Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
to zmyłka jest :kociak: jakbyś widziała co Joga potrafi upolować ...:eek2:

rozumiem, znaczy ona się przyczaja tak? ;)

.... chyba nie chcę wiedzieć "co" ona potrafi upolować.... :diabloti:

Posted

jambi
nooooo genialna fota! http://img836.imageshack.us/img836/7282/dsc0021yg.jpg "Zwis Koci"....

wygląda na takiego co mu żadna mysz się nie wymknie :roflt: i jaka bystrość w oczach...

WATACHA
Ha,ha,ha ale "aparat".Wygląda jakby sobie moczył nóżkę w jeziorku, tylko wody brak :smile:

wilczy zew
Wygląda jak rottweiler w pozycji relaksacyjnej :lol:

Saththa
http://img836.imageshack.us/img836/7282/dsc0021yg.jpg normalnie gimnazstyka artystyczna, głowka tu nózka tam :-D

oj tam czepiacie się, a wysportowane, giętkie i zrelaksowane ciało jest niezbędne każdemu kociemu elegantowi w prezentowaniu jego umiejętności :lol::evil_lol:;):p

Posted

Fides79 napisał(a):
oj tam czepiacie się, a wysportowane, giętkie i zrelaksowane ciało jest niezbędne każdemu kociemu elegantowi w prezentowaniu jego umiejętności :lol::evil_lol:;):p

Ja przepraszam, ja się nie czepiam ja podziwiam :D

Posted

malawaszka napisał(a):
mamy nowy domek dla gości - zapraszam :diabloti:

To kiedy mogę się wprowadzić? :cool3: Mnie się podoba :multi:

Dlaczego te dwie zabudowane ściany nie są do samej podłogi? Psu będzie wiało :mad:

Posted

wilczy zew napisał(a):
To kiedy mogę się wprowadzić? :cool3: Mnie się podoba :multi:

Dlaczego te dwie zabudowane ściany nie są do samej podłogi? Psu będzie wiało :mad:

zapraszam - póki Gucio nie przyjedzie to miejscówka wolna :D haha dolną jak i górną przestrzeń zabuduję we własnym zakresie - też na to zwróciłam uwagę - zwłaszcza na tym moim wygwizdowie ;)

Posted

Ja bym górę zostawiła tak jak jest-pewien przewiew jest konieczny,zwłaszcza w upał.
Tylko te dwie zabudowane,żeby psu nie wiało jak się położy. Gdy będzie bardzo zimno to ma budę.