Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha wariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lolka moje cycki też zmaleją jak schudnę :lol: albo raczej - "jeśli" schudnę :angryy: no i one nie są takie wielkie jak wyszły na tym zdjęciu - pisałam przeciez, ze takie zdjęcie, ze tak wyglądają :evil_lol: zwykłe C - bez szaleństw :lol:[/quote]
Kłamiesz coś. Chyba, że C 95 :diabloti:
Ja właśnie zeszłam 1 miskę w dół :multi: Weszkowa dieta działa cuda ;)

Posted

[quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/quote]

huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: to czekam, już szykuje sobie chusteczki jednorazowe wrazie jakbym miała wytrysk - teraz jestem bardzo wrażliwa przecież :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a mogłabyś dla mnie zrobić sesje w wodzie jak wyłaniasz się niczym Atena :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/QUOTE]

sie pojszczalam:roflt::roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']

i ciotka karmiąca buuahahaha
http://img268.imageshack.us/img268/3434/dsc0114t.jpg

Waszko, rany julek :crazyeye::evil_lol: Ja nie miałam tak nawet ani pod koniec ciąży, ani jak karmiłam jeszcze :evil_lol: To co będzie, jak naprawde bedziesz karmić??? :crazyeye::evil_lol:

[quote name='dbsst']Wasiu a masz zdjęcie jak skaczesz :cool1:

pewnie by i zrobiła, ale istnieją uzasadnione obawy, ze straci oczy :diabloti:

byliśmy pół dnia w sklepie :mdleje: kupilismy meble do kuchni wreszcie :multi: teraz stoją pięknie w pudełkach i czekają aż kupimy farby i pomalujemy kuchnię, potem aż kupimy blat, potem aż je poskręcamy - czyli moooze za jakieś dwa miesiące będziemy mieć kuchnię zamontowaną :loveu::loveu::loveu: i mamy wreszcie swoje pierwsze własne gary :evil_lol: padam na pysk...

Moja droga. Tak apropos poniekąd. Dzisiaj A pomalowął bramę i zaczął malować sztachety na tąże w garażu.... Istnieje obawa, ze może jednak będę miała sztachety na bramie, zamiast obleśniej siatki :cool1: A wszystko to... (nie, nie bo ciebie kocham), bo masz przyjechać :multi: Doceń to moja droga :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:[/quote]
a mogła być pobiec za piłką ? :roll: bo to w celach badawczych , czy się nadajesz na dawce jajeczka :loveu:

Posted

o w takiej mgle będę skakała - skakałam już wczoraj, ale w ubraniu :evil_lol: było bosko :loveu:

dziecko nie do końca normalne :lol:

a tu głównym elementem zdjęcia jest ten puci puci dołeczek :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Maga100']
pewnie by i zrobiła, ale istnieją uzasadnione obawy, ze straci oczy :diabloti:

:roflt::roflt::roflt::roflt:
- a jak juz wspomniała koleżanka wyżej proszę włóż gogle :lol:

[quote name='Vectra']a mogła być pobiec za piłką ? :roll: bo to w celach badawczych , czy się nadajesz na dawce jajeczka :loveu:

i na czworaka

Posted

[quote name='dbsst']:roflt::roflt::roflt::roflt:

i na czworaka - a jak juz wspomniała koleżanka wyżej proszę włóż gogle :lol:[/QUOTE]

ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt:

Posted

a tu głównym elementem zdjęcia jest ten puci puci dołeczek :loveu::loveu::loveu:

a czy to czerwone możemy zastąpić listkiem figowym :diabloti:

Posted

[quote name='lolka75']ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt:[/quote]
czyli już drugie dziś :cool3:

[quote name='Vectra']i kask , tak na wszelki wypadek :evil_lol:[/quote]

a co boisz sie o uszy - w sumie tak moze się ogłuszyć :evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']ide gacie przebrac:roll:.........................:roflt::roflt:[/quote]
to nałóż tetrę , pampersy praktyczniejsze , ale tetra zdrowsza :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

a co boisz sie o uszy - w sumie tak moze się ogłuszyć :evil_lol:[/quote]
kurde :roll: a brzuch ? przecież tam nasze jajeczka :placz: :placz: przeżyją obijanie ?

Posted

[quote name='malawaszka']ohhooo zadzieram kiece i leceee - będę skakać nago we mgle a TZ będzie cykał foty :roflt: a potem oczywiście wstawię na fo żebyście mogły popatrzeć :evil_lol:

:roflt:
Waszko, jak zobaczyłam to oczami mej wyobraźni......... to już nie chcę niczego innego oglądać :evil_lol:

[quote name='dbsst']huuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi: to czekam, już szykuje sobie chusteczki jednorazowe wrazie jakbym miała wytrysk - teraz jestem bardzo wrażliwa przecież :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a czym będziesz tryskać? :crazyeye:
[quote name='dbsst']
a mogłabyś dla mnie zrobić sesje w wodzie jak wyłaniasz się niczym Atena :diabloti:

Atena to z głowy wyszła :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']kurde :roll: a brzuch ? przecież tam nasze jajeczka :placz: :placz: przeżyją obijanie ?[/quote]
zahartuje je................no chyba, że kieckę baletnicy to ustrojstwo sztywne i zadarte do góry więc będą i widoki i będzie bezpiecznie - jak w szwecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
a czym będziesz tryskać? :crazyeye:

aktualnie to pewnie mlekiem

Atena to z głowy wyszła :cool1:
oj tam głowa woda jeden pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']zahartuje je................no chyba, że kieckę baletnicy to ustrojstwo sztywne i zadarte do góry więc będą i widoki i będzie bezpiecznie - jak w szwecji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
szwedki mają C :hmmmmm:

Posted

[quote name='dbsst']lub usiądź na misce :evil_lol:

[quote name='Vectra']ale to będzie musiała się obserwować :evil_lol:

ktoś jej musim poklikać, bo inaczej nie trafi :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha tak debe można zastapić listkiem figowym tylko akurat mi sieskończyły hahaha

ja już chyba nigdy za Wami nie nadażę :crazyeye:[/quote]

jak nalegasz może być bez listka :evil_lol:

wystarczy, że się rozbierzesz i poskaczesz :loveu::cool3: