Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']
ojej, a ja planowałam małe drzewko w tym roku :shake:

widzisz? będziesz musiała zmienić plany i sprowadzić jakiś baobab :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='madziamn']ja podobnie jak Weszka nie orientuje sie za bardzo o co biega ale Pepuli zdrówka zyczę

Pepka dziekuje

[quote name='Vectra']u mnie jest dobry wet , więc będzie przyjemnie z pożytecznym :diabloti:

o widzisz :cool1:

[quote name='Hanna R.']Ja wiem, że wszędzie nie nadążam - ale gdzie te cycki ?

na miejscu są :evil_lol:

no to teraz trochę tematycznie - czyli to co ostatnio na dogo jest naj :lol:

gruba ciotka prawie się schowała za dzieciami i się cieszy :roll:

Iguana

Posted

[FONT=Arial]:crazyeye:...Weszko ....masz big cyc :razz::razz:...imponujący ...ja to nawet karmiąc takich nie miałam :placz:[/FONT]

[FONT=Arial]Czy siostra produkuje tylko dziewczynki w jednym wygladzie :hmmmm:[/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:...Weszko ....masz big cyc :razz::razz:...imponujący ...ja to nawet karmiąc takich nie miałam :placz:[/FONT]

[FONT=Arial]Czy siostra produkuje tylko dziewczynki w jednym wygladzie :hmmmm:[/FONT]:evil_lol:

wygląd przetestowany wygląd dobry wygląd jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']wygląd przetestowany wygląd dobry wygląd jeden :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1:
sie posikam:roflt::roflt:

ale nie powinnam sie smiac bo sama mam wielkie doje:roll::shake:... tylko ze ja z tlustosci a Ty naturalnie:diabloti:
a jaka nosisz miseczke (o biustonosz chodzi:roll:)?

Posted

[quote name='lolka75']
a jaka nosisz miseczke (o biustonosz chodzi:roll:)?[/quote]
miseczka P :diabloti:
Piłka do kosza , przecięta na pół i złączona sznurkami :loveu:

:diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']ja pierdziu:roll:.. zaraz przyjdzie Wasia i dostaniemy po pyskach:tard:[/quote]
to znaczy, że jest też szansa na zdjęcie w biegu :cool1:

Posted

hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lolka moje cycki też zmaleją jak schudnę :lol: albo raczej - "jeśli" schudnę :angryy: no i one nie są takie wielkie jak wyszły na tym zdjęciu - pisałam przeciez, ze takie zdjęcie, ze tak wyglądają :evil_lol: zwykłe C - bez szaleństw :lol:

byliśmy pół dnia w sklepie :mdleje: kupilismy meble do kuchni wreszcie :multi: teraz stoją pięknie w pudełkach i czekają aż kupimy farby i pomalujemy kuchnię, potem aż kupimy blat, potem aż je poskręcamy - czyli moooze za jakieś dwa miesiące będziemy mieć kuchnię zamontowaną :loveu::loveu::loveu: i mamy wreszcie swoje pierwsze własne gary :evil_lol: padam na pysk...

Posted

eee optymistka:evil_lol:

moje przesla na nowy plot ponad polroku staly w stajni ale teraz juz mam trzy slupy wbetononwane:cool3:
moze za niedlugo bede miala nowy przyzwoity plot:razz: ale nie chce nawet w myslach okreslic terminu:diabloti:
bedzie jak bedzie:lol: za to bedzie ladny

Posted

[quote name='dbsst']czyli, że nie będzie fot w ruchu :roll:[/quote]

nie byłyby estetyczne :lol:

[quote name='Tekla64']eee optymistka:evil_lol:

moje przesla na nowy plot ponad polroku staly w stajni ale teraz juz mam trzy slupy wbetononwane:cool3:
moze za niedlugo bede miala nowy przyzwoity plot:razz: ale nie chce nawet w myslach okreslic terminu:diabloti:
bedzie jak bedzie:lol: za to bedzie ladny[/quote]

nooo ja już długo nie wytrzymam z takim bałaganem w kuchni więc mam parcie mocne na skończenie jej - dlatego też sami skręcamy itd żeby móc już kupić a nie jeszcze zbierać i zbierać i na emeryturze kupić :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie byłyby estetyczne :lol:
[/quote]
:placz::placz::placz::placz::placz::placz: napewno kłamiesz jak takie mleczanie mogą byc nieestetyczne :cool1:
to daj zdjęcia kuchni w kartonach :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']czyli, że nie będzie fot w ruchu :roll:

:roflt:

[quote name='dbsst']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: napewno kłamiesz jak takie mleczanie mogą byc nieestetyczne :cool1:
to daj zdjęcia kuchni w kartonach :cool1:

[FONT=Arial]popieram ....daj :p[/FONT]