Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']To ja też się piszę na kubrak, tylko bardziej dziewczęcy :P

to wyszukaj ortalion różowy albo w kfiotki :D

Oliwia namalowała SZOPKĘ :crazyeye: :evil_lol::diabloti: jak bogackiego nie było mnie przy tym :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
oto jest pytanie haha :lol:

uprzedzila mnie funciakowa z tym pytaniem ...jakaś uzdolniona plastycznie satanistka Ci w domu rośnie :lol:

ubranka the best

Posted

Waszko poproś Oliwię o interpretację rysunku ;)

Aaaa ciotki niech się nie czepiają krzyża bo się dziecku małemu troszkę się proporcje zachwiały i od razu wielkie halooo:eviltong:
Ciekawe jak Wy rysowałyście w jej wieku :razz::lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mogłybyśmy zrobić tylko kurtek już nie mam do pocięcia - musiałabym się po lumpach przejść a tu nigdzie nie ma :lol:

pomijając kwestie artyzmu najmłodszego pokolenia Waszek, chciałabym się odnieśc jednak do artyzmu starszych pokoleń... no Ty mi "cioteczko" nie mów że u Was lumpów nie ma... a w okolicznych metropoliach to mało? to otwierasz ten biznes czy dla siebie będziesz trzymać?

Posted

jambi napisał(a):
pomijając kwestie artyzmu najmłodszego pokolenia Waszek, chciałabym się odnieśc jednak do artyzmu starszych pokoleń... no Ty mi "cioteczko" nie mów że u Was lumpów nie ma... a w okolicznych metropoliach to mało? to otwierasz ten biznes czy dla siebie będziesz trzymać?

no jak będę "na mieście" to zajrzę gdzieś, ale nie wiem kiedy to będzie - może jutro bo się wybieram, aaa tylko Ty być chciała na Arona czy na maluchy? bo jak na Arona to ja nie wiem skąd wziąć takie wielkie kurtki :mdleje: a sztukowane będzie brzydkie i obciachowe:roll:

Posted

nie wiem - rózne widziałam ceny kocyków - a te za grosze to takie cienizny liche są, a te z bluz są porządniejsze, nie szukałam nigdy takich materiałów i nie wiem ile to może kosztować :niewiem:

Posted

Lukałam na allegro i ceny okazyjne, nawet tych grubszych, ale to trzeba by się bawić na większą skalę, żeby się opłacało. Nie wiem jak w sklepach, ale nie wydaje mi się żeby wychodziło drożej niż ciuchy w lumpie.

Posted

[quote name='Fides79']http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00070489
to najtańszy kocyk polarowy jaki spotkałam ;)
z reguły w marketach są po około 10 zł czasem więcej :)
te kocyki są genialne , super mięciutki i cieplutkie , ja szyłam z tego ubranka :)
kocyki mają tą zaletę , że bardzo szybko wysychają i dobrze wchłaniają wilgoć.

dużo taniej wychodzi kupić ortalion i polar , niż kurtki plus bluzy .... z ubrań jest zbyt dużo odpadów ... szyłam to to , więc wiem ;)
poszukaj na allegro , ja za metr bieżący ortalionu o szerokości 150cm .. płaciłam 5 zł