Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uffff to git, że z Fiflakiem jednak ok a że ty jesteś zwykła panikara :cool1:
jak tam dzionek zleciał moja ukochana Maławaszko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']uffff to git, że z Fiflakiem jednak ok a że ty jesteś zwykła panikara :cool1:
jak tam dzionek zleciał moja ukochana Maławaszko :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:shock: :stupid:

jakby nie było to dalej się martwię i Fifkulca - zrzygała się czymś dziwnym... na mój kamienny parapet zresztą, ale to drobnostka :roll: coś żołtego co stężało jak wosk :shock: na szczęście się nie wżarło :roll:
no i bidna jest nadal lalusia moja - zastanawiam się czy to nie nałozyło się na raz jakieś przytrucie i ten cholerny materac, albo w ogóle tylko przytrucie bo ta kupa... i rzyganko... mam po spaniu znowu...

Posted

materac kota nie uszkodzi
a rzyganko sranko - wprawiaj się :evil_lol:

dziś byliśmy w gościach i ktoś puścił takiego smroda, że szok to tak na marginesie ni w 5 ni w 10 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ty jednak jesteś pechowa :diabloti: jak nie urok , to przemarsz wojsk :mdleje:[/QUOTE]

tam zaraz pechowa - długo był spokój, poza tym wreszcie J się udało wykuć w ścianie taki kanał, że zmywarka nie będzie się wybijała przed szereg (stanowczo rzekłam veto takiemu pomysłowi) no więc musiało się zes**ć

[quote name='Doginka']Qrde, może Fifulec soś zjadła zanim chciałaś ją "zabić":crazyeye:
Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec tej histori pechowej;)[/QUOTE]

trzymaj!

[quote name='dbsst']materac kota nie uszkodzi
a rzyganko sranko - wprawiaj się :evil_lol:

dziś byliśmy w gościach i ktoś puścił takiego smroda, że szok to tak na marginesie ni w 5 ni w 10 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no pikny margines hahaha

Posted

[quote name='malawaszka']jakby nie było to dalej się martwię i Fifkulca - zrzygała się czymś dziwnym... na mój kamienny parapet zresztą, ale to drobnostka :roll: coś żołtego co stężało jak wosk :shock: na szczęście się nie wżarło :roll:
no i bidna jest nadal lalusia moja - zastanawiam się czy to nie nałozyło się na raz jakieś przytrucie i ten cholerny materac, albo w ogóle tylko przytrucie bo ta kupa... i rzyganko... mam po spaniu znowu...[/QUOTE]

zestresowałaś zwierzaki tymi hałasami i tłuczonym szkłem, a teraz się dziwisz...lepiej idź spać :eviltong: jutro będzie nowy, piękny dzień :p

Posted

Oliwka jest taka wielka, że ja nie wierze pamiętam zdjęcia jak była maluńkim okruszkiem a teraz istna pannica------------------jestem w szoku :cool1:

a koty jak to koty :eviltong:

za to bułgrzybki w dechę :evil_lol:

Posted

Ile Iga liczy? Bo ona jakaś duża :crazyeye:

[quote name='dbsst']chciałam dodac coś od siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak zawsze wspaniałe entrez :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']zestresowałaś zwierzaki tymi hałasami i tłuczonym szkłem, a teraz się dziwisz...lepiej idź spać :eviltong: jutro będzie nowy, piękny dzień :p

nie zasnę... :roll:

[quote name='Doginka']Wow, a tej co tak gały świecą:crazyeye::loveu:
http://img504.imageshack.us/img504/6330/dsc0026f.jpg

czaruje

[quote name='zerduszko']Grzyby-Bułki :p

Ale duża dziewczyna z tej Olivki, kilka m-cy temu wyglądała dziecinniej ;) Ile ona ma, 6?

:crazyeye:poniosło Cię deczko :evil_lol: 4,5 :cool3:

[quote name='dbsst']Oliwka jest taka wielka, że ja nie wierze pamiętam zdjęcia jak była maluńkim okruszkiem a teraz istna pannica------------------jestem w szoku :cool1:

a koty jak to koty :eviltong:

za to bułgrzybki w dechę :evil_lol:

ja też jestem w szoku za kazdym razem jak mi coś odpowie na co sama bym nie wpadła - uczeń przerasta mistrza w wieku 4,5 roku :roflt:

ja Ci dam koty jak koty :mad:

[quote name='Maga100']Ile Iga liczy? Bo ona jakaś duża :crazyeye:

:hmmmm: Iguana urodzona 6 lutego więc niebawem 9 miesięcy :mdleje:

Posted

może sprzedasz nam kilka tekstów jestem ciekawa jak uczeń mistrza się umie odgryźć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a to do łatwych nie należy :evil_lol::evil_lol:
miaaauu:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:poniosło Cię deczko :evil_lol: 4,5 :cool3:[/QUOTE]
:crazyeye: no szok, wygląda na więcej... się starzeje :diabloti:
Ja tak porównuję do naszej Młodej jak miała 5 wyglądała dziecinniej, a Oliwi się ludzkie rysy porobiły :eviltong: Młoda ma 12 z czymś i naprawdę... padam. Tak ustawiła koleżankę, które chciała żeby jej sunia ze schronu i pies z rodo miały młode, że oba wykastrowane :evil_lol: Dzieci :roll:

Posted

[quote name='zerduszko'] Młoda ma 12 z czymś i naprawdę... padam. Tak ustawiła koleżankę, które chciała żeby jej sunia ze schronu i pies z rodo miały młode, że oba wyskatrowane :evil_lol: Dzieci :roll:[/QUOTE]
to ja się piszę na szczeniaki hahahahahaha

Posted

no Oliwia dođ wzrođnita jak na swj wiek + wyrostowo i gadkowo te + cyasem jak pryzjad ynajmo siostry y dyiecmi to syok jakie one rne sa + tamte takie dyidyiusie jesycye

hahah ale mam nadyieje, ye same nie kastrowaz :evil_lol:

Posted

nic nie piłam :obrazic: musiała mi się klawiatura przestawić a posłałam nie czytając :oops: :evil_lol: jak mam zwierzaka chorego to ani kropelki w razie jakbym musiała jechać na dyżur :roll: