Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyszłam Cię nadal molestować o wyjazd do Warszawki w listopadzie :diabloti:[/FONT]

i ja i ja i ja :cool1: bo jak Ty nie przyjedziesz to ta moja sis xero pewnie też nie :shake:

[quote name='weszka']Zdechłam ze śmiechu wielokrotnie :roflt:Ciotki się rozwinęły w dyskusji :diabloti:

bosh dobrze, że udało Cie się z tego zdechnięcia wielokrotnego jednak wrócić do nas :evil_lol:

Gdzie jesteś Wasiu :placz:

Posted

weszka napisał(a):
Było ciężko ale się zebrałam, podtarłam (bo popuściłam co nieco ;)) i jakoś się dźwignęłam :D:diabloti:

kolejna nietrzymająca mocz - jest to swojego problem w Polsce ale nie myślałam, ze aż taki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to poćwiczymy puść monetę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Problem społeczny hihihi No dobra idę pracować bo i mnie ponosi fantazja!

to owocnej pracy - tylko nie wiem czy sie skupisz skoro masz mokre gacie - sama powiedziałaś, że popuściłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']:placz: :placz: :placz: :placz:

Wasiu srasiu , będziemy juś doble :placz: :placz: :placz:

tak, tak :placz: i ubierzemy się na różowo :placz:

Posted

dbsst napisał(a):
to owocnej pracy - tylko nie wiem czy sie skupisz skoro masz mokre gacie - sama powiedziałaś, że popuściłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:diabloti::evil_lol:

malawaszka napisał(a):
wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake:

:-(:-(:-(

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jakie dałaś ustawienia na mgłe ?? ja za cholere nie umie :placz:[/FONT]

zobacz we właściwościach - nie robiłam nic specjalnego - na wyczucie leciało

Posted

[quote name='malawaszka']zobacz we właściwościach - nie robiłam nic specjalnego - na wyczucie leciało

[FONT=Arial]:diabloti:jutro bede trenować :razz:jak bedzie mgła :evil_lol:[/FONT]