madziamn Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 jak dla mnie też Pepula odmłodniała przecież pisałam mnie tam się podoba:loveu: Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 madziamn napisał(a):jak dla mnie też Pepula odmłodniała przecież pisałam mnie tam się podoba:loveu: :loveu: najwazniejsze, że nie jest jej teraz tak gorąco jak wczesniej bo juzledwo człapała a i zapmniałam napisać, że wróciliśmy własnie od weta :mdleje: makabra bo byłam moim autem i zapomniałam nabić klimy :roflt: małośmy sie nie usmażyli :mdleje: musiałam wleźć ze wszyskimi trzema do gabinetu bo nie było cienia, zeby auto postawić :evil_lol: a musiałam zabrać towarzystwo bo nie lubię pojechac gdzies i się zastanawiać cały czas czy już uciekły czy jeszcze nie bo przecież Olka kursuje w te i wewte i czasem "se zapomni" zamknąć drzwi :mad: no i jeszcze mała kicia w kontenerku - o niej napisąłam na kocim wątku, u Pepy mamy poprawę na łapkach :multi: więc kontynuujemy leczenie, Hip dostał szczepionkę i powrót w jeszcze większy upał :mdleje: Quote
Vectra Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 panna kłopocińska :evil_lol: http://img338.imageshack.us/img338/8730/dsc0151u.jpg Quote
madziamn Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ta mina tez jest bezcenna pt.:idę stąd i dajcie mi święty spokój Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nooo Panna kłopocińska dzisiaj wykombinowała jak się wybrac na spacer - ja naiwnie myślałam, że po powrocie od weta w tym upale to nie będzie jej się chciało wędrować i jak chciała to ją wypuściłam bo poleciała do rodziców - tam ma też swoje miejsce i oczywiście mama z Oliwią zapewniały mnie, że będa pilnować :shock: taaaaa siedzę sobie spokojnie, nagle słyszę jak jazgocze - wyjrzałam i pomyślałam, że pewnie chce na spacer, wzięłam Hipka, Pepę i idziemy - ja wychodzę z nimi a Luna biegien do domu, za szybę i się gapi na mnie :crazyeye: ja idę w kierunku drogi, wołam ją wołam a ta stoi za szybą i się gapi i ani drgnie! no to zaczęłam się wkurzać i pomstować, że mi pies ocipiał do reszty itd... a mój ojciec w śmiech i mówi, że gdzie ja ją targam jak ona dopiero stamtąd wróciła i całą drogę jak leciała do domu to pyskowała i jazgotała :angryy::angryy::angryy: czyli coś ja wystraszyło, czyli albo ją ktoś pogonił, albo próbował złapać, albo już sama nie wiem co ale oszaleję chyba :shake: i nie chciała iść w tamtą stronę na spacer - wyszła dopiero jak poszłam w druga stronę na łąkę :roll: Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Vectra napisał(a):zbieraj na ogrodzenie :diabloti: zbieram kurna tylko coś kiepsko mi idzie wsio zostawiam u wetów :angryy: Quote
Alicja Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='malawaszka']zbieram kurna tylko coś kiepsko mi idzie wsio zostawiam u wetów :angryy: no zrób okopy , fosy i takie tam :razz: Quote
Vectra Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 malawaszka napisał(a):zbieram kurna tylko coś kiepsko mi idzie wsio zostawiam u wetów :angryy: nooooo :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='malawaszka']ja też :evil_lol: ale czasem mam ochotę ją kroić i solić :mad: jak wg niej ma za mało spacerków to ona się wybiera sama :angryy: ale jak kombinuje - snuje się po podwórku, ściemnia - ja widzę od razu jak ona się wybiera - wychodzi najpierw i na tarasie się przeciąga, siada i siedzi obserwując okolycę, za chwilę schodzi niżej i tam udaje że coś wącha, tu siknie tam skubnie trawkę i tak coraz dalej, coraz dalej :mad: jak to widzę to wołam - zero reakcji = mnie ciśnienie skacze, wołam znów, a ona przecież za daleko jest i nie słyszy a tam tyle ciekawych rzeeczy do obadania = para zaczyna mi iść uszami, wtedy zwykle (o ile nie ma w pobliżu Oliwki) wznacniam wołanie klikieRRRem :diabloti: no to już zaczyna się zbliżać jakby wracała, ale nie nie - nie ma tak łatwo - wtedy nagle dopada ją zmęczenie i musi się położyć - no lezy piesek sobie na podwórku i nic złego nei robi nie? grzeczny jest - nie idzie w długa - lezy sobie i patrzy jak trawka rośnie :motz:kij z tym, że ja ciągle wołam... i ona wtedy czeka - jak odpuszczę to polezy polezy i sru - teleport i nie ma psa - już sznupie u sąsiada :mad: a jak się uprę i nie odpuszczam to też nie jest tak łatwo - nie ma szans żeby przyszła jak wołam "złym tonem" - muszę wymusić na sobie uśmiech, zatiutiać, pozapewniać, że warto, że będzie coś fajnego - normalnie komedia :lol: ale komedia jak nie uda jej się czmychnąć bo jak jej się uda - dwa razy to zrobiła - to odchodziłam od zmysłów mając wizję, że ktoś ją złapał itd... bo tu różne ludzie mieszkają :shake::angryy: ale nogi z dupy powyrywam jak się który połasi :boom::2gunfire: ot i wyrzuciłam co mi na wątrobie leżało... :hand: U Nas metoda kliKKKKUrowa jest po prostu nie do przejścia... i nie ważne, czy akurat Rudy ruszył w pogoń za kotem, czy zobaczył swojego wroga - mogę śmiało rzec, że mój pies jest "odwoływalny'' w 99,9%:grins::grins::grins::evil_lol: Quote
madziamn Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 TO LUNIASTA NAPRAWDĘ SZNUPELA-WĘDROWNICZKA JEST:diabloti:. Musisz rzeczywiscie jakis płot załatwic bo dobrze to jej wędrowanie nie rokuje. Quote
Doginka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 A nie boisz się, że Luniastą jaki jaszczomb porwie jak tego Yorka?:razz: Może jaszczomb mały, ale jak jaki orzeł przyleci:evil_lol::cool3: Quote
aga1215 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 malawaszka napisał(a):nooo Panna kłopocińska dzisiaj wykombinowała jak się wybrac na spacer - ja naiwnie myślałam, że po powrocie od weta w tym upale to nie będzie jej się chciało wędrować i jak chciała to ją wypuściłam bo poleciała do rodziców - tam ma też swoje miejsce i oczywiście mama z Oliwią zapewniały mnie, że będa pilnować :shock: taaaaa siedzę sobie spokojnie, nagle słyszę jak jazgocze - wyjrzałam i pomyślałam, że pewnie chce na spacer, wzięłam Hipka, Pepę i idziemy - ja wychodzę z nimi a Luna biegien do domu, za szybę i się gapi na mnie :crazyeye: ja idę w kierunku drogi, wołam ją wołam a ta stoi za szybą i się gapi i ani drgnie! no to zaczęłam się wkurzać i pomstować, że mi pies ocipiał do reszty itd... a mój ojciec w śmiech i mówi, że gdzie ja ją targam jak ona dopiero stamtąd wróciła i całą drogę jak leciała do domu to pyskowała i jazgotała :angryy::angryy::angryy: czyli coś ja wystraszyło, czyli albo ją ktoś pogonił, albo próbował złapać, albo już sama nie wiem co ale oszaleję chyba :shake: i nie chciała iść w tamtą stronę na spacer - wyszła dopiero jak poszłam w druga stronę na łąkę :roll: malawaszka napisał(a)::loveu: najwazniejsze, że nie jest jej teraz tak gorąco jak wczesniej bo juzledwo człapała a i zapmniałam napisać, że wróciliśmy własnie od weta :mdleje: makabra bo byłam moim autem i zapomniałam nabić klimy :roflt: małośmy sie nie usmażyli :mdleje: musiałam wleźć ze wszyskimi trzema do gabinetu bo nie było cienia, zeby auto postawić :evil_lol: a musiałam zabrać towarzystwo bo nie lubię pojechac gdzies i się zastanawiać cały czas czy już uciekły czy jeszcze nie bo przecież Olka kursuje w te i wewte i czasem "se zapomni" zamknąć drzwi :mad: no i jeszcze mała kicia w kontenerku - o niej napisąłam na kocim wątku, u Pepy mamy poprawę na łapkach :multi: więc kontynuujemy leczenie, Hip dostał szczepionkę i powrót w jeszcze większy upał :mdleje: Luniasta ma humorki;) :evil_lol: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Alicja']no u Ciebie zawsze rozrywkowo :diabloti: bhahaha teraz dopiero zrozumiałam "do czego pijesz" :evil_lol: [quote name='Medorowa']U Nas metoda kliKKKKUrowa jest po prostu nie do przejścia... i nie ważne, czy akurat Rudy ruszył w pogoń za kotem, czy zobaczył swojego wroga - mogę śmiało rzec, że mój pies jest "odwoływalny'' w 99,9%:grins::grins::grins::evil_lol: :lol: [quote name='madziamn']TO LUNIASTA NAPRAWDĘ SZNUPELA-WĘDROWNICZKA JEST:diabloti:. Musisz rzeczywiscie jakis płot załatwic bo dobrze to jej wędrowanie nie rokuje. no własnie teraz siedzi koło J na kanapie i mu daje łapy i zaczyna kombinować żeby ją wypuścić - to jej obiecałam, że owszem wypuszczę - z Oliwią na smyczy :diabloti: [quote name='aga1215']Luniasta ma humorki;) :evil_lol: :loveu: [quote name='madziamn']przeciez to sznup jest:eviltong::diabloti: otóż to :lol: a wczoraj w nocy było u nas widać cudowne obłoki srebrzyste :loveu::multi: niesamowity widok, co prawda nie umywa się do widoku zorzy polarnej bo ta powala na kolana, ale obłoki srebrzyste też są cudne i magiczne :loveu: oczywiście zrobić zdjęcia czarnemu niebu nie jest łatwo więc wyszło mi co mi wyszło i nie oddaje efektu, no ale pamiątka jest :lol: Quote
tangerine74 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Sznupy tak mają: sznupanie, humorki, tarzanie i ucieczki :mad::cool3::angryy: Gimloń zaczął sie powaznie zachowywać, prawie zawsze przybiegać i genialnie uspił tym moja czujność. Ostatnio tez nagle wpadł na pomysł ucieczek. Na dokładke są to ucieczki w wykopaliskami. W zaleznosci od zawartosci wykopalisk pożera, próbuje sie tarzać albo zakopuje się... :mad: A jak się złoszczę i go zwymyslam, to akurat przechodzi sąsiadka, która go uwielia i oczywiście zawoła sznupeczka, który grzecznie usiadzie i poda łapkę :loveu: I potem ja jestem zołza, co sie nad kochanym pieseczkiem zneca :razz: Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='tangerine74']Sznupy tak mają: sznupanie, humorki, tarzanie i ucieczki :mad::cool3::angryy: Gimloń zaczął sie powaznie zachowywać, prawie zawsze przybiegać i genialnie uspił tym moja czujność. Ostatnio tez nagle wpadł na pomysł ucieczek. Na dokładke są to ucieczki w wykopaliskami. W zaleznosci od zawartosci wykopalisk pożera, próbuje sie tarzać albo zakopuje się... :mad: A jak się złoszczę i go zwymyslam, to akurat przechodzi sąsiadka, która go uwielia i oczywiście zawoła sznupeczka, który grzecznie usiadzie i poda łapkę :loveu: I potem ja jestem zołza, co sie nad kochanym pieseczkiem zneca :razz: skąd ja to znam :lol: Quote
Recommended Posts