Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Bigosku Vectro nie chcecie zająć się modą ciążową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bigos napisał(a):
powstają wstępne szkice:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oczywiście , tylko modelka nam coś 4 stycznia chce się wyłamać i schudnąć :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kochani Moi :cool3: uwaga będzie mowa :grins:

Życzę Wam dziś udanej zabawy - odstresowania się, szaleństwa w gronie przyjaciół
Życzę Wam od jutra włącznie - Udanego nowego roku - żeby cały 2010 obfitował w pozytywne wydarzenia - tym co mają urodzić niech urodzą zdrowe i śliczne dzieciaczki, tym co już mają te dzieciaczki życzę żeby te dzieciaczki rosły i zdrowo się rozwijały, tym co nie mają a chcą mieć zyczę żeby się udało, a tym co nie mają i nie chcą mieć zyczę żeby się udało nie mieć :lol: . Tym, którzy pomagają bezdomnym psiakom i kociakom życzę żeby było jak najmniej potrzebujących zwierzaków, żeby mieli chwile dla siebie.
Kochani - samych sukcesów w czym tylko sobie zamarzycie - w życiu, w pracy, w domu!!!

Dziękuję za uwagę - kooochammm Was

i się normalnie wzruszyłam :)

Posted

malawaszka napisał(a):
Oczywiście, że tak - ten niebieski został pomyslany specjalnie dla ciężarówek :grins:

mniaaaaaaaaaaaaaaaam :evil_lol:

Vectra napisał(a):
oczywiście , tylko modelka nam coś 4 stycznia chce się wyłamać i schudnąć :diabloti:

taaaaaaaak ma takie plany to nie liczcie na to bo ona będzie już zawsze groooooooba :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
Waszeczko ...mój likierek wyśmienity ....lepszy od szeridana czy jak mu tam było

nooo pyszny , a ile tańszy i przynajmniej wiadomo co TAM w środku ;)

Posted

[quote name='Vectra']a Wasia to przepraszam gdzie się zapodziała ? czyżby miała kuchnię i nadrabia stracony czas jako idealna gospodyni ? :evil_lol:

bliźniaki produkuje ;)

Posted

Waszeniu, ba ja się zaczynam martwić czy ty nie zatrułaś się tym likierem :shake:
Zmiksowałaś mleko razem z puszką? Bo teraz patrzę, ze nie napisałam ci, ze ugotowane mleko trzeba z puszki wyjąć :placz:

Posted

[quote name='Maga100']Waszeniu, ba ja się zaczynam martwić czy ty nie zatrułaś się tym likierem :shake:
Zmiksowałaś mleko razem z puszką? Bo teraz patrzę, ze nie napisałam ci, ze ugotowane mleko trzeba z puszki wyjąć :placz:

no widzisz coś narobiła :diabloti::placz: