dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 uffff to git, że z Fiflakiem jednak ok a że ty jesteś zwykła panikara :cool1: jak tam dzionek zleciał moja ukochana Maławaszko :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='dbsst']uffff to git, że z Fiflakiem jednak ok a że ty jesteś zwykła panikara :cool1: jak tam dzionek zleciał moja ukochana Maławaszko :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :shock: :stupid: jakby nie było to dalej się martwię i Fifkulca - zrzygała się czymś dziwnym... na mój kamienny parapet zresztą, ale to drobnostka :roll: coś żołtego co stężało jak wosk :shock: na szczęście się nie wżarło :roll: no i bidna jest nadal lalusia moja - zastanawiam się czy to nie nałozyło się na raz jakieś przytrucie i ten cholerny materac, albo w ogóle tylko przytrucie bo ta kupa... i rzyganko... mam po spaniu znowu... Quote
Vectra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ty jednak jesteś pechowa :diabloti: jak nie urok , to przemarsz wojsk :mdleje: Quote
Doginka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Qrde, może Fifulec soś zjadła zanim chciałaś ją "zabić":crazyeye: Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej histori pechowej;) Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 materac kota nie uszkodzi a rzyganko sranko - wprawiaj się :evil_lol: dziś byliśmy w gościach i ktoś puścił takiego smroda, że szok to tak na marginesie ni w 5 ni w 10 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Vectra']Ty jednak jesteś pechowa :diabloti: jak nie urok , to przemarsz wojsk :mdleje:[/QUOTE] tam zaraz pechowa - długo był spokój, poza tym wreszcie J się udało wykuć w ścianie taki kanał, że zmywarka nie będzie się wybijała przed szereg (stanowczo rzekłam veto takiemu pomysłowi) no więc musiało się zes**ć [quote name='Doginka']Qrde, może Fifulec soś zjadła zanim chciałaś ją "zabić":crazyeye: Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej histori pechowej;)[/QUOTE] trzymaj! [quote name='dbsst']materac kota nie uszkodzi a rzyganko sranko - wprawiaj się :evil_lol: dziś byliśmy w gościach i ktoś puścił takiego smroda, że szok to tak na marginesie ni w 5 ni w 10 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no pikny margines hahaha Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 chciałam dodac coś od siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']jakby nie było to dalej się martwię i Fifkulca - zrzygała się czymś dziwnym... na mój kamienny parapet zresztą, ale to drobnostka :roll: coś żołtego co stężało jak wosk :shock: na szczęście się nie wżarło :roll: no i bidna jest nadal lalusia moja - zastanawiam się czy to nie nałozyło się na raz jakieś przytrucie i ten cholerny materac, albo w ogóle tylko przytrucie bo ta kupa... i rzyganko... mam po spaniu znowu...[/QUOTE] zestresowałaś zwierzaki tymi hałasami i tłuczonym szkłem, a teraz się dziwisz...lepiej idź spać :eviltong: jutro będzie nowy, piękny dzień :p Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 na pożegnanie z kruszkiem hatorrrr :evil_lol: ktoś bułkę pożożył na pieńku Quote
Doginka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wow, a tej co tak gały świecą:crazyeye::loveu: http://img504.imageshack.us/img504/6330/dsc0026f.jpg Wkleiłaś mała Olivkę koło starszej Olivki:crazyeye: http://img510.imageshack.us/img510/2320/dsc0023sh.jpg Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Grzyby-Bułki :p Ale duża dziewczyna z tej Olivki, kilka m-cy temu wyglądała dziecinniej ;) Ile ona ma, 6? Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Oliwka jest taka wielka, że ja nie wierze pamiętam zdjęcia jak była maluńkim okruszkiem a teraz istna pannica------------------jestem w szoku :cool1: a koty jak to koty :eviltong: za to bułgrzybki w dechę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ile Iga liczy? Bo ona jakaś duża :crazyeye: [quote name='dbsst']chciałam dodac coś od siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak zawsze wspaniałe entrez :diabloti: Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Maga100'] jak zawsze wspaniałe entrez :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Cola']zestresowałaś zwierzaki tymi hałasami i tłuczonym szkłem, a teraz się dziwisz...lepiej idź spać :eviltong: jutro będzie nowy, piękny dzień :p nie zasnę... :roll: [quote name='Doginka']Wow, a tej co tak gały świecą:crazyeye::loveu: http://img504.imageshack.us/img504/6330/dsc0026f.jpg czaruje [quote name='zerduszko']Grzyby-Bułki :p Ale duża dziewczyna z tej Olivki, kilka m-cy temu wyglądała dziecinniej ;) Ile ona ma, 6? :crazyeye:poniosło Cię deczko :evil_lol: 4,5 :cool3: [quote name='dbsst']Oliwka jest taka wielka, że ja nie wierze pamiętam zdjęcia jak była maluńkim okruszkiem a teraz istna pannica------------------jestem w szoku :cool1: a koty jak to koty :eviltong: za to bułgrzybki w dechę :evil_lol: ja też jestem w szoku za kazdym razem jak mi coś odpowie na co sama bym nie wpadła - uczeń przerasta mistrza w wieku 4,5 roku :roflt: ja Ci dam koty jak koty :mad: [quote name='Maga100']Ile Iga liczy? Bo ona jakaś duża :crazyeye: :hmmmm: Iguana urodzona 6 lutego więc niebawem 9 miesięcy :mdleje: Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 może sprzedasz nam kilka tekstów jestem ciekawa jak uczeń mistrza się umie odgryźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to do łatwych nie należy :evil_lol::evil_lol: miaaauu:cool3: Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']:crazyeye:poniosło Cię deczko :evil_lol: 4,5 :cool3:[/QUOTE] :crazyeye: no szok, wygląda na więcej... się starzeje :diabloti: Ja tak porównuję do naszej Młodej jak miała 5 wyglądała dziecinniej, a Oliwi się ludzkie rysy porobiły :eviltong: Młoda ma 12 z czymś i naprawdę... padam. Tak ustawiła koleżankę, które chciała żeby jej sunia ze schronu i pies z rodo miały młode, że oba wykastrowane :evil_lol: Dzieci :roll: Quote
dbsst Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zerduszko'] Młoda ma 12 z czymś i naprawdę... padam. Tak ustawiła koleżankę, które chciała żeby jej sunia ze schronu i pies z rodo miały młode, że oba wyskatrowane :evil_lol: Dzieci :roll:[/QUOTE] to ja się piszę na szczeniaki hahahahahaha Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ale po mojej Młodej szczeniaki?? Nie polecam :shake: :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a kto zrobił takie kuku mojemu postowi :crazyeye: nie wiem co tam chciałam przekazać.... idę spać :roflt: haha chyba stres źle na mnie wpływa :crazyeye: Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Waszka, zdrowie :drinka: Ty Młodą podejrzewasz o takie coś?? :obrazic: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 nic nie piłam :obrazic: musiała mi się klawiatura przestawić a posłałam nie czytając :oops: :evil_lol: jak mam zwierzaka chorego to ani kropelki w razie jakbym musiała jechać na dyżur :roll: Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 To sama mam pić :placz: Niechcący kliknęłam w czyjś podpis z tym ptroa-petition english Polecam nie oglądanie filmiku :-( Quote
Recommended Posts