zerduszko Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lolka moje cycki też zmaleją jak schudnę :lol: albo raczej - "jeśli" schudnę :angryy: no i one nie są takie wielkie jak wyszły na tym zdjęciu - pisałam przeciez, ze takie zdjęcie, ze tak wyglądają :evil_lol: zwykłe C - bez szaleństw :lol:[/quote] Kłamiesz coś. Chyba, że C 95 :diabloti: Ja właśnie zeszłam 1 miskę w dół :multi: Weszkowa dieta działa cuda ;) Quote
AnkaG Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ooo świetny pomysł - cudne będą te foty we mgle :multi: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/quote] huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: to czekam, już szykuje sobie chusteczki jednorazowe wrazie jakbym miała wytrysk - teraz jestem bardzo wrażliwa przecież :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mogłabyś dla mnie zrobić sesje w wodzie jak wyłaniasz się niczym Atena :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/QUOTE] sie pojszczalam:roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka'] i ciotka karmiąca buuahahaha http://img268.imageshack.us/img268/3434/dsc0114t.jpg Waszko, rany julek :crazyeye::evil_lol: Ja nie miałam tak nawet ani pod koniec ciąży, ani jak karmiłam jeszcze :evil_lol: To co będzie, jak naprawde bedziesz karmić??? :crazyeye::evil_lol: [quote name='dbsst']Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1: pewnie by i zrobiła, ale istnieją uzasadnione obawy, ze straci oczy :diabloti: [quote name='malawaszka'] byliśmy pół dnia w sklepie :mdleje: kupilismy meble do kuchni wreszcie :multi: teraz stoją pięknie w pudełkach i czekają aż kupimy farby i pomalujemy kuchnię, potem aż kupimy blat, potem aż je poskręcamy - czyli moooze za jakieś dwa miesiące będziemy mieć kuchnię zamontowaną :loveu::loveu::loveu: i mamy wreszcie swoje pierwsze własne gary :evil_lol: padam na pysk... Moja droga. Tak apropos poniekąd. Dzisiaj A pomalowął bramę i zaczął malować sztachety na tąże w garażu.... Istnieje obawa, ze może jednak będę miała sztachety na bramie, zamiast obleśniej siatki :cool1: A wszystko to... (nie, nie bo ciebie kocham), bo masz przyjechać :multi: Doceń to moja droga :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/quote] a mogła być pobiec za piłką ? :roll: bo to w celach badawczych , czy się nadajesz na dawce jajeczka :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 o w takiej mgle będę skakała - skakałam już wczoraj, ale w ubraniu :evil_lol: było bosko :loveu: dziecko nie do końca normalne :lol: a tu głównym elementem zdjęcia jest ten puci puci dołeczek :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100'] pewnie by i zrobiła, ale istnieją uzasadnione obawy, ze straci oczy :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt: - a jak juz wspomniała koleżanka wyżej proszę włóż gogle :lol: [quote name='Vectra']a mogła być pobiec za piłką ? :roll: bo to w celach badawczych , czy się nadajesz na dawce jajeczka :loveu: i na czworaka Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']:roflt::roflt::roflt::roflt: i na czworaka - a jak juz wspomniała koleżanka wyżej proszę włóż gogle :lol:[/QUOTE] ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 i kask , tak na wszelki wypadek :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka'] a tu głównym elementem zdjęcia jest ten puci puci dołeczek :loveu::loveu::loveu: a czy to czerwone możemy zastąpić listkiem figowym :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt:[/quote] czyli już drugie dziś :cool3: [quote name='Vectra']i kask , tak na wszelki wypadek :evil_lol:[/quote] a co boisz sie o uszy - w sumie tak moze się ogłuszyć :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt:[/quote] to nałóż tetrę , pampersy praktyczniejsze , ale tetra zdrowsza :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst'] a co boisz sie o uszy - w sumie tak moze się ogłuszyć :evil_lol:[/quote] kurde :roll: a brzuch ? przecież tam nasze jajeczka :placz: :placz: przeżyją obijanie ? Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']to nałóż tetrę , pampersy praktyczniejsze , ale tetra zdrowsza :diabloti:[/quote] lub usiądź na misce :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol: :roflt: Waszko, jak zobaczyłam to oczami mej wyobraźni......... to już nie chcę niczego innego oglądać :evil_lol: [quote name='dbsst']huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: to czekam, już szykuje sobie chusteczki jednorazowe wrazie jakbym miała wytrysk - teraz jestem bardzo wrażliwa przecież :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czym będziesz tryskać? :crazyeye: [quote name='dbsst'] a mogłabyś dla mnie zrobić sesje w wodzie jak wyłaniasz się niczym Atena :diabloti: Atena to z głowy wyszła :cool1: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']lub usiądź na misce :evil_lol:[/quote] ale to będzie musiała się obserwować :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']kurde :roll: a brzuch ? przecież tam nasze jajeczka :placz: :placz: przeżyją obijanie ?[/quote] zahartuje je................no chyba, że kieckę baletnicy to ustrojstwo sztywne i zadarte do góry więc będą i widoki i będzie bezpiecznie - jak w szwecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 hahaha tak debe można zastapić listkiem figowym tylko akurat mi sieskończyły hahaha ja już chyba nigdy za Wami nie nadażę :crazyeye: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100'] a czym będziesz tryskać? :crazyeye: aktualnie to pewnie mlekiem Atena to z głowy wyszła :cool1: oj tam głowa woda jeden pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']czyli już drugie dziś :cool3: [/QUOTE] no coz:roll:.... starosc nie radosc:roll: ale czujnas:shake:............:diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']zahartuje je................no chyba, że kieckę baletnicy to ustrojstwo sztywne i zadarte do góry więc będą i widoki i będzie bezpiecznie - jak w szwecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] szwedki mają C :hmmmmm: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']lub usiądź na misce :evil_lol: [quote name='Vectra']ale to będzie musiała się obserwować :evil_lol: ktoś jej musim poklikać, bo inaczej nie trafi :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha tak debe można zastapić listkiem figowym tylko akurat mi sieskończyły hahaha ja już chyba nigdy za Wami nie nadażę :crazyeye:[/quote] jak nalegasz może być bez listka :evil_lol: wystarczy, że się rozbierzesz i poskaczesz :loveu::cool3: Quote
Recommended Posts