd jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1: sie posikam:roflt::roflt: ale nie powinnam sie smiac bo sama mam wielkie doje:roll::shake:... tylko ze ja z tlustosci a Ty naturalnie:diabloti: a jaka nosisz miseczke (o biustonosz chodzi:roll:)? Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 a nie podlega to pod jakas ustawe o naruszeniu danych osobowych????:evil_lol: jo ale zdjecie ciebie skaczacej mogloby byc hitem pieknie wygladasz z siostrzenicami Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ale masz cycki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... tez mam takie:eviltong::diabloti: a ten piesek piekny:loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75'] a jaka nosisz miseczke (o biustonosz chodzi:roll:)?[/quote] miseczka P :diabloti: Piłka do kosza , przecięta na pół i złączona sznurkami :loveu: :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ja pierdziu:roll:.. zaraz przyjdzie Wasia i dostaniemy po pyskach:tard: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no i Wasiu wzbudziłaś ogólny zachwyt :cool1: czekamy na więcej prosimy o mocniej :cool1: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']ja pierdziu:roll:.. zaraz przyjdzie Wasia i dostaniemy po pyskach:tard:[/quote] z cyca ? :crazyeye: ałć :placz: :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']ja pierdziu:roll:.. zaraz przyjdzie Wasia i dostaniemy po pyskach:tard:[/quote] to znaczy, że jest też szansa na zdjęcie w biegu :cool1: Quote
AnkaG Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ale wywołałaś emocje :diabloti: Malutka rośnie jak na drożdżach :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lolka moje cycki też zmaleją jak schudnę :lol: albo raczej - "jeśli" schudnę :angryy: no i one nie są takie wielkie jak wyszły na tym zdjęciu - pisałam przeciez, ze takie zdjęcie, ze tak wyglądają :evil_lol: zwykłe C - bez szaleństw :lol: byliśmy pół dnia w sklepie :mdleje: kupilismy meble do kuchni wreszcie :multi: teraz stoją pięknie w pudełkach i czekają aż kupimy farby i pomalujemy kuchnię, potem aż kupimy blat, potem aż je poskręcamy - czyli moooze za jakieś dwa miesiące będziemy mieć kuchnię zamontowaną :loveu::loveu::loveu: i mamy wreszcie swoje pierwsze własne gary :evil_lol: padam na pysk... Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 czyli, że nie będzie fot w ruchu :roll: Quote
Tekla64 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 eee optymistka:evil_lol: moje przesla na nowy plot ponad polroku staly w stajni ale teraz juz mam trzy slupy wbetononwane:cool3: moze za niedlugo bede miala nowy przyzwoity plot:razz: ale nie chce nawet w myslach okreslic terminu:diabloti: bedzie jak bedzie:lol: za to bedzie ladny Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']czyli, że nie będzie fot w ruchu :roll:[/quote] nie byłyby estetyczne :lol: [quote name='Tekla64']eee optymistka:evil_lol: moje przesla na nowy plot ponad polroku staly w stajni ale teraz juz mam trzy slupy wbetononwane:cool3: moze za niedlugo bede miala nowy przyzwoity plot:razz: ale nie chce nawet w myslach okreslic terminu:diabloti: bedzie jak bedzie:lol: za to bedzie ladny[/quote] nooo ja już długo nie wytrzymam z takim bałaganem w kuchni więc mam parcie mocne na skończenie jej - dlatego też sami skręcamy itd żeby móc już kupić a nie jeszcze zbierać i zbierać i na emeryturze kupić :lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']nie byłyby estetyczne :lol: [/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz: napewno kłamiesz jak takie mleczanie mogą byc nieestetyczne :cool1: to daj zdjęcia kuchni w kartonach :cool1: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']czyli, że nie będzie fot w ruchu :roll: :roflt: [quote name='dbsst']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: napewno kłamiesz jak takie mleczanie mogą byc nieestetyczne :cool1: to daj zdjęcia kuchni w kartonach :cool1: [FONT=Arial]popieram ....daj :p[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol: Quote
Recommended Posts