Vectra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 to jest napad :diabloti: http://img228.imageshack.us/img228/7044/dsc0046.jpg mój TZ siedział właśnie i się gapił na kociaki :) co mu się nie zdarza , by dogo oglądać . no i co powiedział ...... szkoda że ta Warszawska tak blisko :( booo ten z bielą http://img365.imageshack.us/img365/208/dsc0048h.jpg jak Ivanek Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Vectra']to jest napad :diabloti: http://img228.imageshack.us/img228/7044/dsc0046.jpg mój TZ siedział właśnie i się gapił na kociaki :) co mu się nie zdarza , by dogo oglądać . no i co powiedział ...... szkoda że ta Warszawska tak blisko :( booo ten z bielą http://img365.imageshack.us/img365/208/dsc0048h.jpg jak Ivanek ehhh no szkoda :-( Quote
Vectra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 a dawałaś im jakaś piszczącą zabawkę ? pamiętam jak ten noo wiesz .. był taki i dopadł taką lateksową żabę z piszczałką ... rany co on wyprawiał :mdleje: :evil_lol: można na nie patrzeć godzinami :) a nie masz jak nagrać na żywo ? Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Vectra napisał(a):a dawałaś im jakaś piszczącą zabawkę ? pamiętam jak ten noo wiesz .. był taki i dopadł taką lateksową żabę z piszczałką ... rany co on wyprawiał :mdleje: :evil_lol: można na nie patrzeć godzinami :) a nie masz jak nagrać na żywo ? nie - póki co czmychają na głośniejsze dźwięki, dopiero się oswajają, a nagrać nie mam jak - telefonem tylko jakby w kocim pokoju zaczęła piszczeć zabawka to Hipek by wleciał razem z "drzwiami", którymi jest karton po lodówce :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='malawaszka']nie - póki co czmychają na głośniejsze dźwięki, dopiero się oswajają, a nagrać nie mam jak - telefonem tylko jakby w kocim pokoju zaczęła piszczeć zabawka to Hipek by wleciał razem z "drzwiami", którymi jest karton po lodówce :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 postaw na Warszawskiej bramke :angryy:i bier Iwanka opatentowałaś sposób na drzwi :razz::razz: Quote
madziamn Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dobry sposób na drzwi i wykorzystanie kartonu:evil_lol: śliczne foteczki uroczych maleństw kocich:loveu:. A jak tam Luniasta dzisiaj udało jej się czmychnąc na samotny spacerek? Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 śmiejcie się smiejcie :mad: :lol: na górze nie mamy NIC zrobione, futryn, podłóg - nic, i gdyby nie ten karton to nie miałabym jak izolować kotów od tych moich padalców kudłatych a Luna dzisiaj nie czmychnęła :diabloti: pilnowałam gadzinę na każdym kombinowanym kroczku, aż miała moment, że usiadła koło J na kanapie i wierciła mu dziurę łapą żeby ją wypuścił :evil_lol: ale byliśmy twardzi :mad: Quote
Justa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/4584/dsc0018h.jpg czemu nie jest już październik a dąbrowa jest tak daleko :placz::placz: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sliczne te kotki:loveu: I nie nabijam sie wcale tylko serio pisze:eviltong: Normalnie to za kotkami nie przepadam ale od tych slodycz niewiniatek bije;) Quote
tangerine74 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kocie foteczki idealne :loveu: Jak na dogomanię przystało :lol: Ostatnio, jak Gimloń dobrze sie sprawuje to mu powtarzam, ze dobry z niego piesek. Dobry, smaczny, wręcz przepyszny ;) Tak mi sie z koteczkami na dogomanii skojarzyło :lol::p:lol: Quote
agbar Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oooo kotusie....:loveu: NIC NIE MOW!:diabloti::evil_lol: Quote
weszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kociaki rosną w oczach! Śliczne są - ale tez nie pakuj ;) jeden mi styknie póki co. Luniasta niezła kombinatorka. Koniecznie musisz ciułać na płot choćby byle jaki bo wcześniej dostaniesz zawału przez jej pomysły i ciągłe pilnowanie. Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Bullila.nl']Sliczne te kotki:loveu: I nie nabijam sie wcale tylko serio pisze:eviltong: Normalnie to za kotkami nie przepadam ale od tych slodycz niewiniatek bije;) zapakować? :diabloti: [quote name='Justa']http://img197.imageshack.us/img197/4584/dsc0018h.jpg czemu nie jest już październik a dąbrowa jest tak daleko :placz::placz: ano szkoda :placz: [quote name='tangerine74']Kocie foteczki idealne :loveu: Jak na dogomanię przystało :lol: Ostatnio, jak Gimloń dobrze sie sprawuje to mu powtarzam, ze dobry z niego piesek. Dobry, smaczny, wręcz przepyszny ;) Tak mi sie z koteczkami na dogomanii skojarzyło :lol::p:lol: skojarzenie piękne - zapakować? :diabloti: [quote name='agbar']oooo kotusie....:loveu: NIC NIE MOW!:diabloti::evil_lol: :ekmm: [quote name='weszka']Kociaki rosną w oczach! Śliczne są - ale tez nie pakuj ;) jeden mi styknie póki co. Luniasta niezła kombinatorka. Koniecznie musisz ciułać na płot choćby byle jaki bo wcześniej dostaniesz zawału przez jej pomysły i ciągłe pilnowanie. a skąd wiedziałaś, że będę chciała pakowac - do Ciebie zawiozę osobiście :roflt: Quote
Alicja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Weszka przytkło Cie .......:diabloti::evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 malawaszka napisał(a):skojarzenie piękne - zapakować? :diabloti: Jest jeden problem z tymi pysznymi kotkami. Jestem wege i nie poradzę sobie z oprawieniem i podaniem takiej surowizny :eviltong: A Gimloń pewnie zafutrzonych nie ruszy... Ale jak podhodujesz, tak do stycznia, to kto wie... Może z braku karmy (Eagle Pack zamknał fabrykę w USA i otwiera w Europie - mam zapas karmy do stycznia, a potem czekam na "nowe europejskie dostawy) Gimloń sie w końcu skusi na żywca ;) Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 tangerine74 napisał(a):Jest jeden problem z tymi pysznymi kotkami. Jestem wege i nie poradzę sobie z oprawieniem i podaniem takiej surowizny :eviltong: A Gimloń pewnie zafutrzonych nie ruszy... Ale jak podhodujesz, tak do stycznia, to kto wie... Może z braku karmy (Eagle Pack zamknał fabrykę w USA i otwiera w Europie - mam zapas karmy do stycznia, a potem czekam na "nowe europejskie dostawy) Gimloń sie w końcu skusi na żywca ;) pffff :obrazic: właśnie był sąsiad - w sensie gość, który kupił działkę sąsiednią i już wiemy ciut więcej niż tylko plotki, jakie po wsi chodziły :evil_lol: obok nas będzie wybieg dla koni - nie żadnej stadniny tylko facet ma dwa konie i one będą sobie tu się pasły :multi: :loveu::loveu::loveu: a dom będzie budował dalej więc widok piękny nam zostanie i przybędą jeszcze piękniejsze elementy - tylko pieski będą musiały się przyzwyczaić :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 no mus psieski przyzwyczaić , bo są konie cięte na psy jak pitbulle :cooldevi: Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Vectra napisał(a):no mus psieski przyzwyczaić , bo są konie cięte na psy jak pitbulle :cooldevi: wiem właśnie - a to wystarczy jedno machnięcie kopytkiem i nie będę miała czego zbierać :shake: Quote
Vectra Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 a co z Hipciem ? czy pani która była , jest zdecydowana ? pytam , bo mi się na NK objawił w aukcjach allegro Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 si! Pani zdecydowana, ale allegra nie zdejmuję coby nie zapeszyć :p Quote
Pysia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zostałam ciocią!!! Urodził się dzisiaj Antoś :loveu::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Pysia napisał(a):Zostałam ciocią!!! Urodził się dzisiaj Antoś :loveu::multi::multi::multi: :multi: suuperrr to za Antosia :drinking: Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Vectra napisał(a):a co to za Antoś :hmmmm: synuś bouvika :loveu::multi: Quote
Recommended Posts