Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']melduje , że sie nie rozmnażam :diabloti:[/quote]
ale jaki jest tego powód mam nadzieję, że nie wątrobiany kolor :diabloti::lol:

Posted

[quote name='Vectra']szukam odpowiednich genów u reproduktora :diabloti:[/quote]
tylko nie szukaj za idealnych - odrazu powiem nie znajdziesz takich :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']e tam , używanego nie chce :diabloti:[/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chcesz świeżego i idealnego :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to może znaczyć, że Twoje geny zostaną tylko Twoje :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chcesz świeżego i idealnego :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to może znaczyć, że Twoje geny zostaną tylko Twoje :evil_lol:[/quote]
to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti:[/quote]
jest coś w tym tylko za bardzo nie wiem co :evil_lol:
idę spać póki jeszcze mam całe noce dla siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to wcale nie było by głupie , moje geny , to jednak moje geny , idealne , szkoda mieszać :diabloti:

to się nazywa klonowanie i w twoim przypadku świat by tego nie zniósł :diabloti:

[quote name='dbsst']jest coś w tym tylko za bardzo nie wiem co :evil_lol:
idę spać póki jeszcze mam całe noce dla siebie :evil_lol:

i myslisz, ze dasz rade na zapas? :roll::diabloti:

Jak to cudownie, gdy ty już wreszcie bedziesz się męczyć z Jaśkiem jedzącym co 2h (z wielkiej jak arbuz piersi twej), Tadzio w tym czasie już bedzie grzecznie leżał w łóżeczku od 19.30 do 9.00 rano przynajmniej, i snu swej mamuni nie zakłóci niczym :loveu:

Posted

nooo emocje opadły więc na dobranoc wyciszająca mgła :loveu: biegałam w niej wczoraj z aparatem i czułam się nak dziecko, które biegnie za motylkiem coraz dalej i dalej, aż usłyszałam z lasu pokrzykiwanie koziołka i w te pędy do domu bom się wystraszyła, że jeszcze mógłby mnie pomylić z jakąś rączą łanią bo to chyba rykowisko się zbliża :errrr:

Posted

[quote name='malawaszka'], aż usłyszałam z lasu pokrzykiwanie koziołka i w te pędy do domu bom się wystraszyła, że jeszcze mógłby mnie pomylić z jakąś rączą łanią bo to chyba rykowisko się zbliża :errrr:

a jakbyś biegała nago to też by cię pomylił? :evil_lol::evil_lol: