Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dawałaś im jakaś piszczącą zabawkę ?
pamiętam jak ten noo wiesz .. był taki i dopadł taką lateksową żabę z piszczałką ... rany co on wyprawiał :mdleje: :evil_lol:

można na nie patrzeć godzinami :) a nie masz jak nagrać na żywo ?

Posted

Vectra napisał(a):
a dawałaś im jakaś piszczącą zabawkę ?
pamiętam jak ten noo wiesz .. był taki i dopadł taką lateksową żabę z piszczałką ... rany co on wyprawiał :mdleje: :evil_lol:

można na nie patrzeć godzinami :) a nie masz jak nagrać na żywo ?

nie - póki co czmychają na głośniejsze dźwięki, dopiero się oswajają, a nagrać nie mam jak - telefonem tylko

jakby w kocim pokoju zaczęła piszczeć zabawka to Hipek by wleciał razem z "drzwiami", którymi jest karton po lodówce :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie - póki co czmychają na głośniejsze dźwięki, dopiero się oswajają, a nagrać nie mam jak - telefonem tylko

jakby w kocim pokoju zaczęła piszczeć zabawka to Hipek by wleciał razem z "drzwiami", którymi jest karton po lodówce :evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

dobry sposób na drzwi i wykorzystanie kartonu:evil_lol:
śliczne foteczki uroczych maleństw kocich:loveu:. A jak tam Luniasta dzisiaj udało jej się czmychnąc na samotny spacerek?

Posted

śmiejcie się smiejcie :mad: :lol: na górze nie mamy NIC zrobione, futryn, podłóg - nic, i gdyby nie ten karton to nie miałabym jak izolować kotów od tych moich padalców kudłatych

a Luna dzisiaj nie czmychnęła :diabloti: pilnowałam gadzinę na każdym kombinowanym kroczku, aż miała moment, że usiadła koło J na kanapie i wierciła mu dziurę łapą żeby ją wypuścił :evil_lol: ale byliśmy twardzi :mad:

Posted

Kocie foteczki idealne :loveu: Jak na dogomanię przystało :lol:

Ostatnio, jak Gimloń dobrze sie sprawuje to mu powtarzam, ze dobry z niego piesek. Dobry, smaczny, wręcz przepyszny ;)
Tak mi sie z koteczkami na dogomanii skojarzyło :lol::p:lol:

Posted

Kociaki rosną w oczach! Śliczne są - ale tez nie pakuj ;) jeden mi styknie póki co.
Luniasta niezła kombinatorka. Koniecznie musisz ciułać na płot choćby byle jaki bo wcześniej dostaniesz zawału przez jej pomysły i ciągłe pilnowanie.

Posted

[quote name='Bullila.nl']Sliczne te kotki:loveu:
I nie nabijam sie wcale tylko serio pisze:eviltong:
Normalnie to za kotkami nie przepadam ale od tych slodycz niewiniatek bije;)

zapakować? :diabloti:

[quote name='Justa']http://img197.imageshack.us/img197/4584/dsc0018h.jpg

czemu nie jest już październik a dąbrowa jest tak daleko :placz::placz:

ano szkoda :placz:

[quote name='tangerine74']Kocie foteczki idealne :loveu: Jak na dogomanię przystało :lol:

Ostatnio, jak Gimloń dobrze sie sprawuje to mu powtarzam, ze dobry z niego piesek. Dobry, smaczny, wręcz przepyszny ;)
Tak mi sie z koteczkami na dogomanii skojarzyło :lol::p:lol:

skojarzenie piękne - zapakować? :diabloti:

[quote name='agbar']oooo kotusie....:loveu:

NIC NIE MOW!:diabloti::evil_lol:

:ekmm:

[quote name='weszka']Kociaki rosną w oczach! Śliczne są - ale tez nie pakuj ;) jeden mi styknie póki co.
Luniasta niezła kombinatorka. Koniecznie musisz ciułać na płot choćby byle jaki bo wcześniej dostaniesz zawału przez jej pomysły i ciągłe pilnowanie.

a skąd wiedziałaś, że będę chciała pakowac - do Ciebie zawiozę osobiście :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
skojarzenie piękne - zapakować? :diabloti:

Jest jeden problem z tymi pysznymi kotkami. Jestem wege i nie poradzę sobie z oprawieniem i podaniem takiej surowizny :eviltong: A Gimloń pewnie zafutrzonych nie ruszy...
Ale jak podhodujesz, tak do stycznia, to kto wie... Może z braku karmy (Eagle Pack zamknał fabrykę w USA i otwiera w Europie - mam zapas karmy do stycznia, a potem czekam na "nowe europejskie dostawy) Gimloń sie w końcu skusi na żywca ;)

Posted

tangerine74 napisał(a):
Jest jeden problem z tymi pysznymi kotkami. Jestem wege i nie poradzę sobie z oprawieniem i podaniem takiej surowizny :eviltong: A Gimloń pewnie zafutrzonych nie ruszy...
Ale jak podhodujesz, tak do stycznia, to kto wie... Może z braku karmy (Eagle Pack zamknał fabrykę w USA i otwiera w Europie - mam zapas karmy do stycznia, a potem czekam na "nowe europejskie dostawy) Gimloń sie w końcu skusi na żywca ;)

pffff :obrazic:

właśnie był sąsiad - w sensie gość, który kupił działkę sąsiednią i już wiemy ciut więcej niż tylko plotki, jakie po wsi chodziły :evil_lol: obok nas będzie wybieg dla koni - nie żadnej stadniny tylko facet ma dwa konie i one będą sobie tu się pasły :multi: :loveu::loveu::loveu: a dom będzie budował dalej więc widok piękny nam zostanie i przybędą jeszcze piękniejsze elementy - tylko pieski będą musiały się przyzwyczaić :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
no mus psieski przyzwyczaić , bo są konie cięte na psy jak pitbulle :cooldevi:

wiem właśnie - a to wystarczy jedno machnięcie kopytkiem i nie będę miała czego zbierać :shake: