Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']buahahaaaa http://img402.imageshack.us/img402/7443/dsc0036q.jpg :roflt:
pozbawiłaś jej najpiękniejszej części ciała:mad::lol:

no jak to? uszi zostali :diabloti:

[quote name='Alicja']no dobra ...niech Ci bedzie :p

:eviltong:

[quote name='Vectra']coś Ty jej zrobiła :mdleje:

buhahahahahah siiiiiiiiiiiikammmmmmmmmm :evil_lol:

:B-fly: czasem jak cżłowiek ma doła to robi różne dziwne rzeczy, żeby go zmniejszyć - teraz chodzę za Pepą i się zachwycam jaka jest słodka :oops: :evil_lol:

Posted

widzisz czemu ja nigdy nie mam doła ? a jak mam to krótko ? bo podziwiam mojego Frania , zawsze , co dzień , co chwila :diabloti:

ale ja Franiowi to mogę jedynie ogonek podciąć :placz: ale wtedy też się zachwycam , jaki ma śliczny :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']widzisz czemu ja nigdy nie mam doła ? a jak mam to krótko ? bo podziwiam mojego Frania , zawsze , co dzień , co chwila :diabloti:

ale ja Franiowi to mogę jedynie ogonek podciąć :placz: ale wtedy też się zachwycam , jaki ma śliczny :evil_lol:

haha no ale ja też się nieustannie i wciąż zachwycam moimi i Fifką się zachwycam jaka jest mądra i śliczna :evil_lol:

[quote name='Alicja']:roll: od jutra nie będzie fot Ozzulka :razz::razz: jak bede mieć doła to se go bede podcinać :diabloti:i zachwycać :loveu:

:lol:

Posted

[quote name='Justa']
swoją drogą dzięki tym postrzyżynom wyłoniła się idealnie prosta górna linia :evil_lol::loveu:

:-x nie naśmiewać się z Pepowej budowy - łapki też ma krzywe jak nieboskie stworzenie - ale zobaczymy jakie Ty będziesz miała jak będziesz miała ze sto lat tak jak Pepa :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:-x nie naśmiewać się z Pepowej budowy - łapki też ma krzywe jak nieboskie stworzenie - ale zobaczymy jakie Ty będziesz miała jak będziesz miała ze sto lat tak jak Pepa :evil_lol: :loveu:

:roflt: .....i włosy na uszach :roflt::roflt::roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
:-x nie naśmiewać się z Pepowej budowy - łapki też ma krzywe jak nieboskie stworzenie - ale zobaczymy jakie Ty będziesz miała jak będziesz miała ze sto lat tak jak Pepa :evil_lol: :loveu:

boję się pomyśleć - już mam krzywe :placz:

Posted

Vectra napisał(a):
a masz włosy w uszach ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:placz::placz::placz:

jakby tak sie przyjżeć to jestem całkiem podobna do Pepy.. :mdleje: :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']:placz::placz::placz:

jakby tak sie przyjżeć to jestem całkiem podobna do Pepy.. :mdleje: :evil_lol:

:razz::razz: to noł stres ...jeszcze tylko Waszka Cie obetnie :p