dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']melduje , że sie nie rozmnażam :diabloti:[/quote] ale jaki jest tego powód mam nadzieję, że nie wątrobiany kolor :diabloti::lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 szukam odpowiednich genów u reproduktora :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']szukam odpowiednich genów u reproduktora :diabloti:[/quote] tylko nie szukaj za idealnych - odrazu powiem nie znajdziesz takich :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']tylko nie szukaj za idealnych - odrazu powiem nie znajdziesz takich :evil_lol:[/quote] zdaje się na Twoje doświadczenie :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']zdaje się na Twoje doświadczenie :diabloti:[/quote] o nie mojego reproduktora ci nie oddam :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 e tam , używanego nie chce :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']e tam , używanego nie chce :diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chcesz świeżego i idealnego :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to może znaczyć, że Twoje geny zostaną tylko Twoje :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chcesz świeżego i idealnego :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to może znaczyć, że Twoje geny zostaną tylko Twoje :evil_lol:[/quote] to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti:[/quote] jest coś w tym tylko za bardzo nie wiem co :evil_lol: idę spać póki jeszcze mam całe noce dla siebie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti: to się nazywa klonowanie i w twoim przypadku świat by tego nie zniósł :diabloti: [quote name='dbsst']jest coś w tym tylko za bardzo nie wiem co :evil_lol: idę spać póki jeszcze mam całe noce dla siebie :evil_lol: i myslisz, ze dasz rade na zapas? :roll::diabloti: Jak to cudownie, gdy ty już wreszcie bedziesz się męczyć z Jaśkiem jedzącym co 2h (z wielkiej jak arbuz piersi twej), Tadzio w tym czasie już bedzie grzecznie leżał w łóżeczku od 19.30 do 9.00 rano przynajmniej, i snu swej mamuni nie zakłóci niczym :loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 nooo emocje opadły więc na dobranoc wyciszająca mgła :loveu: biegałam w niej wczoraj z aparatem i czułam się nak dziecko, które biegnie za motylkiem coraz dalej i dalej, aż usłyszałam z lasu pokrzykiwanie koziołka i w te pędy do domu bom się wystraszyła, że jeszcze mógłby mnie pomylić z jakąś rączą łanią bo to chyba rykowisko się zbliża :errrr: Quote
madziamn Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Moniczko nawet pewnie nikt nie zauważył że to juz 3000 strona galeryi. Zdjecia we mgle piękne:loveu::loveu::loveu:. Quote
ariss Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/5485/dsc0225bc.jpg wow:crazyeye::loveu::loveu::loveu: no i 3000 masz juz na liczniku:razz:GRATKI:multi: Quote
agbar Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 O zesz w mordke jezyka..ale piekna mgla.... Quote
Tekla64 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 zdjecia super, tyz takie mgly mam ino nie umam ich ufocic, wazne ze kto inny to umie i robi:razz: ale wam sie temat rozwinal:-o fiu fiu fiu za 3000:multi: Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 no no wszędzie jakieś tysięczne strony dzisiaj,gdzie nie zajrzę :multi::multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:multi: http://img169.imageshack.us/img169/2668/dsc0241c.jpg jakie przecudne...........:loveu: ehh kobieto raj na ziemi masz pod domem (pomijając może tego co wyszedł z więzienia:roll:) Quote
Maga100 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='malawaszka'], aż usłyszałam z lasu pokrzykiwanie koziołka i w te pędy do domu bom się wystraszyła, że jeszcze mógłby mnie pomylić z jakąś rączą łanią bo to chyba rykowisko się zbliża :errrr: a jakbyś biegała nago to też by cię pomylił? :evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wpadłam na foty nagiej wasi we mgle a tu sama mgła :p ale piękna. Niestety to już jesień. Quote
malawaszka Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 AnkaG napisał(a):Wpadłam na foty nagiej wasi we mgle a tu sama mgła :p ale piękna. Niestety to już jesień. jak to sama mgła - ja też tam jestem - nie widzisz? :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja Cię tam widzę w tej mgle, ale w wyobraźni:diabloti: Quote
AnkaG Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No tych C naturelle nie widzę. :eviltong: U mnie zero wklęsłe to bym popatrzyła.:eviltong: Quote
dbsst Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 witam w spokojnej zamglonej galerii :eviltong: Quote
Alicja Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [FONT=Arial]przyszłam Cię nadal molestować o wyjazd do Warszawki w listopadzie :diabloti:[/FONT] Quote
weszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zdechłam ze śmiechu wielokrotnie :roflt:Ciotki się rozwinęły w dyskusji :diabloti: Quote
Recommended Posts